ورود

View Full Version : سوال کلی در مورد چگونگی نوشتن یک نرم افزار GPS آفلاین

do-android
یک شنبه 16 آذر 1393, 12:41 عصر
سلام به هر چی اندروید کار حرفه ایه

یه برنامه GPS آفلاین میخام بنویسم که فقط یه سری مغازه ها توی شهر "تهران" نشون داده بشه

دوستانی که میدونن کلا و به صورت کلی باید از کجا شروع کنم ، محبت کنن یه چند خط راهنماییم کنن.

قطعا استفاده خواهم کرد چون خیلی گیرم.

یا اگه استادی هست که توی این پروژه به صورت خصوصی بهم کمک کنه ، من شماره تماسم رو پخ میکنم براش.

با تشکر

do-android
دوشنبه 17 آذر 1393, 14:07 عصر
کسی بلد نیست ؟

do-android
پنج شنبه 20 آذر 1393, 11:18 صبح
خوب ظاهرا همه تون یه مشت ایبوک نویس اندرویدید

این چیزا کار هرکسی نیست نباید تاپیک میزدم

gjmkdyttyhujk
شنبه 22 آذر 1393, 00:27 صبح
شما باید با استفاده از نرم افزارهای خاصی نقشه مورد نظر خودتون رو ایجاد کنید و سپس مختصات محل های مورد نظر خودتون رو با استفاده از لتیتیوت و لانجیتیوت به برنامه بدید. شما یه سرچی تو گوگل در مورد نرم افزار های ساخت نقشه سرچ کنید. اگه نتایج کارتون رو هم اینجا قرار بدید خیلی خوب میشه.

do-android
یک شنبه 23 آذر 1393, 07:23 صبح
ممنون از شما که نشون دادی یه سر و گردن از بقیه eBook نویسای اندروید بالاتری که توی بازار پره. 4 با باتن و یه text میشه یه نرم افزار چرت و پرت. اسم خودشونم میزارن برنامه نویس اندروید

حالا ولش کن به جهنم

مطلب شما خیلی کلیه. مثل این میمونه که من میخام برم برج بسازم بعدش شما بگی : خوب باید بری بسازی!

نقشه آفلاینو با Mobile Atlas Creator در آوردم.

فقط هیچ Simple درست حسابی که کار کنه توی نت پیدا نکردم که نقشه آفلاینو بتونم توی mapView یا هر کوفت دیگه ای نشون بدم :(

و بعد از چند روز سرچ فشرده ، نتیجه نرسیدم !

نمیدونم بقیه چه غلطی میکنن که نرم افزار نقشه آفلاین می نویسن

با تشکر

gjmkdyttyhujk
یک شنبه 23 آذر 1393, 13:27 عصر
سعی کنین محترمانه تر حرف بزنید بالاخره کسانی که تو این زمینه دارن فعالیت می کنن تفاوت هایی با خیلی های دیگه دارن و تونستن تو این چنین محیطی یه جور خودشونو ابراز کنن. بگذریم. من در مورد سوال شما یه مطالبی تو اینترنت پیدا کردم. تو گوگل سرچ کنید به نتایج خوبی می رسید هم فارسی و هم انگلیسی. به این لینک هم یه نگاهی بیندازید لینک خوبیه.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=46829
موفق باشید

dalmif
یک شنبه 23 آذر 1393, 19:32 عصر
لحن حرفتون خیلی بده.
دلیل نمیشه که چون توی این انجمن به جوابتون نرسید هر چی از دهنتون در میاد به ما بگید.
واقعا برای شما و امثال شما متاسفم.
وقتی کسی جوابتون رو نمیده شما نمیتونید همه ما رو مورد توهین قرار بدید

"نمیدونم بقیه چه غلطی میکنن که نرم افزار نقشه آفلاین می نویسن"

خب این حرفتون واقعا بی فرهنگیتون رو نشون میده.
شما که سر در نمیارید از کار اینها و به قول خودتون یه Ebook نویس هستید به کار اون ها توهین می کنید.
اگه بخواید ادامه بدید برخورد جدی با شما میشه.

spiderman200700
یک شنبه 23 آذر 1393, 19:43 عصر
منم به نوبه خودم برای شما و امثال شما متاسفم.

Moslem_Pc
شنبه 07 شهریور 1394, 20:04 عصر
ممنون از شما که نشون دادی یه سر و گردن از بقیه eBook نویسای اندروید بالاتری که توی بازار پره. 4 با باتن و یه text میشه یه نرم افزار چرت و پرت. اسم خودشونم میزارن برنامه نویس اندروید

حالا ولش کن به جهنم

مطلب شما خیلی کلیه. مثل این میمونه که من میخام برم برج بسازم بعدش شما بگی : خوب باید بری بسازی!

نقشه آفلاینو با Mobile Atlas Creator در آوردم.

فقط هیچ Simple درست حسابی که کار کنه توی نت پیدا نکردم که نقشه آفلاینو بتونم توی mapView یا هر کوفت دیگه ای نشون بدم :(

و بعد از چند روز سرچ فشرده ، نتیجه نرسیدم !

نمیدونم بقیه چه غلطی میکنن که نرم افزار نقشه آفلاین می نویسن

با تشکر
لحن صحبت کردنتون اصلا مورد قبول نیست. شمایی که حتی در حد یه ایبوک نویس هم نیستی خدا میدونه فردا پس فردا که چهارتا چیز یاد بگیری چطور دیگران رو مورد خطاب قرار میدی :|

raha_jon
شنبه 07 شهریور 1394, 21:16 عصر
لحن صحبت کردنتون اصلا مورد قبول نیست. شمایی که حتی در حد یه ایبوک نویس هم نیستی خدا میدونه فردا پس فردا که چهارتا چیز یاد بگیری چطور دیگران رو مورد خطاب قرار میدی :|
جوابتون عالی بود