ورود

View Full Version : خبر: اتصال کامپیوتر های شبکه توسط Socket

amir7944
چهارشنبه 12 آذر 1393, 10:44 صبح
سلام دوستان !! یه مطلب مهم !!! من قراره یه application با جاوا درست کنم که چند تا کامپیوتر رو در شبکه توسط Socket یه هم متصل کنه ، به این طریق که به یک port گوش بده و از کامپیوتر های دیگه که هر کدوم همین برنامه رو اجرا کردن ، اطلاعات بگیره و اطلاعات ارسال کنه !!! یعنی تمام کامپیوتر ها از طریق همین برنامه با هم در ارتباط هستند !!!!!! به همین سادگی..........!!:لبخند:

ولی هر آموزشی که تو اینترنت درباره Socket دیدم در حد یک Server و یک Client بود !!! و الان من واقعا نمیدونم چی کار کنم !! از طرفی حتما باید این کار انجام بشه !!!:گریه::گریه::گریه::گریه:

دوستان لطفا کمک کنین !!! راهنمایی..................

با تشکر .

ahmad.mo74
چهارشنبه 12 آذر 1393, 11:12 صبح
سلام، یعنی میخوای یک سرور داشته باشی که بقیه به اون وصل بشن و از طریق اون با هم صحبت کنن؟ یا اینکه مستقیما و بدون سرور این کارو انجام بدی؟

amir7944
چهارشنبه 12 آذر 1393, 11:20 صبح
سلام !! نه ، سروری در کار نیست !!! همه ی کامپیوتر ها بدون سرور به هم متصل باشند !!! ینی مثلا اگه 4 تا کامپیوتر این برنامه رو اجرا کردن ، بتونن از طریق این برنامه با هم در ارتباط باشند.

ahmad.mo74
چهارشنبه 12 آذر 1393, 11:29 صبح
اوکی، راهی که به ذهنم میرسه اینه که تمام ip های لوکال رو اسکن کنی بعد به پورتی که برنامت listen میکنه سوکت بزنی و اگه برنامت رو اون ip ران بود به هم متصل کنی، یا اینکه از RMI هم میتونی استفاده کنی.
کار سختی نیست اگر کمکی خواستی در خدمتم :)

پ.ن : اگر نخواستی auto detect باشه برنامت و خیلی کارو سخت نکنی ، دستی هم میتونی ip و پورت رو وارد کنی

amir7944
چهارشنبه 12 آذر 1393, 13:12 عصر
اوکی، راهی که به ذهنم میرسه اینه که تمام ip های لوکال رو اسکن کنی بعد به پورتی که برنامت listen میکنه سوکت بزنی و اگه برنامت رو اون ip ران بود به هم متصل کنی، یا اینکه از RMI هم میتونی استفاده کنی.
کار سختی نیست اگر کمکی خواستی در خدمتم :)

پ.ن : اگر نخواستی auto detect باشه برنامت و خیلی کارو سخت نکنی ، دستی هم میتونی ip و پورت رو وارد کنی

دوست عزیز ممکنه یه مثال بزنی ؟؟؟؟ ممنون میشم !!! اخه زیاد وارد نیستم !!!!

ahmad.mo74
چهارشنبه 12 آذر 1393, 21:23 عصر
مثال از چی؟ تمام کاری که باید بکنی تقریبا همینیه که گفتم.