ورود

View Full Version : Call Function Of Java Beans From Another Machine

saeed289
چهارشنبه 12 آذر 1393, 02:31 صبح
سلام. پروژه 4 نمره ای دارم برای درس سیستم هامل پیشرفته //
این که روی دو تا ماشین دو bean متفاوت بنویسید و توسط ماشین سوم function های bean های اون ماشین ها را call کنید.
bean در واقع component هایی هستند که دارای get ,set هستند.

کسی میدونه برای فراخوانی توابعbean ها از روی یک ماشین دیگه باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید:لبخندساده:

cups_of_java
چهارشنبه 12 آذر 1393, 08:22 صبح
شما از هر تکنولوژی RPC موجود در جاوا می تونی استفاده کنی.... مثل RMI, EJB و خیلی موارد دیگه که امکان این رو می دن که شما با یک JVM به شکل Remote صحبت کنی.

ضمنن به توابع یک کلاس جاوا (حاوا بین) دیگه تابع با Function نمیگن. بلکه میگن Method (متد)

saeed289
چهارشنبه 12 آذر 1393, 22:38 عصر
شما از هر تکنولوژی RPC موجود در جاوا می تونی استفاده کنی.... مثل RMI, EJB و خیلی موارد دیگه که امکان این رو می دن که شما با یک JVM به شکل Remote صحبت کنی.

ضمنن به توابع یک کلاس جاوا (حاوا بین) دیگه تابع با Function نمیگن. بلکه میگن Method (متد)
ممنون از جوابت .من هیچی از جاوا نمی دونم میتونی بیشتر راهنمایی کنی؟ ببین من bean رو دارم ولی rpc رو فقط در حد تئوری خوندم که دارای coventional copy restore pc-call by value-call by refrence است و نمی دونم تو netbean چجوری ازش استفاده کنم.

cups_of_java
پنج شنبه 13 آذر 1393, 11:44 صبح
RPC یعنی Remote Procedure Call که جاوا پیاده سازی ای از اون به نام Remote Method Invocation داره
اینم در مورد RMI (https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#newwindow=1&q=remote+method+java+call+example)