PDA

View Full Version : چند مشکل در کد ایگنیتر ( Drop down & index)

ra3ou1
جمعه 14 آذر 1393, 19:14 عصر
سلام دوستان

چندتا مشکل داشتم ممنون میشم اگه کمک کنید

1. من در صفحه اول سایت چند قسمت دارم که مطلب قرار میگیره

خب چون روی ایندکس هست نمی خوام با یه آدرس جدید باشه

الان چطور میتونم مقادیر رو از دیتابیس بدون دادن کنترل جدید لود کنم؟

2. منوی drop down زدم که خب کوئری گرفتم لیست رو نشون میده

من میخام وقتی مثلا یکی از آپشن ها انتخاب شد مشخصات آن هم برای در یه قسمت دیگه لود بشه

اینکار چطور امکان پذیر هست؟

مهرداد سیف زاده
جمعه 14 آذر 1393, 21:41 عصر
در مورد سوال اول شما که نمیدونم قصد دارید مثلا یه پست رو نشون دبدی و همچنین نمیخواید یک کنترلر جدید درست کنید و میخواید از همون index استفاده کنید.
خب برای این کار بر روی کنترلر index یک متذ بنویسید بنام post و از اون آرگومان post_id یا title رو بگیرید و پست رو نشون دبدی مثلا آدرس بصورت زیر در میاد
site.com/index/post/12
یا میتونید برای تمیزی بیشتر از route استفاده کنید. برای این کار فایل route رو بصورت زیر تغییر میدید

$route["(:any)"] = "index/post/$1";

این طوری بعد از اسم سایت مقدار برای نشان دادن پست قرار میگیره و شما پست رو نشون مدید و url بصورت زیر در میاد
site.com/12

در مورد سوال دوم منظور شما در یه قسمت دیگه لود بشه رو متوجه نشدم و بیشتر توضیح بدید

ra3ou1
شنبه 15 آذر 1393, 01:57 صبح
در مورد سوال اول شما که نمیدونم قصد دارید مثلا یه پست رو نشون دبدی و همچنین نمیخواید یک کنترلر جدید درست کنید و میخواید از همون index استفاده کنید.
خب برای این کار بر روی کنترلر index یک متذ بنویسید بنام post و از اون آرگومان post_id یا title رو بگیرید و پست رو نشون دبدی مثلا آدرس بصورت زیر در میاد
site.com/index/post/12
یا میتونید برای تمیزی بیشتر از route استفاده کنید. برای این کار فایل route رو بصورت زیر تغییر میدید

$route["(:any)"] = "index/post/$1";

این طوری بعد از اسم سایت مقدار برای نشان دادن پست قرار میگیره و شما پست رو نشون مدید و url بصورت زیر در میاد
site.com/12

در مورد سوال دوم منظور شما در یه قسمت دیگه لود بشه رو متوجه نشدم و بیشتر توضیح بدید

فکر میکنم متوجه نشدین من میخوام روی دیفالتش بالا بیاد

site.com

ببینید چندتا چیز هست که می خوام دانامیک باشه داخل سایت ولی موفق نشدم

یکی اسلایدر که در پنل ادمین تعریف شده

یکی هم 3تا از قسمتهای سایت که اونم داخل ادمین تعریف شده

و می خوام بدون تغییر آدرس باز بشه یعنی site.com که میزنم مطابق تغییراتی که هست از دیتابیس کوئری بگیره و اگه تغییری لحاظ شده انجام بشه

در مورد قسمت دوم صحبتم تصاویر زیر رو ملاحظه کنید .

یه قسمت که مال دیتابیس هست

می خوام وقتی از dropdown تصاویر HDR انتخاب میشه آپشن و قیمتش اون پائین نشون بده و ....

126330126329126331

ra3ou1
دوشنبه 17 آذر 1393, 09:53 صبح
کسی راهکاری نداره یعنی؟

rezabidar
جمعه 21 آذر 1393, 12:16 عصر
چرا از ajax استفاده نمی کنی ؟؟