PDA

View Full Version : خطا در هنگام ارتباط ويژوال استدیو با دیتابیس با استفاده از یوزر - Login failed for user

RIG000
پنج شنبه 20 آذر 1393, 11:26 صبح
سلام. من asp.net mvcکار میکنم. و دیتابیس رو از طریق windows athuntication ساخته بودم و از ویژوال استدیو بهش وصل میشدم....
حالا یه یوزر ساختم تو دیتابیس و از طریق این یوزر دیتابیسم رو به برنامه generate کردم...
حالا میخام یه تیبل رو بود کنم. همچین خطایی میده و میگه شما نتونستی با این user وارد بی ..

An exception of type 'System.Data.Entity.Core.EntityException' occurred in EntityFramework.SqlServer.dll but was not handled in user code

Additional information: The underlying provider failed on Open.

و تو مرور گرم هم به این شکل نشون میده

Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Login failed for user 'amin'.

Source Error:

حالا کانکشن استرینگ من تو دیتابیس هم به این شکل تنظیم شده بعد جنریت کردنش.

<add name="eshopMVCEntities" connectionString="metadata=res://*/Models.Model1.csdl|res://*/Models.Model1.ssdl|res://*/Models.Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;p rovider connection string=&quot;data source=(LocalDb)\v11.0;initial catalog=eshopMVC;persist security info=True;user id=amin;MultipleActiveResultSets=True;App=EntityFr amework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی

RIG000
پنج شنبه 20 آذر 1393, 12:20 عصر
درست کردمش. :چشمک:

noura9574
جمعه 14 خرداد 1395, 16:51 عصر
اگر امکان داره توضیح بدید چه طور درست میشه.
ممنون

ormanfm
چهارشنبه 09 تیر 1395, 08:33 صبح
برای درست کردن این باید از Solution Explorer فایل App.xaml رو اجرا کنید و در تگ connectionStrings دنبال DataDirectory بگردید و مانند کدهای زیر ویرایشش کنید:
|DataDirectory|(مسیر دیتابیس)\PersonAccountingDataBase.mdf |DataDirectory|\PersonAccountingDataBase.mdf

hadiancs
چهارشنبه 09 تیر 1395, 18:57 عصر
خطا در ارتباط C#‎ و دیتا بیس در Sql server 2008

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اعضای محترم.
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=141169&d=1467211048
دلیل این خطا را می شود حدس زد که از قسمت service ها باید سرویس MSSQL SERVER را متوقف کرد.

حال با این موضوع خطای دیگری ایجاد می شود که مربوط به دسترسی و permision هاست.
تصویر زیر:
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=141170&d=1467211252
نمی دانم من چه چیز را رعایت نکرده ام که خطای Access Denied را می آورد؟:گریه:
تمامی پرمیژن ها در پوشه ها و محل پایگاه داده را هم داده ام.
و با اکانت ادمینیستار وارد شده ام و برنامه را نیز run as administar کرده ام.

لطفا کمک فرمایید باتشکر