View Full Version : عدم حضور متخصصان برنامه نویسی بازی در سایت
jack
پنج شنبه 13 آذر 1393, 10:15 صبح
سلام دوستان
چند ماهی هستش که خبری از علاقمندان ساخت بازی که دستی بر اتش دارند و سالهاست اونها رو می شناسم نیست !
اقای سیداف
اقای سپهر تقدیسیان
اقای مهدی اصل
اقای ...
و همچنین چند ماهی هستش هیچ خبری از موتورهای ایرانی نیست
kge
hammer
...
خیلی دوست دارم مثل گذشته بحثهای فنی ادامه داشته باشه و کم کم به سمت تولید بازی از روی موتورهای بومی خودمون باشیم .
ولی به هر دلیل خبری نیست .
امیدوارم مثل گذشته این فروم گرمای خودش رو پیدا کنه و خبرهای خوبی از دوستان بشنویم .
pswin.pooya
پنج شنبه 13 آذر 1393, 16:20 عصر
سلام
یه مقدار فعالیت ها کمتر شده. لااقل اون دسته از دوستانی که با اونها در ارتباط هستم بنا به برخی دلایل فعالیتهاشون کمتر شده که فکر کنم با حل شدن مشکلاتشون دوباره خیلی قویتر از گذشته ازشون کارهای جدید ببینیم
یه مورد دیگه هم اومدن انجینهای AAA و حتی متن باز شدن برخی از اونها شده که از نظر اقتصادی توجیه تولید موتور بازی در سطح های کوچیک متوسط رو سخت کرده و دوستانی که کد میزنن برای دلشون و از روی hobby اینکار رو انجام میدن
UfnCod3r
پنج شنبه 13 آذر 1393, 19:58 عصر
از چند ماه ی چندین ماهی بیشتره
فقط هم تو زمینه بازی نیست . کلا همه چی از اقتصاد و تولید و اینترنت بگیر تا برنامه نویسی .
وضع اقتصادی داغون . اینترنت اشغال و گران . سربازی هم شد 24 ماه.نفتم که ارزون شد. کپی رایتم که تعطیل. بربری هم شده 10000 ریال.
نظام اموزشی هم بدتر شد ی شیر می دادن تو مدرسه دیگه اونم نمی دن.
با این وضعیت چطور توقع دارین تعداد برنامه نویس ها و بازی سازا زیاد تر بشه!! همون قدیمی ها هم دیگه بریدن.
بازی ساز می خوای ؟بیا موقعی که ما غاز می چروندیم این بازی می ساخت.
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%A7%D8%B5%D8%B1_%D8%AC%D8%A8%D9%84%DB%8C
شاید بگین این حرفای من ربطی به موضع نداره ولی اتفاقا مسله اصلی همیناست.
ashkufaraz
پنج شنبه 13 آذر 1393, 20:24 عصر
چه ربطی داره؟
من شمای برنامه نویس اول از خودمون باید شروع کنیم ببینم چقدر کم کاری و ناحقی و ... می کنیم بعد بریم به زمان و زمین گیر بدیم
عزیز اینقدر سیاه بین نباش
jack
شنبه 15 آذر 1393, 12:20 عصر
سلام
من کاری به مشکلات اقتصادی و سایر مسائل ندارم . من میگم ما باید به حرکتی که چند ساله شروع شده هرچند با سرعت کم ادامه بدهیم . چون واقعا احساس می کنم بچه هایی که از سال 83 تا سال 85 یا 86 اومدند و چند تا کار انجام دادند دیگه نیستند . به چند دلیل
1- اون موقع انگیزه ساخت بازی خیلی بیشتر بود
2- هیچ ابزار مجانی برای ساخت بازی نبود
3 ...
ولی علاوه بر اینکه کارهام ( موتور گرافیکی و ... ) به روز هستش دوست دارم توی این سایت هم فعال باشه
اون کسی که اون موقع تصمیم به ساخت موتور بازی گرفته و تا الان به جایی رسونده می تونه با اون ابزارها یک بازی بسازه
مثلا من سال 85 یک ویرابشگر ساخت بازی به نام ویرایش ایکس ساختم . الان می تونم از اون برنامه توی پروژه هام استفاده کنم.
amin1softco
یک شنبه 16 آذر 1393, 11:38 صبح
یک توصیه می کنم برای اوناییکه واقعاً می خواهند حرفه ای کار کنند برند سراغ ایجاد شرکت های دانش بنیان تا با حمایت دولت به یک جایی برسونند کارشون را...:چشمک:
jack
پنج شنبه 04 دی 1393, 09:16 صبح
یک توصیه می کنم برای اوناییکه واقعاً می خواهند حرفه ای کار کنند برند سراغ ایجاد شرکت های دانش بنیان تا با حمایت دولت به یک جایی برسونند کارشون را...:چشمک:
سلام
ایجاد شرکتهای دانش بنیان درد سرهای خودش رو داره توی یک سایت خوندم نوشته بود باید دانشجو باشی بعد یک در صدی از سهام شرکت به اون دانشگاه می سه و ...
سپول
دوشنبه 29 دی 1393, 16:26 عصر
سلام
در جواب آقای jack باید بگم که بله فعالیت من که کم شده. اون هم سه دلیل اصلی داره.
۱- مشکلات مالی و اینکه باید به کارهای دیگه بپردازم تا پول بیاد. من هم جز معدود کسانی هستم که از این کار پول در نمیارم.
۲- انجین های آماده خیلی خوب مثل unity و همینطور تقریبا سورس باز شدن انجین قدرتمندی مثل unreal4 که ما که هیچی، کار خیلی از موتورهای آماده دیگه رو کساد کرد.
۳- پیشرفت شدید تکنولوژی در نسل جدید و عقب ماندن تکینکی.
ولی در هر صورت من سعی ام رو دارم می کنم، کار عقب افتاده ولی امیدوارم بتونم حداقل در زمینه موبایل و پلتفرم های جدید کاری انجام بدم که خودش لازمه آموزش و کد نویسی بیشتر و همینطور تغییر دیزاین هست.
از نظر تکنیکی برنامه نویسی گرافیکی در چند پلتفرم بسیار سخت بوده برای من. OpenGL مخصوصا در پلتفرم لینوکس بسیار اذیت کرده و امیدوارم در OpenGL Next این وضع بهتر بشه. پلتفرم های موبایل جوابگوی رندری که برای PC نوشتم نیستن. از طرفی شانس اصلی انجین های کوچک رو اونها هست. ولی اون هم لازمش تغییر اساسی دیزاین در کل موتور خواهد بود که باز هم زمان زیادی می بره.
خلاصه اینکه فعلا شرایط خوبی نیست.
PS. ادیتور lua باحال به نظر میاد. دمت گرم
orache
سه شنبه 30 دی 1393, 21:10 عصر
سلام سپهر عزیز من یه پیشنهادی دارم :
خود من اول در زمینه ی برنامه نویسی انجین کار میکردم خیلی مبتدی بودم چون 3 - 3.5 سال پیش بود وقتی اول دبیرستان بودم . بعد گذاشتم کنار الان با انجین های اماده کار میکنم و بازی میسازم برای موبایل هنوز بازی باغ میل نساختم بذارم گوگل پلی فقط چند تا در حد همین بازار های ایرانی اونم برای موبایل ساختم و تا سال اینده شاید با تیم 2 - 3 نفره یه بازی خوب ساختیم .. خوب من در کنارش برنامه نویسی هم میکنم cocos2dx و cocona sdk تقریبا 2 تا انجین (بدون ادیتور و شبه frame work ) هستن که خیلی ها ازش نون در میارن هم میشه با اینا کار کرد هم میشه انجین ساخت برای بازی 2 بعدی یا 2.5 بعدی برای بازی انلاین و غیره
.
میدونم شما از من بزرگترین و وقتی من نمیدونستم برنامه نویسیه چیه شما برنامه نویس بودین ولی خوب در هر صورت پیشنهادمو میگم .
پیشنهاد من اینه که شما این انجینو بی خیال شین من خیلی تحقیق کردم در این باره و شرکت های زیادی رو یا تیم های زیادی رو دیدم که اخریش همین سوپر سل سازنده ی کلش اف کلن بود که اول 6 نفر بودن الان 150 نفر شدن و سر مایشون 25 بیلیون دلار یعنی یک سوم سرمایه ی بیلگیتس تخمین زده شده
شما سر پروژه ی خیلی بزرگی کار میکنین انجین 3 بعدی اونم برای بازی کامپیوتر تازه قصد کراس پلتفرم کردنشو دارین و میخاین سر هر سیستم عاملی کار کنه واقعا چه انتظاری دارین ؟ 1 نفره انتظار دارین با اپیکی مقایسه بشین که 10 سال سر انجینی کار کرده که چند صد متخصص در زمینه ی نرم افزار و دارای مدرک PH.d ریاضی هستن ؟؟ واقعا اصلا غیر ممکنه تازه گیریم ساختین بعدش چی ؟ بعدش میخاین 1 نفره باهاش بازی بسازین ؟ حداقل باید 15 نفر با انجین کار کنن مثل اسکریپتر یا لول دیزانر و... به اینا میخای بگی بیان انجین ساخته شده ی شما رو یاد بگیرن ؟
.
به نظر من کار کردن روی 1 انجین خصوصی فقط برای 1 بازی اونم برای موبایل و 2 یا 2.5 بعدی بهترین چیزه همین سوپر سل دیدم تو فیسبوک نوشته کلا 6 ماهه کار انجینو تموم کردیم فقط 6 ماه تو 1 سال هم بازیو ساختن ... من خودم میخام اول با انجین اماده کار کنم یه خورده پول دستو بالم اومد و چیزایی که ناتمام گذاشتمو یاد بگیرم و سر یه انجین ساده با بازده ی بالا کار کنم
نظر شما چیه ؟
ممنون
amin1softco
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 08:39 صبح
به شدت با حرفای orache (http://barnamenevis.org/member.php?262445-orache) موافقم کسی که بخواهد انجین بسازه اونم سه بعدی و تازه کراس پلاتفرم کم کمش باید 5 سال وقت صرفش کنه تا بشه یک چیزی که بهش بگیم انجین توی این 5 سال ایشون نیاز به پول داره تامین روحی عاطفی داره و نیاز به غذا و خورد خوراک داره خوب پس نتیجه میگیرم که یک پول گنده می خواهد از طرف دیگه توی یک چهارم این 5 سال می شه یک بازی تاپ با آنریل درست کرد و فروخت و منبع درآمدش کرد.. حالا چرا ما باید بیاییم و چرخ را اختراعی مجدد کنیم ؟ اونم تازه با جیب خالی ... توی این 5 سال پیتزا فروشی هم بزنید زودتر به پول می رسید تا انجین بخواهد نون کنه....
jack
چهارشنبه 01 بهمن 1393, 11:36 صبح
سلام به همه دوستان
اقا سپهر امیدوارم حالت خوب باشه
ممنون بابت نظرت در مورد ایتور lua
واقعا unity3d و unreal انجین کلا بحث ساخت انجین روکساد کردن .
همکارای قدیم من که سال 80-82 روی power render کار می کردیم و خیلی ادعا داشتند و می گفتند power render بدرد نمی خوره و باید خودمون انجین می نوشتیم، الان توی سوئد دارن با unity3d بازی می سازند! باید گفت بحث ساخت انجین بازی سازی پیچیده بود و الان پیچیده تر شده .
ولی هر چند موتورهای ما با موتورهای مثل unity و unreal engine قابل مقایسه نیستند ولی به نظرم ما نباید نا امید باشیم باید هر چند سرعت کوتاه باید بتونیم به حرکت ادامه بدهیم .
من چون کمی با php هم کار کردم ،کاری کردم که ادیتور ایکس فایل های php روهم باز کنه و بتونی یک خروجی از کار بگیری . چون الان بازیهای تحت وب خیلی گسترده شده تو فکرش بودم شاید اینجوری بتونم راحت تر کد بزنم ! ولی ایا میشه unity رو انقدر تغییر داد که بتونه همچین کارایی هم بکنه ؟
حالا تو فکرش هستم اگر بتونم ndk رو وارد ویرایش ایکس کنم که مستقیم فایلهای ++c رو ادیت کنم و خروجی apk و so بگیرم .
راستی من موتورم اسمش ویرایش گرافیک هستش که روی d3d9 , d3d10 و (open gl تحت ویندوز) خروجی می ده . فکر می کردم پورت کردن پروژه تو لینوکس ساده باشه ولی اینطور که شما میفرمایید باید کلی روش کار کنم.
127778127779
amin1softco
پنج شنبه 02 بهمن 1393, 09:54 صبح
دوست بزرگوار jack (http://barnamenevis.org/member.php?9615-jack) عزیز آخه تکست ادیتور الان notepad++ فرقش با برنامه شما چیه ؟ حالا اگر به گونه ایی باشه که سینتکس پی اچ بشه شاکله بازی را ایجاد کرد یک چیزی مثل یونیتی که می شه اکشن اسکریپت فلاش یا سی شارپ کد زد ولی آخرش اینا تبدیل می شوند به بازی :متفکر:
jack
شنبه 04 بهمن 1393, 08:04 صبح
دوست بزرگوار jack (http://barnamenevis.org/member.php?9615-jack) عزیز آخه تکست ادیتور الان notepad++ فرقش با برنامه شما چیه ؟ حالا اگر به گونه ایی باشه که سینتکس پی اچ بشه شاکله بازی را ایجاد کرد یک چیزی مثل یونیتی که می شه اکشن اسکریپت فلاش یا سی شارپ کد زد ولی آخرش اینا تبدیل می شوند به بازی :متفکر:
خیلی فرق داره دوست ندارم در مورد php صحبت کنم چون اسکریپت بازی به زبان lua نوشته می شه و اون یک مثال بود همون ادیتور php یک قسمت مدیریت فایل داره و همچنین خروجی برنامه رو می توانید در همون لحظه مشاهده کنید. پس فقط یک تکست ادیتور نیست.
amin1softco
دوشنبه 06 بهمن 1393, 13:18 عصر
کلاً ملت ایران اهل بخیه اند جای کار اصلی ...:چشمک:
سپول
دوشنبه 06 بهمن 1393, 14:58 عصر
به نظر من کار کردن روی 1 انجین خصوصی فقط برای 1 بازی اونم برای موبایل و 2 یا 2.5 بعدی بهترین چیزه همین سوپر سل دیدم تو فیسبوک نوشته کلا 6 ماهه کار انجینو تموم کردیم فقط 6 ماه تو 1 سال هم بازیو ساختن ... من خودم میخام اول با انجین اماده کار کنم یه خورده پول دستو بالم اومد و چیزایی که ناتمام گذاشتمو یاد بگیرم و سر یه انجین ساده با بازده ی بالا کار کنم
به شدت با حرفای orache موافقم کسی که بخواهد انجین بسازه اونم سه بعدی و تازه کراس پلاتفرم کم کمش باید 5 سال وقت صرفش کنه تا بشه یک چیزی که بهش بگیم انجین توی این 5 سال ایشون نیاز به پول داره
درسته. تا سال پیش می شد یه کارایی در زمینه انجین کرد چون موتور نسبتا مدرنی به صورت سورس باز وجود نداشت و می شد در این زمینه رقابت کرد. ولی الان چیزی مثل unreal4 هست که نمیشه باهاش رقابت کرد.
همون کارهای سبک الان جواب می ده.
مشکل پول هم که همیشه هست. ولی در همین ایران هم می شد اگه یه شرکت سرمایه و نیرو می گذاشت و چند نفر رو جمع می کرد می تونست یک انجین نسبتا خوب با تکنولوژی خودش درست کنه. که متاسفانه همه رفتن سراغ unity.
ولی هر چند موتورهای ما با موتورهای مثل unity و unreal engine قابل مقایسه نیستند ولی به نظرم ما نباید نا امید باشیم باید هر چند سرعت کوتاه باید بتونیم به حرکت ادامه بدهیم .
این هم درسته. با اینکه دیگه توجیه اقتصادی نداره. ولی در هر صورت علاقه من هست و این کار رو ادامه خواهم داد. حالا مهم نیست که پول در بیاد ازش یا اینکه معروف بشه یا نه... همون آموزش و تجربه اش حال می ده.
راستی من موتورم اسمش ویرایش گرافیک هستش که روی d3d9 , d3d10 و (open gl تحت ویندوز) خروجی می ده . فکر می کردم پورت کردن پروژه تو لینوکس ساده باشه ولی اینطور که شما میفرمایید باید کلی روش کار کنم.
بسیار خوب.. بعدا یک سایتی چیزی درست کن و خروجی های انجین رو بگذار
مشکل مالتی پلتفرم تست و کامپایل روی سیستم های مختلف و نتیجه هاشون هست. همین الان اگه با d3d و opengl برنامه بسازید.. سرعت هاشون و اجراهاشون کلی فرق می کنه. مشکل من بیشتر روی درایور های بد OpenGL و مشکلات Performance چه در حین اجر و در حین لود کردن به صورت Multi-Thread بود. اگه بخواهید صحنه ساده رندر کنید کار آسونتر هست چون تفاوتی حس نمیشه ولی به محض اینکه پیچیدگی می ره بالا یا اینکه می خواهید از خواص جدید سخت افزار استفاده کنید در پلتفرم ها و API های مختلف.
در لینوکس هم این قضیه بدتره چون distro های مختلف هست و درایورها کیفیتشون پایین تره و درایورهای سورس باز هم داریم که اونها هم feature های پایین تری رو ساپورت می دن ولی مشکلاتشون کمتره.
OpenGL در حال حاضر تیکه پاره شده. OpenGL-ES2 . OpenGL-ES3. OpenGL3. OpenGL4. OpenGL with AZDO extensions و حالا هم که قراره کل API در OpenGL Next زیر و رو بشه.
برای هر کدوم از این نسخه ها اگه بخواهید از سرعت سخت افزار استفاده کنید باید code path های جدا چه در شیدر چه در برنامه بنویسید که دیزاین رو کلی پیچیده می کنه. مخصوصا AZDO که ساختار رندر کردن صحنه رو کلا به هم می ریزه. ولی خوب به سرعت های خوبی می تونی دست پیدا کنی باهاش.
یک انتخاب هست که فقط بریم سراغ OpenGL AZDO و کلا d3d رو بیخیال بشیم روی PC. که این هم مشکلاتی ایجاد میکنه مثل اجرا نشدن روی Mac ها و با درایور های سورس باز لینوکس. و موبایل هم که جای خودش رو داره.
به نظر من در حال حاضر که API های جدید نیومده (d3d12 و OpenGL Next) بهتره امکانات و گرافیک رو پایین بیاریم برای انجین. و به OpenGL ES2 روی موبایل و OpenGL3.3 روی PC بسنده کنیم. و بتونیم برنامه های با گرافیک پایین تر ولی حداقل خوش ساخت درست کنیم.
orache
دوشنبه 06 بهمن 1393, 20:20 عصر
داداش سپهر جان من نمیدونم شما که در این زمینه تخصص دارین چرا سر پلتفرم موبایل و فقط سر یک بازی کار نمیکنین ؟ اصلا چرا خارج بریم همین فروتکرفت و خروس جنگی :لبخند: دیگه اخرش بشه اون دیگه البته بدی نمیگم ولی گرفیکش اصلا خوب نیست (فروت کرفت ) خیلی خیلی هم جای کار داره به نظر من شما که تیم هم قبلا داشتین 3 نفر الان نمیدونم با هم هستین یا نه ولی 3 - 4 نفره یه نفر گرافیست یه نفر برای وب و php یه نفر انجین نویس یه نفر گیم دیزاینر راحت میتونین یه چیز خوب از اب در بیارن حیف من سمت کاریم عوض شده و دبیرستانی هستم هنوز وگرنه سرش کار میکردم
موفق باشین
jack
سه شنبه 07 بهمن 1393, 16:27 عصر
کلاً ملت ایران اهل بخیه اند جای کار اصلی ...:چشمک:
سلام
ببینید کار بزرگی هستش . واقعا بزرگ ! با بخیه کاری می شه انجین ساخت ؟ امکان نداره . شاید بشه یک بازی ساده بسازید ولی اینکه بتونید یک خروجی قابل قبول از کار بگیرید کار بخیه کاری نیست . به زودی سایت کاملی در مورد این موتور اماده می کنم . در عمل ثابت خواهد شد که این موتور به چه صورت کار می کنه . شما هم عینک بدبینی رو از چشمات بردار یک کم بهتر ببین همانطور که خودت نوشتی (ما انسانیم و با عشق انگیزه و تلاش می توانیم به نقاط دور باور خویش دستیابیم ) پیش داوری نکنید صبر کنید هم خروجی اجرایی از ویرایش گرافیک می دم هم ویرایش ایکس
بسیار خوب.. بعدا یک سایتی چیزی درست کن و خروجی های انجین رو بگذار
حتما !
مشکل مالتی پلتفرم تست و کامپایل روی سیستم های مختلف و نتیجه هاشون هست. همین الان اگه با d3d و opengl برنامه بسازید.. سرعت هاشون و اجراهاشون کلی فرق می کنه. مشکل من بیشتر روی درایور های بد OpenGL و مشکلات Performance چه در حین اجر و در حین لود کردن به صورت Multi-Thread بود. اگه بخواهید صحنه ساده رندر کنید کار آسونتر هست چون تفاوتی حس نمیشه ولی به محض اینکه پیچیدگی می ره بالا یا اینکه می خواهید از خواص جدید سخت افزار استفاده کنید در پلتفرم ها و API های مختلف.
در لینوکس هم این قضیه بدتره چون distro های مختلف هست و درایورها کیفیتشون پایین تره و درایورهای سورس باز هم داریم که اونها هم feature های پایین تری رو ساپورت می دن ولی مشکلاتشون کمتره.
چرا می خواهید روی لینوکس خروجی داشته باشید؟ بنده تنها دلیل گرفتن خروجی روی لینوکس را در بازیهای انلاینی میبینم که نیاز به فیزیک قوی دارند و به جای اینکه محاسبات فیزیک روی هر کلاینت اجرا بشه روی سرور اجرا بشه و مکان و جهت پلیرها ارسال بشه . ولی در مورد دیوایسهایی مثل گوشی های اندروید فکر نمی کنم مشکل سازگاری چندانی داشته باشیم ! البته مطمئن نیستم ولی در مورد گوشی های ایفون اصلا مشکل سازگاری نداریم.
amin1softco
چهارشنبه 08 بهمن 1393, 09:11 صبح
منتظریم jack (http://barnamenevis.org/member.php?9615-jack) خط شکن پس ;) ما منکر بزرگی کار نیستیم ولی میگیم کار بزرگ پول و پشتوانه بزرگ لازم داره ... ما چیزی که در جامعه آی تی ایران دیدیم بزرگترین کارشون سیستم عامل بومی بوده که مستحضرید که یک توزیع جدید برای لینوکس درست کردند کجاش بومیه خدا می دونه :متفکر: یا مرورگر ملی یا ....
سپول
شنبه 11 بهمن 1393, 22:15 عصر
چرا می خواهید روی لینوکس خروجی داشته باشید؟
یکیش بخاطر اینکه از جامعه برنامه نویسی لینوکس خوشم میاد و توی این پلتفرم کمبود انجین بود. و کلا مناسب بود برای برنامه نویسی سورس باز.
یکی دیگه هم به خاطر SteamOS
UfnCod3r
پنج شنبه 16 بهمن 1393, 11:42 صبح
پول
اگه پول باشه 15 نفر برنامه نویس درست حسابی مثل من:لبخند: جمع کنی انریل که هیچ امریکا را هم زیر پا می گذاریم.:قهقهه:
باید گروهی کار بکنیم تنها هیچ کاری نمی شه کرد . گروه هم نیاز به پول داره. مکان + امکانات + غذا. حقوق هم نمی خوایم .
هیچ ادم احمقی هم نمیاد تو این زمینه اونم تو ایران سرمایه گذاری کنه.
البته ی راه داره که من هیچ وقت نمیرم.
در مورد جنگ ایران عراق بازی ساختن در حد اتاری. کلی حمایت کردن ازشون جایزه دادن وام دادن تبلیغ کردن .
چند صد میلیون خرج کردن ی مرورگر مثلا ملی دادن بیرون . چی کار کردن فقط سورس فایرفاکس رو گرفتن یکم تغییر دادن بعد کامپایل کردن.
من نمیدونم شما به این کارا چی می گید ولی من ی واژه بد براش دارم که نمی شه اینجا گفت.:لبخند:
الان من خودم 3 سال 24 ساعت پشت سیستم بودم شب و روز زحمت کشیدم اخرش چی شد. هیچی . پول نتم رو ندارم دیگه بدم:قهقهه:
موتور بازی زمانی موتوره که ی ادیتور درست حسابی داشته باشه و چند تا بازی هم باهاش ساخته بشه.خدایی کارای ما بیشتر در API هست.
نمیشه که ی نفر همه چیز رو بنویسه . یکی باید رو گرافیک کار کنه یکی خود موتور یکی صدا یکی فیزیک یکی رو پلتفرم های دیگه ببره یکی ادیتور رو بنویسه و ...
ما که تو تمام زمینه ها عقب افتادیم برنامه نویسی و بازی سازی هم روش.
توقع نداشته باشد که مردم کشور ما به ی بازی بیش از ارزش سی دی بازی پول بدن .
هرکی می تونه ی تیم برنامه نویسی راه بنداره بندازه . موفق باشید.
مــــــــــــــا تـــــــــــــــا آخر ایستاده ایم .:چشمک:
orache
پنج شنبه 16 بهمن 1393, 12:55 عصر
به همین بازی سازی برای موبایل راضیم هر وقت تونستم به خوبی اینو انجام بدم بعد سراغ بقیه ی کارا رو میگیرم انصافا پول خوبی میشه ازش در اورد :لبخند:
UfnCod3r عزیز نمیدونم چرا این لحنت منو یاد یه دوست قدیمی میندازه به نام bazebaz احیانا همون نیستی ؟ :لبخند::لبخند::لبخند:
jack
یک شنبه 26 بهمن 1393, 14:28 عصر
پول
اگه پول باشه 15 نفر برنامه نویس درست حسابی مثل من:لبخند: جمع کنی انریل که هیچ امریکا را هم زیر پا می گذاریم.:قهقهه:
فقط پول مشکل رو حل نمی کنه ! مشکل پول نیست . مشکل ماهستیم که فکر می کنیم اگر در فلان زمینه از برنامه نویسی (مثلا گرافیک) موفق باشیم می تونیم گیم بسازیم . دلیل نمی شه اگر شما تونستی یک ادیتور قوی بنویسی می تونی برنامه نویس هوش مصنوعی خوبی باشی یا برنامه نویس شبکه خوبی باشی ! و نکته دیگه این هستش که نمیتونید توی ایران یک تیم برنامه نویسی خفن جمع کنید . که یکی بتونه یک موتور گرافیک خفن بسازه و یکی موتور هوش مصنوعی خفن بسازه و یکی موتور شبکه خفن بسازه و الی آخر ...
من به شخصه مخصوصا توی ساخت بازی هر بحث جدیدی که برام مطرح می شه مطمئن نیستم که بتونم اونو حل کنم همین شکی که دارم باعث می شه تلاش کنم ببینم می تونم یا نمی تونم . فقط حرف نیست ! باید در عمل ثابت کنم . جذابیت گیم برای من همین هستش که واقعا بعضی مواقع کارهایی رو که اصلا فکرش رو نمی کردم بتونم انجام بدهم با تلاش و برنامه ریزی خروجی گرفتم .
باید با مثال نقض ثابت کنی که می تونی . یعنی به صورت پیش فرض باید بگی نمی شه ولی انقدر روش کار کنی تا نتیجه بگیری .
مباحث مختلف ساخت بازی قابل بررسی هستند درهرمورد چندین کتاب خوب هستش می تونید مطالعه کنید . شما که تلاش کردی یک ادیتور قوی پلاگین بیس نوشتی حالا ببین می تونی تا 2 سال دیگه در کنار کارهات یک موتور گرافیکی هم وارد کار کنی ؟ ثابت کن که می تونی فقط حرف چیزی رو ثابت نمی کنه . در مورد در امد هم باید گفت این کار فقط علاقه هستش فعلا نمی شه به عنوان منبع درامد روش حساب کرد . ولی با این روشی که گفتم می شه کم کم به یک جایی رسید.
سایتم هم راه افتاد www.edit-ware.com . این سایت رو خودم سال 84 با php نوشتم . هنگامی که داشتم کتاب "Programming Multiplayer Games" رو می خوندم دیدم چقدر ساده با php و یک کلاس به اسم fasttemplate می شه یک سایت ساخت . کم کم محتوی سایت رو کامل می کنم .
سپول
دوشنبه 04 اسفند 1393, 18:45 عصر
سایتم هم راه افتاد www.edit-ware.com . این سایت رو خودم سال 84 با php نوشتم . هنگامی که داشتم کتاب "Programming Multiplayer Games" رو می خوندم دیدم چقدر ساده با php و یک کلاس به اسم fasttemplate می شه یک سایت ساخت . کم کم محتوی سایت رو کامل می کنم .
سایتت رو دیدم. متاسفانه هنوز انگار خود سایت ناقص هست. اسکرین شات از ادیتور بازی هم گذاشته بودی انگار ناقص هست و کلا چیزی برای نشون دادن و نظر دادن نیست. حالا کاملش کن ببینیم چی می شه.
موفق باشی
jack
یک شنبه 10 اسفند 1393, 14:54 عصر
سایتت رو دیدم. متاسفانه هنوز انگار خود سایت ناقص هست. اسکرین شات از ادیتور بازی هم گذاشته بودی انگار ناقص هست و کلا چیزی برای نشون دادن و نظر دادن نیست. حالا کاملش کن ببینیم چی می شه.
موفق باشی
سلام
چون می خوام اولین دمویی که میفرستم روی opengl هم خروجی بده یک مقدار توی هماهنگ کردن opengl با قسمتهای قبلی به اشکال برخوردم و دارم روی اون قسمتها کار می کنم . در هر صورت سعی می کنم حتما تا قبل از عید یک خروجی از کار روی سایت قرار بدهم . سایت هم یک قسمت فروم داره می تونید در اون قسمت تشریف بیارید خوشحال می شم
فعلا
اندرویدی
دوشنبه 18 اسفند 1393, 18:45 عصر
سلام. خسته نباشید. من در حال حاضر از illustrator استفاده می کنم. اما بلد نیستم که چه طور رنگ پوست رو به صورت جدا نقاشی کنم به این صورت که دیگه رنگ مخصوص صورت به جای دیگه سرایت نکنه. تو برنامه پاینت ویندوز ایکس پی یک امکانی بود که مثلا یک ابزاری داشت که باهاش میومدی بک شکل و قالبی رو مداد می کشیدیم و بعد وقتی می خواستیم رنگ قرمز مثلا بزنیم وقتی اون ناحیه خط کشیده شده رنگ قرمز به خودش می گرفت و نه ناحیه دیگه. اما متاسفانه الان تو پاینت ویندوز 7 من چنین ابزاری رو نمی بینم به خاطر همین رو اوردم به نرم افزار پیشرفته ای مثل illustrator اما نمی دونم به عنوان مثلا چه طوری قسمتی از لباس و یا کلاه و یا هر قسمت دیگه ای رو علامت بذارم و فقط اون ناحیه رنگ امیزی بشه تا به نواحی دیگه سرایت نکنه. تو این تالار هم که طبق فرمایشات دوستان افراد متخصص کم نیستند. اما وقتی سوالی ابتدایی و به این سادگی رو می پرسم هیچکس پاسخی نمیده. حالا چرا نمیدونم.
amin1softco
سه شنبه 19 اسفند 1393, 08:45 صبح
سلام. خسته نباشید. من در حال حاضر از illustrator استفاده می کنم. اما بلد نیستم که چه طور رنگ پوست رو به صورت جدا نقاشی کنم به این صورت که دیگه رنگ مخصوص صورت به جای دیگه سرایت نکنه. تو برنامه پاینت ویندوز ایکس پی یک امکانی بود که مثلا یک ابزاری داشت که باهاش میومدی بک شکل و قالبی رو مداد می کشیدیم و بعد وقتی می خواستیم رنگ قرمز مثلا بزنیم وقتی اون ناحیه خط کشیده شده رنگ قرمز به خودش می گرفت و نه ناحیه دیگه. اما متاسفانه الان تو پاینت ویندوز 7 من چنین ابزاری رو نمی بینم به خاطر همین رو اوردم به نرم افزار پیشرفته ای مثل illustrator اما نمی دونم به عنوان مثلا چه طوری قسمتی از لباس و یا کلاه و یا هر قسمت دیگه ای رو علامت بذارم و فقط اون ناحیه رنگ امیزی بشه تا به نواحی دیگه سرایت نکنه. تو این تالار هم که طبق فرمایشات دوستان افراد متخصص کم نیستند. اما وقتی سوالی ابتدایی و به این سادگی رو می پرسم هیچکس پاسخی نمیده. حالا چرا نمیدونم.
این سایت از اسمش پیداست که برای برنامه نویس ها در نظر گرفته شده و سوالی که شما مطرح می کنید مربوط به طراحی می شه پس شما باید دنبال انجمن و تاپیک مختص به اون نرم افزار بگردید
نرم افزار illustrator نرم افزاری برداری است یعنی روی تصاویری از نوع بردار عملیات انجام میده و paint نرم افزار پیکسلی است که روی مجموعه ای از پیکسل ها عملیات انجام میده حالا این دو تا چه ارتباطی داشتند که جایگزین هم شدند خدا می دونه شما بهتر بود از photoshop معروف استفاده می کردید
در نرم افزار paint ویندوز 7 قابلیتی وجود داره به نام free select که بعد از انتخاب ناحیه مورد نظرتون روش کلیک راست کنید invert color را بزنید می تونید مشکلتون را حل کنید!!!
meisam3322
یک شنبه 03 خرداد 1394, 15:27 عصر
فک نکنم کسی باشه توی این زمینه کاری که با کمک دولت به جایی رسیده باشن به جز ناکجا آباد !!!
jack
چهارشنبه 27 خرداد 1394, 17:46 عصر
با سلام
نمونه ای از خروجی برنامه ویرایش ایکس قابل دانلود است. به سایت ویرایش افزار مراجعه فرمایید.
منتظر نظرات و انتقادات و پیشنهادات شما هستیم .
با تشکر
meysamsoltany@gmail.com
www.edit-ware.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.