View Full Version : سوال: نصب نشدن scene builder 1
M0TR!X
دوشنبه 03 آذر 1393, 02:07 صبح
سلام. از منوی تولز اپشن رو میزنم ولی گزینه جاوا وجود نداره. netbenase 7.1.1 scene builder 1.1
M0TR!X
سه شنبه 04 آذر 1393, 11:00 صبح
اصلا کسی میدونه
scene builder چیه؟ :|
محمد فدوی
سه شنبه 04 آذر 1393, 11:44 صبح
اصلا کسی میدونه
بدونیم یا ندونیم چه تاثیری داره؟ قعلا شما بش نیاز داری, نه من یا کس دیگه ای.
سلام. از منوی تولز اپشن رو میزنم ولی گزینه جاوا وجود نداره. netbenase 7.1.1 scene builder 1.1
مطمئنی Scene Builder رو درست نصب کردی؟ در ضمن الان Netbeans نسخه 8.0.1 رو هم داده بیرون. شاید لازم باشه Netbeans رو به روز کنی.
[younes]
سه شنبه 04 آذر 1393, 11:51 صبح
اصلا کسی میدونه
ما که بی سوادیم اما خوبه که حداقل شما میدونی:چشمک:
اگه جواب نمیگیرید شاید به خاطر توضیحات مبهم تون باشه.
M0TR!X
سه شنبه 04 آذر 1393, 16:01 عصر
بدونیم یا ندونیم چه تاثیری داره؟ قعلا شما بش نیاز داری, نه من یا کس دیگه ای.
خیلی فرق میکنه به حال من
مطمئنی Scene Builder رو درست نصب کردی؟ در ضمن الان Netbeans نسخه 8.0.1 رو هم داده بیرون. شاید لازم باشه Netbeans رو به روز کنی.
حالت خاصی داره مگه؟؟دوتا نکس نصب شد محیطش هم باز میشه ولی هر همه جا گفته شده از منوی تولز گزینه اپشن و جاوا رو بزنید. ولی نیست...
ورِژن 8 رو تست نکردم ولی 90درصد احتمال میدم فرقی نکنه.
M0TR!X
سه شنبه 04 آذر 1393, 16:02 عصر
;2137846']ما که بی سوادیم اما خوبه که حداقل شما میدونی:چشمک:
اگه جواب نمیگیرید شاید به خاطر توضیحات مبهم تون باشه.
توضیحات کاملا واضحه.اسپم نکنید خواهشا
محمد فدوی
سه شنبه 04 آذر 1393, 17:08 عصر
شما اول یکم در مورد آداب سؤال پرسیدن و رفتار توی انجمن تحقیق کن. یادت نره که ما مسئول پاسخ دادن به سؤالات گنگ شما نیستیم.
در مورد سؤالت که اصلا نمیگی منوی Tools از چه برنامه ای رو برای چه نیتی میخوای بزنی و اصلا به کجا میخوای برسی، Scene Builder یه برنامه ی Stand Alone هست و به تنهایی اجرا میشه. اگرم میخوای بین Netbeans و Scene Builder ارتباط برقرار کنی باید Plugin مربوطه رو توی Netbeans نصب کنی که نمیدونم توی نسخه های قبل از 8.0.1 وجود داره یا نه.
خوندن این (https://weblogs.java.net/blog/sven/archive/2013/12/01/embedding-javafx-scene-builder-20-ea-netbeans-part-1) و این (http://plugins.netbeans.org/plugin/55434/monet-the-javafx-scene-builder-integration) شاید کمکت کنه.
بهرحال من اطلاعات بیشتری ندارم در اختیارت بذارم و علاقه ای هم ندارم به اینکار.
موفق باشی.
M0TR!X
سه شنبه 04 آذر 1393, 17:25 عصر
کسی شمارو مجبور نکرده جواب بدی.
گوشتون رو نگرفته بودم که بیائین جواب بدین.من سوال رو عمومی پرسیدم میتونستی جواب ندی.
dasssnj
چهارشنبه 05 آذر 1393, 01:43 صبح
بحث را به حاشیه نبرید و احترام هم را نگه دارید . در غیر این صورت تاپیک قفل میشه .
باتشکر.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.