ورود

View Full Version : جستجو در دیتابیس

alizanganeh
دوشنبه 10 آذر 1393, 21:59 عصر
سلام
یک صفحه اخبار درست کردم که اخبار با ListView نمایش داده میشن .
جستجو بین 2 تاریخ گذاشتم با کد SQL . تاریخ ها رو با متد Get به خود صفحه ارسال میکنم و بر اساس اونا جستجو میکنم . حالا اگر به QueryString هیچ چیزی ارسال نشده باشه ، مثلا وقتی که صفحه برای اولین بار باز شده ، چون مقدار متد Get با شرط برابر نیست پس هیچ رکوردی رو نشون نمیده در حالی که باید وقتی جستجو نشده ، همه رکورد ها رو نشون بده . کد SQL رو توی SQLDataSource نوشتم و ListView رو به اون وصل کردم .
چیکار کنم برای حل این مشکل ؟
ممنون

shahram176
دوشنبه 10 آذر 1393, 22:23 عصر
گذشته از این که چه کدی نوشتی
دقیقا میخواهی چیکار کنی؟

Mohammad_dn
دوشنبه 10 آذر 1393, 22:24 عصر
یه مقدار دیفالت برای تاریخ ها در نظر بگیر ...یا کوئریتو تغییر بده

saeed410
دوشنبه 10 آذر 1393, 22:38 عصر
میتونی تو تابع pageload کوئری استرینگ رو بررسی کنی اگه چیزی نداشت همه اطلاعات رو نشون بده.یا میتونی یک مقدار پیش فرض تعیین کنی براش.

alizanganeh
دوشنبه 10 آذر 1393, 22:42 عصر
میتونی تو تابع pageload کوئری استرینگ رو بررسی کنی اگه چیزی نداشت همه اطلاعات رو نشون بده.یا میتونی یک مقدار پیش فرض تعیین کنی براش.

1. خواستم این کارو بکنم . ولی نمیدونستم چطوری کوئری موجود در SQLDatarSource رو با کد تغییر بدم . به مقدار SelectCommand کد دادم ولی جواب نداد !!!
2. منظورت از مقدار پیشفرض تاریخیه که خیلی بازه بزرگی باشه و همه رکورد ها رو حتما شامل بشه ؟

alizanganeh
دوشنبه 10 آذر 1393, 22:43 عصر
یه مقدار دیفالت برای تاریخ ها در نظر بگیر ...یا کوئریتو تغییر بده

منظورت از مقدار پیشفرض تاریخیه که خیلی بازه بزرگی باشه و همه رکورد ها رو حتما شامل بشه ؟

تغییر بدم ؟ مثلا چی بزنم ؟

Mohammad_dn
دوشنبه 10 آذر 1393, 23:03 عصر
مثلا بگی همه ی رکورد ها که عقب تر از تاریخ امروزه...یا ده سال قبل...یه همچین چیزی

alizanganeh
دوشنبه 10 آذر 1393, 23:12 عصر
مثلا بگی همه ی رکورد ها که عقب تر از تاریخ امروزه...یا ده سال قبل...یه همچین چیزی

این کار توی ذهنم بود ولی بنظرم غیر حرفه ایه که همیشه صفحه QueryString داشته باشه !!! راه دیگه ای نیست ؟

ahmad156
سه شنبه 11 آذر 1393, 11:38 صبح
دوست عزیز کار غیر حرفه ای اینه که زمانی شی گرایی و لایه بندی برنامه حرف اول رو توی دنیای برنامه نویسی میزنه و برنامه ها به سمت MVC و الگو های دیگه میره هنوز از SqlDataSource و کامپوننت های آماده و اولیه و غیرحرفه ای دات نت استفاده کنیم.شما کمتر سایتی رو میتونین پیدا کنین که از QueryString استفاده نکرده باشه.

alizanganeh
سه شنبه 11 آذر 1393, 17:16 عصر
دوست عزیز کار غیر حرفه ای اینه که زمانی شی گرایی و لایه بندی برنامه حرف اول رو توی دنیای برنامه نویسی میزنه و برنامه ها به سمت MVC و الگو های دیگه میره هنوز از SqlDataSource و کامپوننت های آماده و اولیه و غیرحرفه ای دات نت استفاده کنیم.شما کمتر سایتی رو میتونین پیدا کنین که از QueryString استفاده نکرده باشه.

من از sqldatasource استفاده میکنم چون کارمو راه میندازه و نیازی ندارم به روش دیگه ای کار کنم . پس ظاهرا جز اون راهی نیست
ممنون