PDA

View Full Version : سوال: اجرا نشدن یک تابع برای یک رکورد خواص ! (لعنت به وب سرویس )

arman_Delta2002
جمعه 30 آبان 1393, 16:12 عصر
یعنی هرچی از این وب سرویس بد بگم کم گفتم
برنامه درسته تو وب سرویس یه کال بک هم دارم ولی تو این تابع کاربردی نداره و درست کار میکنه ولی فقط در یک فرم خواص ام که میخواد یک رکورد بر حسب ای دی پیدا کنه
واسه رکورد اولم درست کار میکنه و مشکلی نیست و اجرا میشه و کل داده های اون رکورد رو میاره
ولی وقتی رکورد دوم با ای دی 11 رو میگم بیار میره تابع رو میخونه داده ها رو میخونه تو وب سرویس که میخواد برگردونه این خطا رو میده

An unhandled exception of type 'System.TimeoutException' occurred in mscorlib.dll

Additional information: This request operation sent to http://localhost:1735/Service1.svc did not receive a reply within the configured timeout (00:09:59.9949997). The time allotted to this operation may have been a portion of a longer timeout. This may be because the service is still processing the operation or because the service was unable to send a reply message. Please consider increasing the operation timeout (by casting the channel/proxy to IContextChannel and setting the OperationTimeout property) and ensure that the service is able to connect to the client.

با این دستور

ServiceT.InnerChannel.OperationTimeout = TimeSpan.FromMinutes(10);

بعد 10 مین همین خطا رو داد !
رکورد من 6 تا فید رشته ای و عددی تصویر یا فایلی هم نداره که بگم سنگینه !
دیگه باید یه پیت بنزین بگیرم برم جلو شرکت میکروسافت خودمو اتیش بزنم !!!!! :گیج:
چرا رکورد اول میاد و مشکل نداره و 10 بار هم بزنی کدش اجرا میشه ولی رکورد دوم نه ؟؟؟

ممکنه از Threading باشه ؟ چون نمیدونم چطور تو سرویسم استفاده کنم تو خود برنامه ام تست کردم ولی جواب نداد !

m.fazlali
دوشنبه 03 آذر 1393, 11:34 صبح
بیچاره مایکرو سافت ! در Call Back در سمت کلاینت باید متد را به شکل post و Invoke صدا بزنی تا در انتظار Main Thread نماند تا بتواند سریعا به سمت سرور برگردد در سایت Code Project یک نمونه از این کار وجود دارد.

http://www.codeproject.com/Articles/596287/Broadcasting-Events-with-a-Duplex-WCF-Service