ورود

View Full Version : fastreport و چاپگر کارت PVC

ariobarzan
سه شنبه 18 آذر 1393, 19:37 عصر
با سلام
بخشی از برنامه من با فست ریپورت کارت صدور کارت شناسایی انجام میده
اگه پس زمینه کارت رنگ سفید باشه مشکلی ندارم ولی شرکت میخواد که یه عکس کامل بدون حاشیه سفید را بزاره پس زمینه کارت با نرم افزار خود چاپگر این کار انجام میشه ولی من نتونستم تو برنامه حاشه سفید را حذف کنم هرچند که در تنظیمات صفحه هم حاشیه های چپ و راست و بالا و پایین را صفر گذاشتم ولی باز هم حاشیه سفید را میزنه
را حل این مشکل چیه
سوال دوم اینه که با نرم افزار خودش کیفیت عکس چاپ شده خیلی خوبه ولی همون عکس را من با فست ریپورت توی کارت میزارم کیفیت میاد پایین و خیلی فرق میکنه چیکار کنم؟

ممنون

hadisalahi2
چهارشنبه 19 آذر 1393, 09:39 صبح
اگه پس زمینه کارت رنگ سفید باشه مشکلی ندارم ولی شرکت میخواد که یه عکس کامل بدون حاشیه سفید را بزاره پس زمینه کارت با نرم افزار خود چاپگر این کار انجام میشه ولی من نتونستم تو برنامه حاشه سفید را حذف کنم هرچند که در تنظیمات صفحه هم حاشیه های چپ و راست و بالا و پایین را صفر گذاشتم ولی باز هم حاشیه سفید را میزنه
را حل این مشکل چیه

باید تصویر PNG استفاده کنی تا پست زمینه شفاف باشه

سوال دوم اینه که با نرم افزار خودش کیفیت عکس چاپ شده خیلی خوبه ولی همون عکس را من با فست ریپورت توی کارت میزارم کیفیت میاد پایین و خیلی فرق میکنه چیکار کنم؟

مسلما کیفیت توی چاپ پایین تر از مانیتوره
اما یکی از علتهاش که من هم قبلا مواجه بودم ، این بود که تصویر اصلی از اونی که میخواد چاپ بشه سایزش بزرگتره و فست مجبوره Starch کنه و به همین دلیل کیفیت میاد پایین

پیشنهاد میکنم ، اندازه رزولیشن عکس با اون اندازه ای که توی چاپ داره یکسان باشه

یا حق

ariobarzan
شنبه 22 آذر 1393, 05:48 صبح
با Png شدن ، حاشیه سفید مشکلش حل میشه؟

hadisalahi2
شنبه 22 آذر 1393, 11:03 صبح
آره میشه
باید BorderStyle رو روی None تنظیم کنی

ariobarzan
دوشنبه 24 آذر 1393, 23:00 عصر
ممنون از توجه شما
منظورتون از باید BorderStyle رو روی None تنظیم کنی مربوط به خاصیتهای صفحه هست ؟ لطفا دقیقتر بفرمایید
من آبجکت عکس استفاده نکردم بلکه خاصیت Background صفحه را با عکس مورد نظر تنظیم کردم.
نظر شما اینه که از آبجکت عکس استفاده کنم؟
ممنون

hadisalahi2
سه شنبه 25 آذر 1393, 10:48 صبح
منظورتون از باید BorderStyle رو روی None تنظیم کنی مربوط به خاصیتهای صفحه هست ؟ لطفا دقیقتر بفرمایید

بله دقیقتر همینه

من آبجکت عکس استفاده نکردم بلکه خاصیت Background صفحه را با عکس مورد نظر تنظیم کردم.

این کارتون کاملا غیر اصولیه و دردسر ساز

نظر شما اینه که از آبجکت عکس استفاده کنم؟

بله 100% باید این کار رو انجام بدید