ورود

View Full Version : دیتابیس my sql در سی شارپ طوری نمایش داده شود که کلمات به هم نریزند(جهت درک بهتر سوال وارد شوید)

barnamenevism
دوشنبه 17 آذر 1393, 12:23 عصر
ببخشيد ولي مشکلي که شايد 6 ماه هست من را گرفتار خود کرده و هنوز هم حل نشده را ميخواهم مطرح کنم
اين مشکل را با دوستان زيادي مطرح کردم ولي هنوز به جواب نرسيديم
به اين فکر افتادم که اينجا هم مطرح کنم شاید فرجی بشود
من يه بانک ماي اسکيو ال دارم و داده ها توسط فرم هايي که با پي اچ پي نوشته شده و يونيکد هم بوده درونش ذخيره شده اند
مشکل اينجاست که این داده ها رو وقتي با هر برنامه مربوط به مديريت بانک باز مي کنم کلمات بي مفهومي رو شاهد هستم
البته در نمايش روي فرم هاي که با پي اچ ي نوشته شده باشند مشکلي ندارم اما زماني که بخواهم همين ديتابيس را مثلا به فرم هاي سي شارپ وصل کنم اطلاعات جدول بهم ريخته نمايش داده ميشود.
نکته1
کانکشن ، جداول، و هر آنچه لازم هست يونکيد8 باشه رو رعايت مي کنم ولي باز مشکل پا برجا هست...
نکته2
در فرم های پی اچ پی همه اطلاعات به درستی نمایش داده میشود اما در فرم های سی شارپ کلمات بی معنی و به هم ریخته را شاهد هستیم.
یه بانک هم با همین ویژگی در آخر همین تایپیک گذاشتم...
دوستان برنامه نویس و اساتید خوبم لطفا کمک کنن!!:اشتباه:

miladamirzadeh
دوشنبه 17 آذر 1393, 18:35 عصر
دوست عزیز کد PHP ای که گفتی با اون درست کار می کنه رو نذاشتی. برای پشتیبان گرفتن از پایگاه داده از mysqldump استفاده کن. dump را برام بفرست امیدوارم بتونم کمکت کنم.
(چند سالی هست با دیتابیس های MySQL سر و کله می زنم، امیدوارم بتونم کمکی کنم:لبخند:)
اگر سوالی داشتی می تونی ساعت 8 به بعد به من ایمیل بزنی. miladamirzadeh@live.com

barnamenevism
دوشنبه 17 آذر 1393, 20:16 عصر
سلام ممنون که جواب دادی باشه اونم میزارم ولی دردی دوا نمیکنه!!! کافی هست یه سلکت ساده روی همین بانکی که گذاشتم با پی اچ پی بزنی و کارکتر رو روی utf8 ست کنی راحت جواب میده... الان به کدها دسترسی ندارم فردا میزارم.
اقا هر کس بتونه همین بانکی که اخر پست اول گذاشتم رو توی محیط سی شارپ نمایش بده دستشم می بوسم!!! البته با این شرط که کارکتر ها قابل خواندن باشن!!!