View Full Version : سوال ؟؟؟؟
aliahmadgol
پنج شنبه 06 آذر 1393, 11:43 صبح
اگه بخوام هر دفعه که کلاس جدیدی ثبت کنم کل combobox هام به روز بشه باید چه رویدادی کدم رو بنویسم؟؟؟
aliahmadgol
پنج شنبه 06 آذر 1393, 11:47 صبح
اگه تو این رویداد بنویسم فقط همون بار اول هر چی داده دارم رو تو combobox نشون میده اونوقت اگه دوباره داده ی جدیدی ثبت کنم نشون نمیده!!!!
vahid-p
پنج شنبه 06 آذر 1393, 16:50 عصر
میشه کدتون رو بذارید به جای اینکه عکس کد رو بذارید؟
دقیقا متوجه منظورتون از کل combobox ها نشدم. یعنی یک سری اطلاعات در combobox های مختلفی تکرار شدن؟ اگه اینجوریه، به نظرم مثلا یه ArrayList در نظر بگیرید، و همه اطلاعات تغییراتتون رو روی ArrayList انجام بدین، بعد هر وقت یکی از tab ها باز میشه، تمام ComboBox ها با توجه به اون ArrayList ( که یکی فقط وجود داره ) آپدیت بشن.
فکر میکنم اینکه چه Tab ای انتخاب شده میتونید از addPropertyChangeListener استفاده کنید.
محمد فدوی
پنج شنبه 06 آذر 1393, 19:08 عصر
منم چیز زیادی از عکسایی که گذاشتید نفهمیدم و همونطور که گفته شد بهتر کد رو توی یه بلوک جاوا اینجا قرار بدید نه اینکه عکسش رو بذارید.
اما در مورد به روز شدن همه ی JComboBoxها، شاید اولین ایراد رو بشه به مدل طراحی فریم هاتون گرفت. شما کل برنامه رو میخواید در چند سربرگ خلاصه کنید. مثلا در ساده ترین حالت میتونید توی فرم اصلیتون فقط چندتا JButton داشته باشید که با زدن هر کدوم یه دیالوگ مربوط به اون کار باز بشه. در اینصورت تداخلی بین JComboBoxها پیش نمیاد. یعنی مثلا وقتی توی بخش اضافه کردن کلاس یه کلاس اضافه میکنید، دیالوگ انتخاب کلاس برای یه دانشجو باز نیست و وقتی هم که باز بشه میره و اطلاعات رو از دیتابیس میخونه و میفهمه که کلاس جدیدی هم اضافه شده.
راه دیگه همونطور که گفته شد یکپارچه کردن داده های JComboBoxهاست که البته با اینکار جزییات زیادی به کدتون اضافه میشه...
موفق باشید.
dasssnj
پنج شنبه 06 آذر 1393, 22:39 عصر
ناراحتم که بازم دارم تکرار می کنم : عنوان خوب برای تاپیک تون بزارید !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.