ورود

View Full Version : نحوه بررسی تغییر حالت Process

vatal
یک شنبه 14 خرداد 1385, 15:24 عصر
با سلام !

میخواستم از شما دوستان بپرسم به چه شکل میتوان تغییرات اعمال شده بر روی
یک پروسه رو چک کرد ؟

با تشکر :Vatal

Hamid_PaK
یک شنبه 14 خرداد 1385, 16:25 عصر
این که الان گفتی یعنی چه !!! :قهقه:
دقیقا چی لازم داری ؟

net_ved
یک شنبه 14 خرداد 1385, 19:33 عصر
پیگیری روند کار برنامه (تا اونجایی که من بلدم) دو حالت داره توسط کامپایلر و که زمان نوشتن برنامه کاربر د داره و در دلفی می تونی با علامت دار کردن خطوط برنامه و زدن کلید F9 روند کار رو پیگیری کرد ... کلید F7 = tarce into و کلید ّF6 = step over کاری پیشرفته تر از F9 انجام می دن البته با دلفی حتی دستورات Hex هم قابل مشاهده اند البته اگه در کشون کنی بعد از زدن F9 کلید F12 بزن تا ببینی داخل CPU چه خبره ... اگه می خوای این کارو اصولی یاد بگیری یه سری به کتاب http://www.marcocantu.com/delphipowerbook/DebuggingDelphiPrograms.pdf
بزن ماله مارک کانتو ....و مورد دوم وقتی یه پرژه و نوشتی حالا می خوای ببینی الگوریتمی که انتخواب کردی مناسبه یا select ای که زدی سرعت خوبی داره ... اینجور مقایسه ها روشهای ریاضی داره که میتونی تو کتاب طراحی و تحلیل الگوریتم ها پیداش کنی ولی من یه روش شهودی یادت میدم امید وارم که مفید باشه
رکرد گیری از انجام یک تکه کد ...(زمان اجرای یک تکه کد بر حسب هزارم ثانیه)
var
start :longint
begin
start:=GetTimeCount
Your code .......
label1.caption:=Inttostr(GetToimeCount - Start

vatal
یک شنبه 14 خرداد 1385, 21:51 عصر
با سلام ..... مثل اینکه منظور من رو متوجه نشدین .. !!!!!!!
فرض کنید ما یک برنامه client / server داریم ... وقتی برنامه SERVER عملی رو از برنامه client
میخواد پیغامی رو برای client میفرسته .... هنگامی که client این پیغام رو میگیره عمل مورد نظر رو
انجام میده ..............

حالا من میخوام رو سیستم client برنامه ای رو بنویسم که این پروسه ای که مربوط به client
هست ... این رو کنترل کنه !

امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین !
با تشکر :Vatal