ورود

View Full Version : سوال: مشکل در ایجاد فایل نصبی

elahe1393
یک شنبه 02 آذر 1393, 14:41 عصر
سلام
بعد از کامل شدن برنامه میخوام فایل اجرایی از برنامه بسازم کل کارهای مورد نیاز رو انجام دادم ولی چون توی برنامه از یه فایل dll مجزا بنام mgh که messagebox فارسی در اختیار برنامه قرار میده استفاده کردم بعد از نصب برنامه روی سیستم هنگام اجرای برنامه وقتی به بخشی میرسه که نیاز هست پیامی رو به کاربر نمایش بده با خطای زیر مواجه میشم برای رفع این مشکل چیکار باید بکنم؟

125969

elahe1393
یک شنبه 02 آذر 1393, 14:54 عصر
الان فهمیدم مشکلم کجاست وقتی برنامه از طریق فایل اجرایی نصب میشه برنامه رو توی پوشه C:\Program Files (x86)\Microsoft\Setup نصب میکنه و فقط یه فایل اجرای برنامه و یه فایل xml روی دسکتاپ نمایش داده میشه و هیچ برنامه ای تو بخش start\AllPrograms نیست وقتی من روی فایل اجرایی روی دسکتاپ کلیک میکنم برنامه اجرا میشه خطا میده ولی وقتی روی فایل اجرایی توی اون پوشه کلیک میکنم چون فایل dll هم درکنارش هست برنامه اجرا میشه و هیچ خطایی نمیده و پیامهای کاربر رو هم نشون میده چیکار کنم این اتفاق نیفته و فایل اجرایی روی دسکتاپ بدون خطا اجرا بشه؟

behnamgholipoor
دوشنبه 03 آذر 1393, 01:01 صبح
دوست عزیز سلام
زمان ایجاد ستاپ شما باید از فایل اصلی برنامتون تو پوشه های Desktop و Start menu یک shortcut ایجاد کنی

elahe1393
دوشنبه 03 آذر 1393, 14:25 عصر
من میخوام یه ستاپ برای برنامه ام بسازم که چون از دیتابیس اکسس استفاده میکنه روی سیستم مشتری پایگاه داده رو با تنظیمات اکسس برنامه نصب کنه و چون برنامه باید با یه دستگاه در ارتباط باشه برای همین درایور دستگاه رو هم نصب کنه و نیاز نباشه کاربر خودش دیتابیس و درایور رو نصب کنه کار رو ستاپ انجام بده چیکار باید بکنم؟ لطفا راهنمایی کنید

vb341
دوشنبه 10 آذر 1393, 09:13 صبح
برای اکسس شما اگر Mdac نصب کنید کفایت میکنه