ورود

View Full Version : مشکل عجیب در اضافه کردن سطر به دیتا بیس

essi67
پنج شنبه 29 آبان 1393, 17:00 عصر
با سلام خدمت دوستان

برنامه ای نوشتم با یک جدول ارتباط برقرار میکنه و داده های جدول رو میشه تغییر داد و همچنین میتونیم به تعداد خطوطش اضاف کنیم
اما یه مشکل عجیب در رابطه با اضافه کردن سطر به اون دارم
اینکه وقتی سطری اضافه میکنم اگه مقدارش با یکی از سرهایی که در جدول هست کاملا یکسان باشه ( هر سطر چهار ستون داره که باید هر چهارتاش یکسان باشه تا این اتفاق بیوفته ) وقتی میخوام یکی از این سطر ها رو تغییر بدم مقدار هر دو تغییر میکنه

حسابی گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم

parvizwpf
پنج شنبه 29 آبان 1393, 17:06 عصر
مگه جدول شما دارای فیلد Id منحصر به فرد نیست؟
شما می بایست هنگام ویرایش سطر از این فیلد آی دی برای تعییرات استفاده کنید تا به اون رکورد مورد نظر دسترسی پیدا کنید..

essi67
پنج شنبه 29 آبان 1393, 17:20 عصر
مگه جدول شما دارای فیلد Id منحصر به فرد نیست؟
شما می بایست هنگام ویرایش سطر از این فیلد آی دی برای تعییرات استفاده کنید تا به اون رکورد مورد نظر دسترسی پیدا کنید..
ممنون از پاسخ سریع
راستش فیلد ای دی رو توی جدول نشون نمیده
و موقع تغییر هم از من از فیلدی استفاده نمیکنم و تغییر توسط خود QsqlTableview انجام میشه که نوع اون رو روی model->setEditStrategy(QSqlTableModel::OnFieldChange)
گذاشتم
خیلی وقت نیست با کیوتی برنامه نویسی میکنم و زیاد باهاش اشنایی ندارم . ممنون میشم کمک کنید

essi67
جمعه 30 آبان 1393, 07:33 صبح
مشکل رو با اضافه کردن یک ستون دیگه به عنوان ردیف حل کردم
اینطوری دیگه هیچ وقت دوتا ردیف با هم کاملا یکسان نمیشند و بنابراین داده هاشون با هم تغییر نمیکنه
ولی موضوع هنوز برای من گنگه که چرا این اتفاق میتوفته

parvizwpf
جمعه 30 آبان 1393, 09:55 صبح
چونکه شما وقتی آپدیت رو اجرا میکنی اون خودش میگه این ردیف، حالا این ردیف ممکنه تکراری باشه پس همه رو شامل تغییر قرار میده چیز پیچیده ای نیست.