ورود

View Full Version : Lookup در Grid

Mohammad_Mnt
دوشنبه 15 خرداد 1385, 19:24 عصر
من یه فیلد دارم که به یه جدول دیگه مربوط می شه و می خوام اون فیلد مربوط را توی گرید نشون بدم . قاعدتا" باید از فیلد لوکاپ استفاده کنم ولی می دونید که فیلد لوکاپ با ADO و SQLServer مشکل داره ( توی پست کردن اطلاعات ) . من از ehLib هم استفاده می کنم . راه حل چیه ؟

ghabil
دوشنبه 15 خرداد 1385, 23:24 عصر
ولی می دونید که فیلد لوکاپ با ADO و SQLServer مشکل داره ( توی پست کردن اطلاعات )
کی گفته اینو اونوقت ؟!

Mohammad_Mnt
سه شنبه 16 خرداد 1385, 18:09 عصر
تست کنید . یکی دیگه از دوستان برنامه نویس هم همین مشکل رو داشتن
تمام کارها به درستی انجام می شه ولی اگه به یکی از جدول هایی که master/details است فیلد لوکاپ اضافه کنید دیگه نمی شه Post کرد

ghabil
جمعه 19 خرداد 1385, 23:37 عصر
منو به شک انداختیا، نه بابا من کلی کد دارم که هم تو مستر هم تو دیتیل لوکاپ دارم ....
خیلی بعیده همچین باگه تابلویی بعد از این همه سال هنوز تو دلفی بشاه (هرچند که من شک دارم اصلا از اول هم بوده باشه)
حتما داری یک جایی رو اشتباه میکنی...

Mohammad_Mnt
یک شنبه 21 خرداد 1385, 10:54 صبح
از این خطاهای عجیب غریب پیش می آد :
یونیت ADODB خط 4811
خطا : OLEException : Unknown Error occured

ghabil
یک شنبه 21 خرداد 1385, 14:14 عصر
توی دیتابیست Trigger نداری یا تغییر خاصی روی دیتا نمیدی ؟ اگه نه ، اگه تونستی یک کد مشکل دار بفرست یک نگاهیش بکنیم ، چون من راحت دارم استفاده میکنم

Mohammad_Mnt
سه شنبه 23 خرداد 1385, 11:27 صبح
تریگر توی خود SQLServer ندارم ولی توی ADODataSet ها دارم .
آخه یه یونیت خاص مشکل نداره که بتونم بفرستم . کل برنامه رو باید بفرستم تا ببینید ( که این هم نمی شه )
ولی این مشکل فقط و فقط زمانی پیش می آد که من یک فیلد لوکاپ رو به دیتاست اضافه می کنم . اگه اون رو حذف کنم ، برنامه به راحتی کار می کنه !!!

Mohammad_Mnt
پنج شنبه 09 شهریور 1385, 22:45 عصر
فهمیدم مشکل چی بود : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=261491