View Full Version : نظر شما درباره نسخه جدید بازار و تغییرات در بخش تازه ها
ehsanh22
پنج شنبه 06 آذر 1393, 09:42 صبح
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید نسخه جدید بازار بخش تازه ها رو حذف و تفکیک کرده ! برنامه رایگان و غیر رایگان ، که در بخش رایگان اونایی که درون پرداخت هستند رو با شکل سکه مشخص میکنه ! من از چند تا دوستان سوال کردم اونها هم ناراضی هستند از این وضعیت چون فروش بسیار کم شده و دیگه بخشی به عنوان تازه ها به راحتی در دسترس نیست و باید کاربران به اخر صفحه بازار برن !
حالا دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
بنظر خودم که داره رفتار کاربران رو تست میکنه که ببینه مثلا سراغ برنامه های دارای نظر 5 ستاره بیشتر میرن و ... .امیدوارم همه دوستان با فرستادن اعتراض نامه به بازار به یه نتیجه مثبت برسیم...
haniiii
پنج شنبه 06 آذر 1393, 09:54 صبح
با اینکارشون شانس برنامه های جدید خیلی کم شده ... والا قبلا ۲ سطر بود تازه ها ... شد ۱ سطر ... الان که کلا برداشتنش !
اگر ایمیل میزنید لطفا نسبت به شیوه جدید دریافت ستاره هم اعتراض کنید که واقعا بی عدالتی هست. ( جایگزین قرعه کشی شده ! )
دیگه رسما برنامه ها سمتی میرن که تو صفحه اول بنویسن برای ورود به برنامه ۵ ستاره دهید !
storm_saeed
پنج شنبه 06 آذر 1393, 11:15 صبح
به نظر من خوب شده فقط اگه بخش تازه هاش در دسترس تر باشه بهتره .
همین که به سمت 5 ستاره رفتن داره میره و اینکه برنامه های مزخرف رو تو صفحه های اول نمیبینیم خودش حرکت خوبیه
delta7
پنج شنبه 06 آذر 1393, 12:20 عصر
به نظر من بد شده
ehsanh22
یک شنبه 23 آذر 1393, 13:46 عصر
امروز بازار به توسعه دهندگان ایمیل داده لطفا شما هم شرکت کنید تا شاید وضعیت به حالت قبل برگرده ممنون .
متن ایمیل :
-------------------------------------
سلام،
توسعهدهندهٔ گرامی،
پرسشنامهای را جهت سنجش میزان رضایت شما از کار با کافهبازار طراحی نمودیم. امیدواریم با توجه به نتایج حاصل بتوانیم خدمات مناسبی را در آینده به شما ارائه نماییم. پاسخهای شما را در تصمیمگیریهای آتی جهت افزایش سطح رضایت توسعهدهندگان مد نظر قرار خواهیم داد. ضمن اینکه پاسخهای شما به صورت ناشناس دریافت میشود، در صورت تمایل میتوانید آدرس ایمیل خود را در انتهای پرسشنامه وارد نمایید.
پاسخگویی به این پرسشنامه نیاز به ۱۰ دقیقه زمان دارد.
شروع نظرسنجی (http://questionpro.com/t/ALMPKZRzjB)
شما تا تاریخ ۹ دی ماه میتوانید پاسخهای خود را ارسال نمایید.
در صورت هر گونه ابهام یا مشکل میتوانید با آدرس ایمیل developers@cafebazaar.ir تماس حاصل فرمایید.
با احترام،
بازار
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.