ورود

View Full Version : عدم امکان نصب esxi

comptech
جمعه 14 آذر 1393, 17:41 عصر
با سلام خدمت دوستان

من وقتی می خوام esxi رو نصب کنم پیام خطای "no network adapter" رو دریافت می کنم. باید چه کنم تا نصب بشه.

مشخصات سیستم :

Atheros AR8121/ AR8113/ AR8114 PCI-E Ethernet Controller

cpu: intel core 2 duo E8400 @ 3 GHz

Ram: 6 GB
ممنون میشم راهنمایی کنید.

comptech
سه شنبه 18 آذر 1393, 22:32 عصر
لطفا اگر کسی می تونه منو راهنمایی کنه

ممنون

hghyami
چهارشنبه 19 آذر 1393, 13:23 عصر
http://www.vmware.com/resources/compatibility/search.php?deviceCategory=server

مشکل شما این هست که ESXI Netword Card شما رو قبول نداره. شما کاری که میتونی‌ بکنی‌ این هست که driver هارو به ISO خودتون اضافه کنید و دوباره سعی‌ کنی‌ که نصب کنی‌

http://www.v-front.de/p/esxi-customizer.html

ولی‌ ظاهراً این مادربرد با vmware میونه خوبی‌ نداره کلا. پیشنهادم این هست که Network Card Intel بذرید روش که مشکل هم باهاش در آینده نخواهید داشت

comptech
جمعه 10 بهمن 1393, 12:52 عصر
به نظر شما nic چه مدلی با مادر بورد من و esxi 5.5 سازگاره؟ و اینکه اگر من فقط درایور nic intel رو به esxi iso اضافه کنم کافیه یا باید حتما اون nic رو بخرم و روی سیستم بزارم؟

hghyami
جمعه 10 بهمن 1393, 13:30 عصر
اگر driver هاش باشه اضافه کنی‌ مشکل حل می‌شه. اگر هم نیست که باید NIC عوض بشه. لینک اول که گذشتم برای این هست که ببینی‌ سخت افزاری که داری ‌یانا با esxi همخون هست یا نه. ( Compatibility Matrix )

comptech
یک شنبه 12 بهمن 1393, 22:57 عصر
با راهنمایی شما، درایور های AtherosAR8151vib , AtherosAR8161vib رو به فایل iso اضافه کردم ، اون پیام خطا حل شد ، (بدون اینکه nic جدید بزارم روی سیستم)، اما مراحل نصب رو که رفت جلوتر ، الان داره این پیام رو میده، ممنون میشم راهنمایی کنید

Erro(s) /Warning(s) found during system scan
The system encountered the following error(s)
Error(s)
<validate_host_hw Error: vendor vib for HP found,
But host is system manufacturer>

hghyami
دوشنبه 13 بهمن 1393, 15:06 عصر
:بامزه: جواب شما تو متن error بود. این ISO که شما دارید اشتباه هست و این ISO مال سرور HP هست. شما ISO رو دوباره از خود سایت دانلود کنید ولی‌ مطمئن شو این ISO Generic هست و مربوط به شرکت خاصی‌ مثل HP DELL یا غیره نیست