View Full Version : نظرات دوستان درمورد یک طراح وب خوب؟
mohammadbazzi445
جمعه 14 آذر 1393, 20:58 عصر
سلام خسته نباشید من یک مشاور میخواستم که نظرتونو بهم بگید.من میخوام یک طراح وب وی ک برنامه نویس وب خیلی خیلی خوب بشم.از برنامه نویسی مقدمات حتی تا متوسطش میدونم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم .شاید این تایپک اینجا جاش نباشه ولی ممنون میشم راهنماییم کنیبد.من میخوام اول یک طراح وب خوب بشم اچ تی ام ال کامل و سی اس اس و جاوا اسکریپت میشه گفت فقط مقدماتشو بلدم فوتوشاپ اینام زیاد کار نکردم.بنظ رتون من از کجا شروع کنم بتونم یک طراح خوب بشم وقتی طراح خوب بشم دیگه برنامه نویسی مشکل ندارم اگه دوستان نظراتشونو بهم بگم من ازشون استفاده میکنم ممنون
ashkufaraz
جمعه 14 آذر 1393, 22:08 عصر
یه بحث طراحی ظاهری هست که خوب معلوم هست باید به فتوشاپ و فلش و... تسلط داشته باشی
یه بحث برنامه نویسی و کد نوشتن هست
پیام حیاتی
جمعه 14 آذر 1393, 22:40 عصر
بد نبود قبل از ایجاد تایپیک یه جستجو در همین انجمن می کردید و سوالات و پاسخ های مشابه که تعدادشون هم کم نیست رو مطالعه می کردید.
mohammadbazzi445
جمعه 14 آذر 1393, 23:01 عصر
پیام حیاتی نه من جستجو نکردم ولی ممنون سرچ میکنم ببینم به جوابی که میخوام یرسم یا نه ممنون
mohammadbazzi445
جمعه 14 آذر 1393, 23:04 عصر
ممنون پس باید فوتوشاپ و فلش یاد داشته باشم پس او ل از این دوتا نرم افزار شروع میکنم
ashkufaraz
جمعه 14 آذر 1393, 23:18 عصر
فقط برای طراحی این دوتا
برای برنامه نویسی باید بری سراغ چیزای دیگه
amir6268
شنبه 15 آذر 1393, 00:47 صبح
فقط یادگیری کافی نیست ... یعنی اصلا دنبال یادگرفتن بری خسته میشی ...
دنبال چیزی برو که بهش نیاز داری ... سرچ کن پیدا کن همونو روش تمرین کن ...
باز ببین دوباره به چی نیاز داری تو طراحیت دوباره برو دنبال همونو روش تمرین کن ...
از اول بخوای بشینی یادبگیری فقط خودتو خسته میکنی ...
mohammadbazzi445
شنبه 15 آذر 1393, 10:13 صبح
ببخشید منظورتنون درست متوجه نشدم من دوس دارم یک طراح خوب بشم یعنی هر وب سایتی بدن بتونم طراحی کنم و ه مبتونم راحت قالب وب سایت طراحی کنم
r4hgozar
شنبه 15 آذر 1393, 10:20 صبح
سلام
به قول دوستمون سرچ کنی 100 تا تاپیک با این عنوان زده شده.
کامنت ها رو خودنم. فقط بگم که فلش رو بی خیال. دیگه منسوخ شده. نمی دونم کی گفت فلش بخونه.
از html,css شروع کن.
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.