ورود

View Full Version : کاهش سرعت SQL Server

ASGHAR aeini
شنبه 13 خرداد 1385, 09:53 صبح
با سلام به دوستان محترم،
گروه نرم افزار شرکت ما با نوشتن سیستم جامع اداری ، مدتی است که SQL Server گه گاهی خیلی کند می شود و نتیجه Qry ها زمانبر است با tart/stop کردن SQL Server این مشکل حل می گردد لطفا راهنمائی فرمائید.
متشکرم aeinia@yahoo.com

AminSobati
شنبه 13 خرداد 1385, 12:29 عصر
دوست عزیزم،
تشخیص ضعف Performance در چند مرحله صورت میگیره (بی شباهت به کار یک کارآگاه نیست!). در این مرحله شما میتونین از Performance Monitor با Counterهای مرتبط استفاده کنین. بوسیله این ابزار متوجه میشید که بیشترین فشار روی کدامیک از سه عامل Memory, Disk, Processor هستش.
این کار به همراه سایر تستها توسط شرکت ما بصورت رایگان انجام میشه:
http://www.sqlsolutions.ir/implementing/TuningandOptimizingSQLServerPerformance.aspx

Arminizer_88
دوشنبه 15 خرداد 1385, 16:49 عصر
ایول Amin خیلی خوشم اومد :لبخند: :چشمک: .

Omid Rekabsaz
دوشنبه 15 خرداد 1385, 18:08 عصر
بحث مربوط به Performance در SQL Server همانطور که آقای ثباتی گقتند بسیار گسترده است...
اگر با Stop و Start کردن سرویس مشکل حل می شود, چند احتمال وجود دارد:
1 - lock شدن اطلاعات توسط یک کاربر خاص که با عمل توقف و شروع سرویس این lock مرتفع می شود تا دفعه بعدی که این اتفاق بیفتد...
2 - پر شدن حافظه - عمل مدیریت حافظه در SQL Server بصورت خودکار انجام می شود ولی با انجام یک سری کارها می توان آنرا بهبود داد... اولا اطمینان حاصل کنید که آخرین sp روی sql Server نصب باشد... چون Sql Server در هر sp یک سری Memory leak را حل می کند... ثانیا ماکزیمم فضایی که SQL Server می تواند اشغال کند را در حدو 80 درصد حافظه سرور قرار دهید...
...
موارد بعدی بسته به پروسه انجام شده و حجم پایگاه داده و سخت افزار سرور و سیستم عامل آن می باشد... و همانطور که می دانید مهمترین عامل در بالا بردن کارایی SQL Server خود نرم افزار کاربردی است...

neda azadi
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 22:17 عصر
چرا حجم زیاد یک پایگاه داده توی پارادوکس اصلا به چشم نمی یاد ولی توی sql server اینقدر مشکل سازه !!!!!

neda azadi
پنج شنبه 17 اسفند 1385, 22:54 عصر
من در یک شرکت طراحی نرم افزار حسابداری کار می کنم . برنامه حسابداری تحت شبکه ما به زبان دلفی و پایگاه SQL server است . مشکل جدیدی که ایجاد شده در لود کردن اطلاعات فاکتورهای با 100 رکورد به بالاست که حدود 30 ثانیه طول می کشه و این یک معزل بزرگ شده . لطفا راهنمایی کنید . نکته ای که جود داره اینه که نسخه غیر شبکه ما 1000 رکورد رو هم توی 1 ثانیه کمتر لود می کنه

linux
جمعه 18 اسفند 1385, 01:46 صبح
من در یک شرکت طراحی نرم افزار حسابداری کار می کنم . برنامه حسابداری تحت شبکه ما به زبان دلفی و پایگاه SQL server است . مشکل جدیدی که ایجاد شده در لود کردن اطلاعات فاکتورهای با 100 رکورد به بالاست که حدود 30 ثانیه طول می کشه و این یک معزل بزرگ شده . لطفا راهنمایی کنید . نکته ای که جود داره اینه که نسخه غیر شبکه ما 1000 رکورد رو هم توی 1 ثانیه کمتر لود می کنه

معضل از روش 10 بار بنویس!
این فاکتور شما محاسبات هم داره؟ sql server شما روی چه سخت افزاری کار می کنه؟

AminSobati
جمعه 18 اسفند 1385, 19:53 عصر
درصد قابل توجهی از این قبیل مشکلات (حداقل در تجربیات من) ناشی از نا آشنا بودن برنامه نویسها و Adminها در روش کار با SQL Server هستش. مثلا ممکنه کسی در کابین یک هواپیمای ایرباس بنشینه و بگه چرا هر کاری میکنم حرکت نمیکنه در حالیکه توی پراید با یک استارت و یک گاز حرکت میکنه و به مقصد میرسیم! کسی شک نداره که قابلیت اون هواپیما در جابجایی بسیار بیشتره اما به همون نسبت اطلاعات فنی و علم بیشتری طلب میکنه.
باید قبول کنیم که SQL Server با وجود ظاهر User Friendly، قابلیتهای بسیاری داره و استفاده درست از اون مستلزم مطالعه زیاد و دانش بالاست.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=63153

neda azadi
جمعه 18 اسفند 1385, 22:51 عصر
معضل از روش 10 بار بنویس!
این فاکتور شما محاسبات هم داره؟ sql server شما روی چه سخت افزاری کار می کنه؟

بله محاسبات داره ولی در حد ضرب و جمع . بعد هم توی پارادوکس هم همین محاسبات وجود داره . سخت افزار در حد عالی است .

linux
شنبه 19 اسفند 1385, 01:06 صبح
بله محاسبات داره ولی در حد ضرب و جمع . بعد هم توی پارادوکس هم همین محاسبات وجود داره . سخت افزار در حد عالی است .

ساختار جداول و sp هایی که نوشتید را اینجا بگذارید تا بیشتر بررسی کنیم.

شما حتما 2تا جدول دارید حالا اینجور اسم گذاری کنیم
جدول سربرگ و جز
در جدول سربرگ این فیلد ها را خواهید داشت
1-یک مقدار identity که خودکار از مقدار 1 یکی یکی اضافه میشه
2- نام مشتری
3-تاریخ
4و 5 و6 ...
در جدول جز این فیلد ها را خواهید داشت
1-مقدار identity که با مقدار متناظرش در جدول سربرگ یکی هست
2- شرح کالا
3- تعداد
4و5و6 ....
همچین جداولی را با تعداد بالای 10000 تا رکورد در کمتر از 1 ثانیه میشه پردازش کرد.

neda azadi
شنبه 19 اسفند 1385, 21:17 عصر
ساختار جداول و sp هایی که نوشتید را اینجا بگذارید تا بیشتر بررسی کنیم.

شما حتما 2تا جدول دارید حالا اینجور اسم گذاری کنیم
جدول سربرگ و جز
در جدول سربرگ این فیلد ها را خواهید داشت
1-یک مقدار identity که خودکار از مقدار 1 یکی یکی اضافه میشه
2- نام مشتری
3-تاریخ
4و 5 و6 ...
در جدول جز این فیلد ها را خواهید داشت
1-مقدار identity که با مقدار متناظرش در جدول سربرگ یکی هست
2- شرح کالا
3- تعداد
4و5و6 ....
همچین جداولی را با تعداد بالای 10000 تا رکورد در کمتر از 1 ثانیه میشه پردازش کرد.

نمی دونم چی خطابطون کنم . آقای LINUX . درست حد زدید . جداول من همین ساختار را دارند . ببینید من توی ذخیره مشکلی ندارم توی نمایش اطلاعاتی که قبلا ذخیره شدن توی یک GRID مشکل دارم . این اطلاعات هم توی یک حلقه WHILE و اطلاعات هم از یک QUERY خوانده می شود . من فکر کنم من یک نکته ای را درباره QUERY ها نمی دانم . من فردا از شرکت ساختار SP هایی که استفاده می کنم رو هم برای شما می فرستم . امیدوارم این مشکل من که یک معزل شده به دست شما دوستان با تجربه یک جوری حل بشه .