View Full Version : سوال .راه اندازی فروشگاه اینترنتی
habib1367
پنج شنبه 29 آبان 1393, 00:02 صبح
با سلام. دوستان من میخوام یه فروشگاه اینترنتی سفارش بدم و راه اندازی کنم.ولی متاسفانه هیچ اطلاعی در این مورد ندارم . میخواستم شما عزیزان منو راهنمایی کنید که در موقع سفارش دادن چه نکاتی رو باید به طراح سایت گوشزد کنم؟چه دامنه ای برای سایتم بهتره؟چه نکات امنیتی رو باید انجام بدم؟ اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
پیام حیاتی
پنج شنبه 29 آبان 1393, 08:10 صبح
با سلام. دوستان من میخوام یه فروشگاه اینترنتی سفارش بدم و راه اندازی کنم.ولی متاسفانه هیچ اطلاعی در این مورد ندارم . میخواستم شما عزیزان منو راهنمایی کنید که در موقع سفارش دادن چه نکاتی رو باید به طراح سایت گوشزد کنم؟چه دامنه ای برای سایتم بهتره؟چه نکات امنیتی رو باید انجام بدم؟ اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام
- یک فروشگاه پیدا کنید که امکاناتی رو که مد نظر دارید در آن پیاده سازی شده باشید بر فرض دیجی کالا ، به طراح و برنامه نویس بگید من همه این قابلیت ها رو می خوام + مثلا این مورد هم اضافه بشه (با جزئیات-مکتوب در قرارداد).
- دامنه بسته به نوع محصولات فروشگاهی انتخاب میشه و مقداری هم سلیقه ای هست.
- نکات امنیتی در خصوص مسائل فنی رو نمی تونید بررسی کنید چون اطلاعاتی ندارید فقط اینکه کار با قرارداد رسمی با در نظر گرفتن تمامیه موارد به شکل مکتوب انجام بشه.
habib1367
پنج شنبه 29 آبان 1393, 17:07 عصر
آقای حیاتی تشکر از وقتی که گذاشتید و جواب دادیت.
یه سوال دیگه اینکه:
من داخل یه برنامه که از شبکه سه در همین مورد پخش میشد ، شنیدم که مجری میگفت ما واسه راه اندازی سایت برنامه خودمون هر چی گشتیم (اگه اشتباه نکنم) هاست داخلی با پشتیبانی خوب پیدا نکردیم و مجبور شدیم از هاست خارجی استفاده کنیم.
اگه میشه در این مورد یه توضیحی بدیت که یعنی چی؟
یه چیزی که خیلی رو اون حساسیت به خرج میدم اینه که :
ممکنه بعد از اینکه طراح سایت رو برا من ساخت خودش بتونه سایت منو هک کنه ؟
پیام حیاتی
پنج شنبه 29 آبان 1393, 19:41 عصر
در ابتدا اینطور بود اما الآن هاست های داخلی بهتر از خارجی عمل می کنند،شرکت های معتبری هم این خدمات را + پشتیبانی ارائه می دهند.
با یک شرکت معتبر کار رو شروع کنید که این احتمالات به حداقل برسن.
ایران هاست ، فراسو ، پارس دیتا و مهم تر از همه افرانت.
habib1367
جمعه 30 آبان 1393, 12:22 عصر
تشکر .سایت های مدیرت محتوا همین سایت های فروشگاهی آماده هستن؟ که تبلیغش در بعضی سایت های فروش هاست وجود داره با مضمون طراحی سایت رایگان.؟ برخی دوستان استفاده از سایت های مدیریت محتوا رو برای فروشگاه اینترنتی من پیشنهاد میکنن.نظر شما چیه ؟
پیام حیاتی
جمعه 30 آبان 1393, 15:10 عصر
- cms ها ( سیستم های مدیریت محتوا) بسته های ایجاد سایت بدون نیاز به دانش برنامه نویسی وب می باشند.
- فروشگاه ساز opencart : opencart.ir
- باید نیازهاتون رو از یک فروشگاه مشخص کنید در موردشون تحقیق کنید و بعد انتخاب.
mr.wolf
دوشنبه 03 آذر 1393, 12:49 عصر
در ارتباط با هاست :
اول باید جامعه هدف خودتون رو مشخص کنین.
جامعه هدف شما در کجا هستن ؟
اگر مخاطبین شما در ایران هستن و میخواین برای اونا برنامه ریزی کنین ، قویا پیشنهاد می کنم از سرویس های هاستینگ ایران استفاده کنین.
یه سرچی بزنین نمونه های خیلی خوبی پیدا می کنین.
برای ابتدای کار پیشنهاد می کنم نیازهای خودتون از یک فروشگاه رو یک برگه کاغذ بنویسین.
تاکید می کنم که بنویسین و فقط به یادآوری ذهنی اکتفا نکنین.
بعد از اون تحقیق کنین که آیا cms ای وجود داره که همه نیازهای شما رو در بربگیره یا نه.
اگر بود که عالی
اگر هم نه دنبال یه برنامه نویس خوب برای این کار باشین.
webmastermarket
یک شنبه 28 دی 1393, 03:38 صبح
تنها پیشنهادی که دارم اینه که از وردپرس یا جوملا استفاده نکنید چون کلی باگ و حفره امنیتی دارن!
حداقل اگر فروشگاه فایل می خواید راه اندازی کنید این دو سیستم براتون مناسب نیست
پیام حیاتی
یک شنبه 28 دی 1393, 12:03 عصر
تنها پیشنهادی که دارم اینه که از وردپرس یا جوملا استفاده نکنید چون کلی باگ و حفره امنیتی دارن!
حداقل اگر فروشگاه فایل می خواید راه اندازی کنید این دو سیستم براتون مناسب نیست
اگر منبع موثقی دارید که صحبتتون رو تایید میکنه معرفی کنید!
webmastermarket
دوشنبه 29 دی 1393, 02:56 صبح
اخیرا توی سایت ایتنا درباره باگهای امنیتی وردپرس یه خبر گذاشته بودن
توی پنل میهن وب هاست برید با فونت درشت نوشتن به دلیل باگهای خطرناک وردپرس و جوملا حتما این سیستمها رو بروز رسانی کنید!
لیستش خیلی طولانی میشه !
شما که برنامه نویس هستید می تونید سایتهای وردپرسیتون رو خیلی خوب بروز می کنید ولی خیلی ها هستن که ماه به ماه سراغی از سایتشون نمی گیرن و اصلا فرق جوملا و وردپرس رو هم نمی دونن!
این افراد بیشتر در معرض خطر هستن
rezash1900
جمعه 24 بهمن 1393, 10:45 صبح
دوستانی که علاقه مند هستند به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی ، یک مجموعه آموزشی پیدا کردم در این زمینه که میتونه خیلی مفید باشه ، این مجموعه آموزشی که به صورت فیلم تهیه شده به صورت قدم به قدم تمام نکات و اطلاعاتی که جهت راه اندازی یک فروشگاه مجازی نیاز دارید ، در اختیارتون قرار میده ، از لینک های زیر می تونید توضیحات پکیج رو به صورت کامل مشاهده کنید :
http://www.onlineforosh.com/product/4064
http://www.tablighat.net/pages/3/%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-/default.aspx
http://geron.ir/Card/add.php?PID=213600343004&checker=0
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.