View Full Version : وارد کردن فارسی داده ها در جدول
amirreza_nl
یک شنبه 14 خرداد 1385, 17:28 عصر
سلام
من با فاکس پرو یکی دو روزه دارم کار می کنم
مشکلی که من دارم اینه که نمی دونم چطوری داده ها رو در جدول ها فارسی تایپ کنم (unicode رو پشتیبانی نمی کنه؟)
من از visual foxpro 6 استفاده می کنم اگه می دونید راهنمایی کنید (فقط کامل چون من با این محیط آشنا نیستم)
ممنون ، امیر رضا
rezaTavak
یک شنبه 14 خرداد 1385, 18:57 عصر
از یونیکد پشتیبانی نمی کند اما میشه داخلش فارسی تایپ کرد CP1256 است.
خیلی هم راحت جدول را باز کنید و داخلش فارسی تایپ کنید
اما با یکی دو روز نمیشه این زبان را یادگرفت.
javad_hosseiny
یک شنبه 14 خرداد 1385, 19:57 عصر
(unicode رو پشتیبانی نمی کنه؟) چرا یونی کد را نیز پشتیبانی می کند
تابع STRCONV برای این منظور است
اگر منظورتون فارسی شدن صفحه کلید به هنگام دریافت اطلاعات در برنامه باشد که خوب تابع api مربوط به اینکار در این بخش (همانند سایر بخش ها (وی بی یا دلفی یا ...) موجود است
والبته اگر تحت ویندوز می خواهید همان بهتر که از عربیک ویندوز استفاده کنید (1256) و نهایتا اگر می خواهید از جداولتان خروجی برای تحت وب بگیرید همانطور که گفتم از تابع strconv استفاده کنید
مثال:
? STRCONV(STRCONV('یک جمله تستی برای یو تی اف ',2),9)
amirreza_nl
یک شنبه 14 خرداد 1385, 21:29 عصر
من فارسی نمی تونم تایپ کنم در داخل Table (با عوض کردن زبان سیستم هم نمیشه) فونت رو هم گذاشتم tahoma اما نشد. چطوری می تونم بگم مثلا از unicode استفاده کنه یا از هر کدینگ دیگه ای که بتونم فارسی تایپ کنم. قبول دارم با یکی دو روز نمیشه چیزی رو یاد گرفت ولی لازم دارم که یک چند تا table را درست کنم همین .
این code page 1256 رو چطوری میشه گفت ازش استفاده کنه؟ (یخورده بیشتر توضیح بدین - راستی این ASCII extension است؟ یعنی فقط باید ویندوز عربی باشه؟) من از windows 2000 professional استفاده می کنم
ممنون از پاسخ شما ، امیر رضا
binyaz2003
یک شنبه 14 خرداد 1385, 22:08 عصر
اینطوری امتحان کنید :
use mytable
appen blank
'مثال'repl myfld with
brow
amirreza_nl
دوشنبه 15 خرداد 1385, 06:13 صبح
من این دستور را وارد (window>command window) کردم ولی کلمه فارسی ش باز به هم ریخت
یک سوال شما با چه نسخه ای فارسی می نویسی (visual foxpro 9 فارسی رو پشتیبانی کامل می کند؟)
rezaTavak
دوشنبه 15 خرداد 1385, 10:11 صبح
همون نگارش ۶ هم خوب است اما دارای اشکالات زیادی است. نسخه ۷ نسخه ای است که من استفاده می کنم.
شما ویندوزتان فارسی هست؟
یعنی درست فارسی شده؟
amirreza_nl
دوشنبه 15 خرداد 1385, 10:45 صبح
نفهمیدم درست فارسی شده منظورتون چیه!!! (ولی زبان فارسی نصب است و با همین است که دارم فارسی می نویسم!)
راستی شما چه OS ای وصل کردی win 98 عربی یا xp
یکی که الان داره فارسی تو visual foxpro روی 2000 یا XP می نویسد بگه چه ورژنی استفاده می کند
مرسی از اینکه جواب می دهید
javad_hosseiny
دوشنبه 15 خرداد 1385, 11:26 صبح
نفهمیدم درست فارسی شده منظورتون چیه!!!
تنظیم مربوط به زبان در قسمت regional and langauge option در کنترل پنل (قسمت اول زبان فارسی و قسمت سوم (تعریف زبان یونی کد) زبان عربی (البته این نکته جهت پشتیبانی صحیح ابزار فاکس از قابلیت راست به چپ بودن هست) باید باشد.
http://www.microsoft.com/middleeast/msdn/VisualFoxPro.aspx
یکی که الان داره فارسی تو visual foxpro روی 2000 یا XP می نویسد بگه چه ورژنی استفاده می کند
تفاوتی در فارسی نویسی ندارند (چه نسخه 6 یا 7 یا 8 یا 9) ولی به شخصه با نسخه 9 کار می کنم و البته قیاسی بین نسخه های متفاوت خواستید در لینک ذیل هست:
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=36770
من این دستور را وارد (window>command window) کردم ولی کلمه فارسی ش باز به هم ریخت
آیا کلمه مثال در پنجره command محیط ویژوال فاکس به خوبی تایپ و نمایش داده می شود و در محیط پنجره brows خوب نمایش داده نمی شود.
شما می تونید با استفاده از پارامتر font در دستور brows فونت نمایشی را تغییر دهید و یا به هنگام فعال بودن پنجره brows از منوی table' گزینه فونت را انتخاب و فونت نمایشی را مثلا arabic transparent یا tahoma (با انتخاب گزینه arabic از آیتم script) انتخاب نمایید.
هر چند در کل با استفاده از دستور
SET COLLATE TO arabic نیز می تونید نوع کدپیچ انتخابی کاراکترهای در فیلدها را عربی انتخاب نمایید. (جهت ایندکس و مرتب سازی ) (هرچند نیازی به این کار نیست)
kia1349
سه شنبه 16 خرداد 1385, 05:57 صبح
در یک کلام شما بطور کامل ویندوز خود را فارسی نکرده اید
این مشکل در مواقعی بروز میکند که کد پیچ 1256 بطور صحیح بر روی سیستم اعمال نشده باشد
کل زبانهای نصب شده فارسی و middle east رو از روی سیستمتون پاک کنید و پس از یکبار ری استارت مجددا زبان فارسی را درست نصب کنید
برای اینکه مطمئن شوید نصب فارسی درست انجام شده شما باید بتوانید در قسمت سرچ یاهو و یا گوگل فارسی تایپ کنید
amirreza_nl
سه شنبه 16 خرداد 1385, 06:05 صبح
یافتم
(من فارسی رو نصب کرده ام تو گوگل یا یاهو یا هیچ جای دیگری هم با فارسی مشکل ندارم cp1256 رو هم چک کردم بود regional option> general> advanced )
اما مشکل اینجا بود که زبان فارسی یا عربی را باید برای سیستم به صورت default قرار داد (regional option> general> set as default) همین!
این مشکل بنظرم در نسخه های بعدی نباید باشه (چون این نسخه قبل از win 2000 اومده این مشکل وجود داره)
یک مشکلی که من با فارسی دارم اینه که حروف کژپچ (این حروف در عربی نیست) رو تو جدول نمیتونم ببینم (default رو فارسی باشه خط تیره نشان میده! اگه رو عربی باشه سفید نشان می ده) اما در text box فرم ورود داده ها مشکلی ندارم- کسی راه حلی داره (تو نسخه های بالاتر این مشکل نیست)
kia1349
سه شنبه 16 خرداد 1385, 07:35 صبح
فونت تکست باکس چیه؟فونت browser چیه؟
از همون فونتی توی browser استفاده کن که برای تکست باکسها در نظر گرفته شده
amirreza_nl
سه شنبه 16 خرداد 1385, 17:00 عصر
فونت table رو zar یا هر فونت دیگه ای گذاشتم درست شد (یک سوال داخل این سوال بپرسم؟ آقا من این dbf رو بدم به یکی تو dos باز کنه (با foxpro) درست می تونه ببینه؟)
از همه کسانی که جواب می دن متشکرم
kia1349
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 05:47 صبح
اگر کدپیچ فایل رو به 1256 (ویندوزی) تبدیل کرده باشید خیر .ولی برعکس اون امکان داره یعنی شما فونتی طراحی کنید که در ویندوز بتوانید فونتهای داسی را ببینید
فکر کنم یه فونت بنام ایران سیستم برای این موضوع طراحی شده بود
binyaz2003
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 08:29 صبح
فونت ها وجود دارند از سایت پارس پندار میتونید بگیرید اما تا جاییکه من امتحان کردم و حتی خودم ساختم فقط تو ویندوز انگلیسی جواب میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.