View Full Version : حرفه ای: آیا روشی برای تریال کردن فایل اکسس برای چند روز وجود دارد؟
agagorge
چهارشنبه 28 آبان 1393, 18:52 عصر
با استفاده ازکدهای زیر: Option Compare Database Public Const MaxTimes As Integer = 10 Public CurrentTimes As Integer Public StartFlag As Boolean Public Passfilename As String Public Sub Create_File() SaveSetting "gtg", "Startup", "gtg", 0 End Sub Public Sub Write_File() SaveSetting "gtg", "Startup", "gtg", CurrentTimes + 1 End Sub Public Sub Read_File() CurrentTimes = GetSetting("gtg", "Startup", "gtg") End Sub Public Sub Check_File() Dim myVar myVar = GetSetting("gtg", "Startup", "gtg", -1) If myVar = -1 Then Create_File Else Read_File End If End Sub Public Sub prompt() If CurrentTimes >= MaxTimes Then msgboxME TE("Sorry! You Have Reached The Maximum Amount of Times Accesible for this product", "MB1610"), vbInformation DoCmd.Quit Else msgboxME TE("No of times left to access this product: ", "MB1611") + CStr(MaxTimes - CurrentTimes) End If End Sub کسی می تونه توضیح بده چطور استفاده کنم؟
amirzazadeh
پنج شنبه 29 آبان 1393, 11:15 صبح
سلام
اين كد تعداد دفعات باز شدن برنامه رو محاسبه ميكنه و وقتي از ده مرتبه رد ميشه اجازه استفاده از برنامه رو نميده.
براي استفاده از اين كد بايد كد رو توي يك ماژول ذخيره و در فرم آغازين يا همون فرم startupبرنامه اونها چك بكنيد.
اگر موفق نشديد يك نمونه براتون آماده ميكنم
amirzazadeh
پنج شنبه 29 آبان 1393, 12:16 عصر
سلام
يك نمونه براتون آماده كرم.
فقط توجه داشته باشيد كه كدها در رجيستري ويندوز ثبت ميشه (يك كليد با نام gtg ايجاد ميشه)
با هر بار اجراي برنامه يك مرتبه از تعداد دفعات مجاز كم و در پايان مرتبه دهم برنامه ديگه اجرا نميشه.
125885
agagorge
پنج شنبه 29 آبان 1393, 19:48 عصر
عالی بود -ممنون از راهنماییتون -من کدها رو پیدا کرده بودم ولی نمی تونستم استفاده کنم یعنی به این راحتی بود ----------------http://barnamenevis.org/images/smilies/yahoo/131.gif
G.hemati
جمعه 30 آبان 1393, 22:31 عصر
با سلام
میشه لطفاً نسخه 2003 رو هم ضمیمه کنین
amirzazadeh
شنبه 01 آذر 1393, 07:08 صبح
با سلام
میشه لطفاً نسخه 2003 رو هم ضمیمه کنین
سلام
نسخه 2003 ضميمه شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.