ورود

View Full Version : سوال: کامپوننت JIDE چیست و چگونه استفاده کنیم!؟

Sina.iRoid
سه شنبه 04 آذر 1393, 01:49 صبح
سلام.
دوستان من ابتدا می خواستم دقیقا با مفهوم کامپوننت آشنا بشم. چیزی که خودم می دونم اینه: "میشه گفت یه ابزاری برای طراحی رابط گرافیکی هست."

در مورد کامپوننت های جاوا سرچ کردم و JIDE و پیدا کردم. دانلود هم کردم اما نفهمیدم که چطور باید استفاده کنیم.
اگر امکانش هست یه توضیح کوتاهی در مورد این مسئله بدین تا بهتر متوجه بشم.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

محمد فدوی
سه شنبه 04 آذر 1393, 12:13 عصر
من با JIDE کار نکردم ولی الان یه سر به وبسایتش زدم. فکر میکنم توضیحات خودش کافی باشه تا یه چیزایی ازش بفهمیم! در ضمن صرفا توش از Swing استفاده نشده:

:www.jidesoft.com (http://www.jidesoft.com/)
JIDE Software is a professional Java UI component provider using technologies such as Swing, JavaFX and Javascript/HTML5. JIDE Software's products focused on rich-client applications for software developers. Based on Java UI technology, JIDE Software's products allow for the maximum compatibility with industry standards and can run on any Java enabled platforms.

در ضمن JIDE پولیه و فقط میتونی نسخه Trialش رو دریافت کنی.

Sina.iRoid
سه شنبه 04 آذر 1393, 12:22 عصر
سپاس از شما.

کلا می خواستم بدونم چه کامپوننتی خوب هست!؟ من سرچ که کردم، این و پیدا کردم. خوده شما از چی استفاده می کنید!؟
ممنون.

محمد فدوی
سه شنبه 04 آذر 1393, 12:35 عصر
توی جاوا استفاده از کامپوننتای آماده خیلی مرسوم نیست (چیزی که توی NET. یا Qt یا MFC یا... خیلی مده) اگه به Rich Componentها نیاز داری میتونی از SWT استفاده کنی. خود Netbeans هم یه فریمورک برای خودش داره که میتونه خیلی بت کمک کنه برای طراحی برنامه های بزرگ.

بهرحال توی جاوا بیشتر انتخاب GUI Framework (http://\stackoverflow.com/questions/7358775/java-gui-frameworks-what-to-choose-swing-swt-awt-swingx-jgoodies-javafx) تاثیرگذاره تا استفاده از کامپوننت های آماده. البته معنیش اصلا این نیست که کامپوننت های آماده توی جاوا وجود ندارن ولی من کم دیدم نیاز بشن.
به شخصه JavaFX رو ترجیح میدم اما به شرط اینکه باگ هاش برطرف بشه که داره گام های خوبی در این زمینه برداشته میشه. فعلا Swing از همه روون تر و دم دست تره.