ورود

View Full Version : سوال: چند سوال حرفه ای

samanff2000
دوشنبه 10 آذر 1393, 23:38 عصر
با سلامخدمت دوستان عزیز من خیلی دنبال جای مناسب برای این میگشتم اما جایی رو پیدا نکردم به همین دلیل در این بخش این سوال رو پرسیدم با این که میدونم جای مناسبی نیست اما چاره ای نبود شرمنده
چند سوال در درس سیستم عامل طرح شد که هرچی گشتم در نت چیزی در این موارد پیدا نکردم خواستم ببینم آیا کسی جوابی برای این سوالات داره یا نه ؟ و اگه راهی داره توضیح بدید لطفا
1 - یک فایل exe رو با پسوند متفاوت (مثلا pdf) نمایش بدیم که با اجرا کردن این فایل یک pdf اجرا بشه و فایل exe هم اجرا بشه (من راهی پیدا کردم که با تغییر دادن پسوند ها میشه اما قراره با همون پسون فایل ها اجرا بشن )
2 - توابع TCP/IP در کدام قسمت ویندوز قرار دارد ؟ آیا میشه این توابع رو تغییر داد ؟(تا جایی که فهمیدم میشه ) چجوری میشه به این توابع دسترسی داشت ؟ چه پارامترهایی دارند و چگونه فراخوانی میشوند ؟
3 - آیا میشیه در قسمت های unallocated و unpartition یک فایل رو ذخیره کنیم به صورتی که در اندازه درایو تفاوتی ایجاد نکنه ؟ (میدونم میشه اما نمیدنم چجوری ) روش ایجاد و دستیابی به این فایل چیه ؟
4 - آیا میشه یک فایل (مثلا tet) که داخلش چند کلمه باشه رو با سایز صفر ذخیره کنیم ؟ (اینم میشه ولی باز نمیدونم چجوریه )