View Full Version : با ip اینترنتی یک سیستم و رمز عبور ویندوز چه کار میشه کرد
Site Admin
یک شنبه 16 آذر 1393, 14:24 عصر
سلام
1-با ip اینترنتی یک سیستم و رمز عبور ویندوز چه کار میشه کرد
2-حالا اگز این ip مربوط به مودم باشه چی
Mask
یک شنبه 16 آذر 1393, 15:55 عصر
سلام
1-با ip اینترنتی یک سیستم و رمز عبور ویندوز چه کار میشه کرد
2-حالا اگز این ip مربوط به مودم باشه چی
همه کاری میشه کرد. نفوذ راحت و ...
اگه از مودم باشه که بهتر . اگه مودم روی یک شبکه محلی با چنتا سیستم باشه، میتونید با تنظیم مودم به حالتهای مختلف ، وارد تک تک سیستمها بشید.
Site Admin
یک شنبه 16 آذر 1393, 17:22 عصر
با تشکر از شما
چطور میتونم وارد مودم بشم و یا IP سیستم ها رو بدست بیاورم
من یک نرم افزار بر روی یک سیستم نصب کردم به دلیل بعد مسافت با اینترنت می خوام وصل بشم به سیستم و از راه دور فایلهای درایو d رو روزانه کپی کنم
روی سیستم یک یوزر و پسورد ادمین تعریف کردم
نرم افزار نیز هر روز در یک زمان مشخص (درپایان وقت اداری)IP اینترنتی سیستم رو برام میفرسته(IP VALID)نیست یعنی هر روز یه IP جدید به من میده
حالا من IP رو پینگ دارم و یوزر و پسورد ادمین رو هم دارم میخوام فایلها رو کپی کنم رو سیستم خودم
Mask
یک شنبه 16 آذر 1393, 19:12 عصر
چطور میتونم وارد مودم بشم و یا IP سیستم ها رو بدست بیاورم
به قسمت DHCP Table مراجعه کنید. کلیه سیستمهایی که دارند سرویس میگیرند رو میبینید.
من یک نرم افزار بر روی یک سیستم نصب کردم به دلیل بعد مسافت با اینترنت می خوام وصل بشم به سیستم و از راه دور فایلهای درایو d رو روزانه کپی کنم
روی سیستم یک یوزر و پسورد ادمین تعریف کردم
نرم افزار نیز هر روز در یک زمان مشخص (درپایان وقت اداری)IP اینترنتی سیستم رو برام میفرسته(IP VALID)نیست یعنی هر روز یه IP جدید به من میده
حالا من IP رو پینگ دارم و یوزر و پسورد ادمین رو هم دارم میخوام فایلها رو کپی کنم رو سیستم خودم
میتونید از Port Forwarding یا در بعضی مودم ها به DMZ معروف هست استفاده کنید.
Site Admin
یک شنبه 16 آذر 1393, 21:02 عصر
به قسمت DHCP Table مراجعه کنید. کلیه سیستمهایی که دارند سرویس میگیرند رو میبینید.
من رمز مودم رو ندارم
میتونید از Port Forwarding یا در بعضی مودم ها به DMZ معروف هست استفاده کنید.
میشه بیشتر توضیح بدید
Site Admin
دوشنبه 15 دی 1393, 06:39 صبح
کسی نیست جواب ما رو بده
Errick
شنبه 20 دی 1393, 22:34 عصر
عزیز برای اینکار شما باید IP اون سیستمی که نیاز دارید را در قسمت DMZ مودم وارد کنید و بعد از اینکار با وارد کردن IP اون مودم مستقیما به سیستمی که IPش را وارد کردین دسترسی پیدا میکنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.