soft-c
شنبه 08 آذر 1393, 08:17 صبح
من می خوام در برنامه اتوماسیون گزینه ای قرار بدم که وقتی کاربر روی اون کلیک کرد متن نامه را به اون نشان بده .
خوب برای این کار چند راه را تست کردم ولی الان به مشکل برخورد کردم:
1- استفاده از فست ریپورت که درست کار نکرد (شاید هم من روش درست را بلد نبودم)
2- استفاده از کامپوننت trichview برای ارتباط با محیط office . ولی متاسفانه این کامپوننت از فرمت rtf پشتیبانی میکنه . خوب وقتی صفحه لود میشه فقط متن را نمایش میده و بقیه قسمتها مثل هدر و یا فوتر را نمایش نمی ده . همچنین برای کار با فرمت doc هنوز کدی پیدا نکردم . مثل اینکه توی این فرمت کمی مشکل دارد .
3- استفاده از olecontainer . دو تا مشکل دارم یکی اینکه کار به خود office وابسته میشه و دوم اینکه تا بخواد برنامه باز بشه یکم طول میکشه (بسته به نوع سیستم )
حالا دوستان تو این زمینه نیاز مند راهنمایی هستم .
آیا از یکی از روشهای بالا استفاده کنم و یا کامپوننت یا برنامه دیگری برای انجام این کار هست .
سپاس
خوب برای این کار چند راه را تست کردم ولی الان به مشکل برخورد کردم:
1- استفاده از فست ریپورت که درست کار نکرد (شاید هم من روش درست را بلد نبودم)
2- استفاده از کامپوننت trichview برای ارتباط با محیط office . ولی متاسفانه این کامپوننت از فرمت rtf پشتیبانی میکنه . خوب وقتی صفحه لود میشه فقط متن را نمایش میده و بقیه قسمتها مثل هدر و یا فوتر را نمایش نمی ده . همچنین برای کار با فرمت doc هنوز کدی پیدا نکردم . مثل اینکه توی این فرمت کمی مشکل دارد .
3- استفاده از olecontainer . دو تا مشکل دارم یکی اینکه کار به خود office وابسته میشه و دوم اینکه تا بخواد برنامه باز بشه یکم طول میکشه (بسته به نوع سیستم )
حالا دوستان تو این زمینه نیاز مند راهنمایی هستم .
آیا از یکی از روشهای بالا استفاده کنم و یا کامپوننت یا برنامه دیگری برای انجام این کار هست .
سپاس