ورود

View Full Version : سوال درمورد برنامه citrix

moradii
شنبه 15 آذر 1393, 12:34 عصر
سلام
من در شرکت نرم افزار citrix5 را نصب کردم .مراحل تست اولیه انجام شد.و حدودا برای 50 کاربر نصب شد و به راحتی وصل میشدند و اپلیکیشن ها رو اجرا میکردند.به یکباره برای همه کاربران اشکال به وجود آمد.
این اشکال به این صورت است که ارتباط با سرور درست انجام میشود اما زمانی که اپلیکیشن را اجرا میکنم هیچ اتفاقی نمی افتدواپلیکیشن اجرا نمی شود و بعد از حدودا 1 دقیقه ارتباط با citrix هم قطع میشود.البته اپلیکیشن هایی مشکل دارند که غیر از نرم افزار های خود ویندوزهستند مثل نرم افزارهای همکاران سیستم . اما paint,wordpad که جزء خود برنامه های ویندوز هستند درست کارمیکنند وباز میشوند.اپلیکیشن excel هم اضافه کردم اون هم کار نمیکنه.
در ضمن کامپیوتری که مشکل داشت را دوباره ویندوز نصب کردم درست شد.
آنتی ویروس Eset ، فایروال نداریم، مدیریت اینترنت با آیزا میباشد، ارتباط با سیتریکس از طریق web و agent - ویندوز کاربران xp , windows 7 است.
لطفا راهنمایی کنید چه اتفاقی افتاده که همه کامپیوتر ها با هم این مشکل برایشان ایجاد شده است.

moradii
یک شنبه 16 آذر 1393, 10:09 صبح
دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟

moradii
دوشنبه 17 آذر 1393, 17:15 عصر
سلام
لطفا اگه کاری از دستتون بر میاد راهنمایی کنید. هیچ جوری نمیتونم این مشکل رو حل کنم.

hghyami
سه شنبه 18 آذر 1393, 12:43 عصر
میشه یک توضیح در مورد system بعدی که چطور ستاپ شده. (xml Broker FrontEnd) و و و
اگر نیاز شد میتونیم یک team viewer بذاریم که من بتونم ریموت وصل بشم و با هم چک کنیم. در ضمن Event Logs هارو چک کردی (هم server و هم client) که ببینی‌ اونتو آیا چیزی هست ‌یانا؟

moradii
سه شنبه 18 آذر 1393, 14:04 عصر
روی system بعدی یک win xp sp3 نصب کردم البته یکبار نصب کردم نشد یه cd ویندوز دیگه پیدا کردم نصب کردم درست شد . یه توضیح دیگه بدم که به همین سر ور از طریق web از هرکجا میتونی وصل بشی به جز شرکت.و همه application ها رو اجرا میکنه.

hghyami
سه شنبه 18 آذر 1393, 14:53 عصر
این که داخلی‌ نمیتونی‌ وصل بشی‌ بخاطر اینکه ستاپ کامل نیست (external،internal Sites). آیا شما خودت اینرو ستاپ کردی یا بوده. شما از Secure Gateway داری استفاده میکنی‌ ۱۰۰%. اگر از ستاپ بیشتر توضیح بعدی راحت تر می‌شه مشکل رو حل کرد ولی‌ ظاهراً اینطوری که خودت میگی‌ مشکل از Windows بوده.

alireza ghasemi
سه شنبه 19 بهمن 1395, 09:54 صبح
سلام. دوست عزیز
اولا که نسخه سیتریکس شما کمی قدیمی است و پیشنهاد میکنم که حداقل از نسخه سیتریکس 6.5 (http://raypars.com/fa/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3/%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3_%D8%B3%DB%8C% D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3_xenapp/item/5-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3_%D8%B3%DB%8C% D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%B3_xenapp-6-5) استفاده کنی.
مواقعی که شما روی برنامه کلیک می کنید و باز نمیشه یعنی در حین کانکشن زدن به سرور مانعی هست که ترافیک شما رو بلاک میکنه که میتونه آنتی ویروس و فایروال باشه چه در سمت سرور چه در سمت کلاینت. هم چنین مطمئن بشین که تنظیمات TCP/IP شما درسته و سرور و کلاینت در یک Network قرار گرفته اند.
اگر حل نشد همین جا پیام بدهید تا با کمک هم مسئله را پیش ببریم.