View Full Version : پیشنهاد شما برای طریقه نوشتن این کد (که خیلی دشواره) چیه؟ "فوری"
dalmif
چهارشنبه 28 آبان 1393, 14:40 عصر
سلام دوستان.
من دارم یه بازی میسازم شبیه به آفتابه که دیگه آخراشه.
فقط الان به یه مشکل برخوردم.
هر که جواب بده یعنی توی برنامه نویسی مخه. چون هر جوری فکر میکنم نمیتونم یه راهی پیدا کنم.
خب:
من مثل برنامه آفتابه چند تا جای خالی برای اینکه وقتی روی الفبا کلیک شد قرار دادم مثلا تا وقتی روی "ب" کلیک شد بره اون قسمت بالا که مربع خالی هست (از توی عکسی که گذاشتم ببینید تا متوجه منظورم بشید)
خب حالا می خوام یه کاری کنم که اگه جواب مثلا "تخم مرغ" بود تعداد مربع ها بشه 6 تا که وقتی همشون پر بشه به مرحله بدی بره.
تعداد مربع ها 20 تا است که در هر مرجله با توجه به جواب مسئله فرق میکنه و باید در یک مرحله بشه 6 تا در یکی دیگه 10 تا و الی آخر.
کی میتونه کمکم کنه؟
واقعا سخته.
راستی توجه کنید.....
لطفا جوووواب هاتون رو به همراه کد بدید و سعی کنید حرفی نباشه (حتما به همراه کد)
dalmif
چهارشنبه 28 آبان 1393, 16:01 عصر
میدونستم هچ کس پیدا نمیشه که بتونه این کار رو انجام بده:گریه:
majnoon110
چهارشنبه 28 آبان 1393, 18:19 عصر
من اگه بخوام برات یه راه حل سریع بگم
باید حداکثر تعدادش رو در نظر بگیری و توی هر مرحله یه تعداد رو نشون بدی و بقیه رو اینویزیبل کنی
درضمن با اینکه به کسی بگی نمیتونی و بخوای تحریکش کنی اصلا کار درستی نیس!
omid.n1990
چهارشنبه 28 آبان 1393, 20:33 عصر
راستی توجه کنید.....
لطفا جوووواب هاتون رو به همراه کد بدید و سعی کنید حرفی نباشه (حتما به همراه کد)
میدونستم هچ کس پیدا نمیشه که بتونه این کار رو انجام بده:گریه:
سوال شما ساده است. جواب اون هم ساده کمی برنامه نویسی کنید کاری نداره حل این مسئله. اگر کسی جواب نمیده به این دلیل هست که لحن پرسش شما مناسب نیست. خیلیها اینجا سنی ازشون گذشته و این سبک صحبت کردن برای تحریک کردن فکر نکنید جواب بده. اینجا کسی نیاز نداره که خودشو به شما اثبات کنه.
به هرحال انشاءالله موفق باشید.
dalmif
چهارشنبه 28 آبان 1393, 22:17 عصر
سوال شما ساده است. جواب اون هم ساده کمی برنامه نویسی کنید کاری نداره حل این مسئله. اگر کسی جواب نمیده به این دلیل هست که لحن پرسش شما مناسب نیست. خیلیها اینجا سنی ازشون گذشته و این سبک صحبت کردن برای تحریک کردن فکر نکنید جواب بده. اینجا کسی نیاز نداره که خودشو به شما اثبات کنه.
به هرحال انشاءالله موفق باشید.
بخدا چنین قصدی نداشتم ولی هرکس چنین برداشتی داشته واقعا ببخشید.
من توی عنوان هم زدم فوری چون همون موقغ خیلی حیاطی بود که گذشت.
آخه ببینید چندی از دوستان به صورت خیلی ساده فقط میگن که مثلا 6 تا رو بزار بقیه رو پاک کن. خب این رو من هم میدونم بعد من منظورم این بود که شما که این رو پیشنهاد کردی حتما کدی هم در ذهنت هست دیگه.
اون کده هست که داره کمک میکنه پس بخاطر همین من اون متن رو نوشتم که "فقط همراه با کد".
مگر نه به مولا اصلا چنین قصدی نداشتم
tux-world
پنج شنبه 29 آبان 1393, 09:25 صبح
این که شما میگید هر کی بلد مخه. خوب من هم این بازی رو نوشتم با همین روالی که شما تو ذهنت داری. خیلی هم راحت بود. کد نمیتونم بدم چون هیچ کس اینجا اجازه این کار رو نداره. شما باید کدی که نوشتید رو بزارید اینجا بگید کجاش مشکل داری بقیه اصلاحش کنن
dalmif
پنج شنبه 29 آبان 1393, 12:36 عصر
این که شما میگید هر کی بلد مخه. خوب من هم این بازی رو نوشتم با همین روالی که شما تو ذهنت داری. خیلی هم راحت بود. کد نمیتونم بدم چون هیچ کس اینجا اجازه این کار رو نداره. شما باید کدی که نوشتید رو بزارید اینجا بگید کجاش مشکل داری بقیه اصلاحش کنن
میشه اسم بازی + لینک توی کافه بازار رو بدید.
من دیگه مشکلم حل شد و بازی رو تموم کردم.
الان دنبال پرداخت درون برنامه ای هستم که فکر کنم خیلی دشواره.
ممنون میشم اگه لینک بازی ساخته شدتون رو توی کافه بازار بدید.
dasssnj
پنج شنبه 29 آبان 1393, 13:05 عصر
این کار که اونطور که شما میگی سخت نیست ....
اگه قواعد شئ گرایی و کار با اکتیویتی و اینتنت را بلد باشی ، میشه خیلی راحت پیادش کرد.
dalmif
پنج شنبه 29 آبان 1393, 13:22 عصر
بله من تا حد زیادیش رو درست کردم.
ممنون بابت جوابتون.
برنامه ام رو تموم کردم فقط توی جاهایی که تعداد جاهای خالی بود واقعا کار های غیر حرفه ای انجام دادم.
مثلا
گفتم که جواب مرحله 1 رو از دیتابیس بگیر و تعداد حروف رو بشمار (برای این که بتونم جاهای خالی رو به انداره جواب درست کنم.)
بعد بهش گفتم اگه تعداد حروف 1 بود تکست ویو 1 رو نشون بده و تکست ویو 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 تا 19 رو پاک کن.
دوباره همین تکرار میشه که اگه تعداد حروف جواب 2 بود 2 جای خالی اولی رو نشون بده و 3 و 4 و 5 و 6 و 7 تا 19 رو پاک کن.
الی آخر.....
به نظر من این جور نوشتن زیاد جالب نیست.
بخاطر هیمن این تایپیک رو ایجاد کردم تا ببینم نظر اساتید چیه.؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.