View Full Version : آموزش index
r.miri19
یک شنبه 16 آذر 1393, 22:25 عصر
با سلام
من تازه myaql یاد گرفتم.یه منبع فارسی با مثال اگه باشه که ایندکس رو در جداول یاد بده ممنونم.
مثلا من یک جدول به نام محصولات دارم که ستون های آی دی،نام،شهر،فروشنده،قیمت،ت اریخ ثبت،تاریخ انقضا را دارد.کدام را باید ایندکس کنم؟
ashkufaraz
یک شنبه 16 آذر 1393, 22:55 عصر
بیشترین جستجوی جدولت براساس کدوم فیلده؟همون رو index قرار بده
معمولا id بیشترین جستجو را دارد برای حذف و انتخاب و ویرایش
r.miri19
دوشنبه 17 آذر 1393, 14:39 عصر
خوب من برای حذف و اضافه id رو می زارم،اما توی یک قسمت سایت می خواهم محصولات شهر رو لیست کنم،یک جا می خواهم نحثولات یک فروشنده رو لیست کنم و یک جای دیگر سایت می خواهم مثلا محصولات بین 100000 تا 10000000 رو لیست کنم، اینجا چی؟کدام فبلد ها ذو ایندکس کنم؟
ashkufaraz
سه شنبه 18 آذر 1393, 19:44 عصر
باید توجه داشته باشی هر چند ایندکس با عث افزایش سرعت جستجو می شه ولی زمان update را بیشتر می کنه چون علاوه بر data باید index ها را هم به روز کنه. وقتی که تعداد ایندکس ها به اندازه تمامی فیلدهای بشه اصلا کارایی نداره
2020s1371
چهارشنبه 19 آذر 1393, 08:51 صبح
خوب من برای حذف و اضافه id رو می زارم،اما توی یک قسمت سایت می خواهم محصولات شهر رو لیست کنم،یک جا می خواهم نحثولات یک فروشنده رو لیست کنم و یک جای دیگر سایت می خواهم مثلا محصولات بین 100000 تا 10000000 رو لیست کنم، اینجا چی؟کدام فبلد ها ذو ایندکس کنم؟
دوست عزیز همونطور که دوست قبلی فرمودند انتخاب ایندکس بر اساس بیشترین کوئری لازم روی اون جدول انتخاب میشه بنابراین تا زمانی که شما لیست کوئری ها و میزان تکرار هرکدوم(به نسبت هم) رو بررسی نکنین نمیتونین این انتخاب رو انجام بدین
این نکته روهم اضافه کنم که کوئری هایی که گفته شد به ایندکس مربوط نمیشه... بالاخره خیلی کوئری ها لازمه ولی یکیش رو میزارند ایندکس تا با سرعت بیشتری بجواب کوئری برسید .... یادآوری کنم که بین کوئری و ایندکس تفاوت وجودداره!
پس اگه شما بیشتر نیاز به پرس و جو روی فروشنده دارید فروشنده رو ایندکس کنید
اگه بیشتر نیاز به پرس و جو روی محصول دارید محصول رو ایندکس کنید
اگه شهر هم..که شهر رو ایندکس کنید
اگه هم میخاید دوستان نظر بدند پس لیست کوئری ها و تکرارشون رو بزارید
موفق باشید
r.miri19
پنج شنبه 20 آذر 1393, 20:41 عصر
با تشکر از دوستان،
من به سوالدیگر هم داشتم.در ایندکس کردن به 2 گزینه دیگر برخورد کردم.
1.index type که شامل Normal،Unique،Full Text
2.index method که شامل BTREE و HASH است.
اینها چی هستند؟اگر می شود با مثال توضیح دهید.ممنونم
2020s1371
جمعه 21 آذر 1393, 07:57 صبح
چیزی که من میدونم اینه:
ایندکس متد ساختمان داده ی ذخیره ایندکس هاست... یعنی با بی تری این کار رو انجام بده یا با درهم سازی
ایندکس تایپ هم نوع ایندکس ها رو مشخص میکنه....مثلا فول تکس برای اینه که بشه داخل هر رکورد روی همه کلماتش جستجو انجام داد (سرچ اینجین ها از این استفاده میکنن)... یونیک هم یعنی رکوردها دارای مقادیر یکتا باشند....
r.miri19
جمعه 21 آذر 1393, 18:45 عصر
خوب مثلا برای هر کدام از این فیلد ها کدام method و کدام type استفاده کنیم؟
آی دی،نام،شهر،فروشنده،قیمت،م وضوع(در حد 1 خط)،متن (در حد 3 پاگراف 4 خطی)،تاریخ ثبت،تاریخ انقضا
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.