View Full Version : تفاوت IntelliJ با eclipse
saeedhushmand
دوشنبه 03 آذر 1393, 11:37 صبح
با عرض سلام
بچه ها من با eclipse کار میکم امروز یکی گفت IntelliJ هم هست و خیلی بهتره
می خواستم نظر دوستان رو بدونم
باتشکر
storm_saeed
دوشنبه 03 آذر 1393, 19:18 عصر
Intellij یا همون android studio که نسخه community اش هست به مراتب بهتر از اکلیپسه
1- از gradle به جا ant استفاده میکنه یعنی مثلا اگه میخواید از یه لایبرری استفاده کنید به جا اینکه برین دانلودش کنید یا jar اش رو بگیرید کافیه اسم پکیج برنامه رو در پوشه .gradle اپ تون بزارید تا خودش خودکار از سرور بگیره
2- به مراتب سریعتر از اکلیپسه
3- خیلی باهوش تر از اکلیپسه (مثلا من خیلی وقته رو intellij کد میزنم چه برا جاوا چه اندروید ... به قدری خوبه که دیگه نمیتونم رو اکلیپس کد بزنم )
4- خیلی stable تر از اکلیپسه
خود intellij هم از android studio بهتره فقط مشکلی که هست پولیه البته اگه ایمیل .edu داشته باشید میتونید لایسنسش رو بطور رایگان بگیرید
capitan_nemesis
چهارشنبه 05 آذر 1393, 11:14 صبح
من چطوری .gradle نصب کنم android studio ????
storm_saeed
چهارشنبه 05 آذر 1393, 11:30 صبح
gradle خودش بطور خودکار در اولین اجرا نصب میشه ولی چون ایران تحریمه نیاز به فیلتر شکن دارید
Abbas Naghdi
شنبه 08 آذر 1393, 11:34 صبح
android studio بینظره همه برنامه نویسان .net میدونن بهترین IDE دنیا VS هست اما من یه برنامه نویس C# هستم و یه برنامه نویس android نرم افزار android studio در بخش هایی خیلی به VS سره و من فکر میکنم الان که نسخه 1 اومده و پایدار تر شده خیلی بهتر شده و انتظار میره در نسخه های بعدی بهترین IDE دنیا بشه اینم ذکر کنم اگر C# کار باشدی و به android هم سرک بکشید مطلقا با eclips کار نمیکنید و مستقیم سراق android studio میرید
virus2009
شنبه 08 آذر 1393, 23:41 عصر
من از وقتی کوچ کردم به IntelliJ اصلا دیگه نمی تونم به آیکن Eclipse نگاه کنم ( یاد اون همه باگ مضخرف می افتم )
کد نوشتن تو IntelliJ بسیار راحت تر و سریع تره ؛ خیلی جاها کد مورد نظر رو سریع بهتون نشون میده و فقط کافیه enter بزنید.
IntelliJ از Android Studio بهتره و از gradle استفاده نمی کنه و طرز کارش ( ساخت پروژه و استفاده از لایبراری ها ) هم مانند Eclipse ـه
نسخه کرک شده اینتلی جی هم تو سایت های دانلود فارسی موجود هست
پیشنهاد من اینه که 100% برید سراغ اون و اصلا پشت سرتون رو هم نگاه نکنید
( یک هفته اول کار یکم باهاش سخت به نظر میاد ولی بعدش راحت میشین )
tux-world
شنبه 08 آذر 1393, 23:45 عصر
تو سایتش ندیدم نسخه ۱ رو داده باشن. همون بتا هستش هنوز. آپدیت رو هم که زدم چیز جدیدی پیدا نکرد
gilas1368
یک شنبه 09 آذر 1393, 08:26 صبح
نسخه 1 برای اندروید استدیو اومده ک میتونید از سایت گوگل دریافتش کنین
من خودم گرفتم ی سری از باگاش برطرف شده
کلا کار کردن در محیط اندروید استدیو خیلی خیلی بهتر از محیط ایکلیپسه و باید بگم صددرصد با دوست خوبم Addas Naghdi موافقم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.