ورود

View Full Version : ایران مبی کد 93

darkenerboy
پنج شنبه 29 آبان 1393, 08:28 صبح
سلام
با اجازه آقا سعید عزیز

125881
انشاالله از اعضای انجمن هم برنده داشته باشیم

darkenerboy
یک شنبه 09 آذر 1393, 07:31 صبح
سلام به همه
ایران مبی کد که ثبت نامش تموم شد
اما این خیر (http://app.mailerlite.com/l6i6y1) رو بخونید خوبه !!!
البته من از استارتاپ ویکند خوشم نمیاد
ولی جایزه هاش عالی هستند
اگه از استارتاپ ویکند خوشتون میاد این رو هم (http://startupweekend.ir/456/gsb-2014/) یه نگاهی بندازید
و در انتها هم بگم که مسابقات موبایل دیگه در حال ثبت نام هستش
میتونید به این لینک (http://iranappfest.com/) برید و از شرایط آگاه بشید

روزتون خوش

zhonos
دوشنبه 10 آذر 1393, 02:23 صبح
دنگ و فنگ ثبت نام برنامه (منظورم اون قسمت توضیحاتش بود) توی موبی کد حوصله میخواست.
بنده واقعا به این جشنواره ها اعتقادی ندارم چون برنامه های بی کیفیتی رو دیدم که انتخاب شدن در حالی که نمونه های مشابه خیلی خیلی با کیفیت تری وجود داشته.
یکسری هم سال پیش شروع کردن به دادن تخفیف یا فعالسازی رایگان برنامه در ازای گرفتن رای کاربر و متاسفانه انتخاب هم شدن :|

darkenerboy
دوشنبه 10 آذر 1393, 14:36 عصر
دنگ و فنگ ثبت نام برنامه (منظورم اون قسمت توضیحاتش بود) توی موبی کد حوصله میخواست.
بنده واقعا به این جشنواره ها اعتقادی ندارم چون برنامه های بی کیفیتی رو دیدم که انتخاب شدن در حالی که نمونه های مشابه خیلی خیلی با کیفیت تری وجود داشته.
یکسری هم سال پیش شروع کردن به دادن تخفیف یا فعالسازی رایگان برنامه در ازای گرفتن رای کاربر و متاسفانه انتخاب هم شدن :|

اولا باید بگم که اگه شما برای گرفتن جاییزه حوصله توضیح برنامت رو نداری که برگذار کنندگان گناهی ندارند
دوما تو ایران مبی کد برنامه ها از دیدگاه های متفاوتی بررسی میشن
واسه همین ممکنه یه اپ تو بعضی قسمت ها امتیاز بیاره تو تو بعضی قسمت ها نه !
سوما شما همه برنامه هایی که شرکت میکنند رو نمیبینید
من خودم برنامه ای برای داوری گرفتم که برای دیدن قسمت های اصلیش باید خریداری میشده (درون پرداخت بوده)
خوب این خوبه که برنامه نویس میتونه این کار رو بکنه
اما من ردش کردم واسه اینکه باید نسخه مخصوص مسابقه برای ما ارسال میکرد
البته من زیاد در جریان مسابقات ایران آپ فست نیستم ولی چیز هایی وجود داره که نمیشه گفت
و کلام آخر هم اینکه هر کسی راهکاری رو برای گرفتن رای مردم استفاده میکنه
و اون راه که برای شما بسته نیست
شما هم همون جوری رای جمع کن

zhonos
پنج شنبه 13 آذر 1393, 13:21 عصر
اولاً، «دوماً و سوماً» اشتباهه دوست عزیز :)
ثانیاً، اون کسی که نسخه اصلیشو نفرستاده که اصلاً بحثش جداست و حتی شرایط شرکت در فستیوال رو نخونده.
ثالثاً، فستیوال وقتی خوبه که با کیفیت ترین ها انتخاب بشن. خودِ بنده یک هفته آزمایشی واسه یکی از برنامه هام جایزه گذاشتم به این صورت که هر کاربر با دادن امتیاز پنج ستاره میتونه برنامه رو مجانی تبدیل به نسخه طلایی کنه. تعداد دانلودم از 100هزار رسید به 500هزار و امتیازم از حدود 3.5 رسید به 4.7 (ظرف کمتر از یک هفته)!! ولی این دلیل نمیشه که برنامۀ من با کیفیت بوده باشه.
وقتی یه برنامۀ نه چندان با کیفیت با تطمیع کاربرها و روشهای تبلیغاتی اقدام به جمع آوری رأی میکنه و فستیوال توجه نمیکنه و اون برنامه انتخاب میشه، فقط و فقط باعث سرخوردگی توسعه دهنده های حرفه ای و با کیفیت میشه و برنامه های ایرانی هر روز پر سر و صداتر ولی غیرحرفه ای تر میشن.
شما برنامه های تاپ بازار رو در گذشته نگاه کن: حسابدار+، فروت کرفت، هواشناس2، قاصدک و...
و برنامه های تاپ روزهای اخیر بازار رو نگاه کن: قفل وایبر و لاین، سالن ریش و سبیل، سنگ قبر و آگهی ترحیم، یه جک بگم و... برنامه هایی که حتی آیکون اصلی اونها هم با کیفیت نیستن!!! من نمیگم این برنامه ها نباید باشن ولی واقعیت اینه که همه و همه دارن از بی کیفیت ها حمایت میکنن. مارکت ها نفع خودشون رو در نظر میگیرن و طبیعیه که بصورت دوره ای چند برنامه رو تاپ کنن و وقتی خوب فروخت، دستۀ بعدی بیان توی ویترین...
بنده با بچه های توسعه موبایل قدیمی همکارم و در تعاملیم. واقعیت اینه که تنها امید ما به شما فستیوال هاست که هوشیارانه تر عمل کنید.
من این اتفاق رو دوست دارم و نمیگم نباید باشه ولی شما بعنوان داور باید اون برنامه رو زیر و رو کنی. بری نمونه های مشابه رو که توی فستیوال شرکت کردن ببینی، مقایسه کنی. بری توی مارکت ها ببینی چه بلایی داره سر کاربران میاره که اینجوری داره رای کاربر جمع میکنه و...

darkenerboy
پنج شنبه 13 آذر 1393, 22:06 عصر
من هم با بعضی قسمت های گفته های شما موافقم
نکته اول اینکه توی ایران مبی کد نظرات کاربران نقشی نداره
اما داوری سیصد و خورده ای برنامه توسط هر داور پدر داور رو در میاد
همه برنامه ها هم شرکت نمیکنند
کلاس مسابقات هم آماتوری هستش و ما هم هیچ کدوم از محصولاتمون رو شرکت ندادیم
قطعا برنامه ای هم که انتخاب میشه مورد تایید همه داوران نیست
نهایت کاری که یک داور میتونه بکنه ارائه اسنادی مبنی بر کپی بودن برنامست
من خودم با جایزه پارسال مخالف بودم ولی دادن دیگه
بعضی برنامه ها رو هم بعضی داور ها رد میکنم ولی بعضی ها هم قبول میکنند
میرن بالا و کمیته عالی داوری هم ازشون خوششون میاد و بهشون جایزه داده میشه