View Full Version : تفاوت eclipse با NetBeans
mehrdad372
یک شنبه 09 آذر 1393, 08:01 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم بپرسم تفاوت NetBeans با Eclipse چی هستش؟
با تشکر
manoto1371
یک شنبه 09 آذر 1393, 10:44 صبح
سلام
هر دو IDE هستند و پلاگین های هم برای هردو موجود هست، کار با NetBeans ساده تر است.
اما اکلیپس پلاگین های بیشتری دارد، و در پروژه های بزرگتر بهتر جواب میدهد، چون نت بینز فایل های خودش را در روی پروژه قرار میدهد.
dasssnj
یک شنبه 09 آذر 1393, 12:56 عصر
نت بینز برای شروع ، بهتر و راحت تره ولی بعد باید بیای سراغ اکلیپس .
چون نت بینز همون طوری که این دوستمون گفتن ، فایل های اضافی می سازه و ساختار پروژه هاش اونقدر جالب نیست . ضمنا محیط ویژوالی اکلیپس به نظر من چندین برابر نت بینز کارایی داره ...
vahid-p
یک شنبه 09 آذر 1393, 17:43 عصر
نمیدونم کی میشه که اکلیپس رو به نت بینز ترجیح بدم. اما ساختار نت بینز بسیار قابل فهم تر است. همچنین در حین کدینگ، Suggestion هاش بسیار تر و تمیز تر و خواناتر است و حس میکنم هوشمندانه تره. گزینه هایی که پیشنهاد میده به چیزهایی که احتمال زیاد میخوای بنویسی نزدیک تره.
اما در مورد پلاگین ها کاملا حق با دوستانه. درسته برای نت بینز پلاگین های بسیاری وجود داره اما اکلیپس بسیار بسیار وجود داره :)
من خودم به شخصه برای نوشتن برنامه های JavaSE و php و javascript و... از نت بینز استفاده میکنم، و جدیدا برای کار با پلاگین های خاصی ( مثلا زبان های کمتر شناخته شده ) یا مثلا اندروید و... از اکلیپس.
به نظر من هر دو تا رو داشته باش، و خیلی هم شبیه به همن. هر کدوم رو خواستی استفاده کن. چه اشکال داره؟ یه پروژه با نت بینز بنویس یکی با اکلیپس. هر کدوم هر ابزاری روش نصبه. ( الان خودم سه تا نت بینز دارم ( که البته یکیش کافیه ) و دو تا اکلیپس ( Kepler و یکی مخصوص Android ) ) همش یه جا میشه ولی حوصلشو ندارم :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.