View Full Version : زمان انقضای سشن کار نمیکنه
beh3000
پنج شنبه 20 آذر 1393, 11:49 صبح
سلام
توی تنظیمات config/main.php برای سشن این تنظیمات رو درنظر گرفتم اما زمان انقضا کار نمیکنه !!
'session' => array(
'autoStart'=>true,
'sessionName' => '_use',
'cookieMode' => 'only',
'timeout' => 1800,
),
توی نت سرچ کردم همه همینو گفته بودن ولی مال من ... !!!
kazemimorteza
جمعه 21 آذر 1393, 09:26 صبح
درود و سلام بر شما.
من همین مشکل را داشتم البته تو Yii1.x فکر کنم قضیه حل شد تو همین فروم هم پرسیدم اقای مهندس شهرکی هم کمک کردند.فکر کنم قضیه حل شد ...............:قلب::قلب:
kazemimorteza
جمعه 21 آذر 1393, 09:43 صبح
درود و سلام بر شما.
من همین مشکل را داشتم البته تو Yii1.x فکر کنم قضیه حل شد تو همین فروم هم پرسیدم اقای مهندس شهرکی هم کمک کردند.فکر کنم قضیه حل شد ...............:قلب::قلب:
http://www.yiiframework.com/forum/index.php/topic/57085-session-setting/page__p__259240#entry259240
دست پا شکسته یه چیزایی پرسیدم امیدوارم کارت راه بیفته.
beh3000
شنبه 22 آذر 1393, 14:51 عصر
متاسفانه چیز به درد بخوری پیدا نکردم
لطفا کمک کنید
MMSHFE
یک شنبه 23 آذر 1393, 07:35 صبح
منظورتون از اینکه کار نمیکنه چیه؟ دقت کنید که این تایم اوت نشون میده که سشن تا کی معتبر باشه (اگه به صفحه دست نخوره و کاربر کاری نکنه) و مثل کوکی نیست که بشه برای سشن طول عمر تعریف کنید (سشن بهرحال طبق تعریفش، با خروج از مرورگر از بین میره).
beh3000
یک شنبه 23 آذر 1393, 08:00 صبح
معتبر بودنش کار نمیکنه !!!
به این شکل در متد init کنترلر بررسی میکنم که کاربر لاگین شده یا خیر در غیر این صورت ریدایرکت میکنه
if(Yii::app()->user->isGuest)
$this->redirect(Yii::app()->homeUrl . "page/logout");
حتی توی بعضی از صفحات که مستقیم به سشن دسترسی دارم هم راحت انجام میشه به این شکل دسترسی دارم
Yii::app()->session['sess_name']
الان دوباره تست کردم زمان سشن رو هم روی 10 تنظیم کردم یعنی 10 ثانیه ...
سشن و کوکی رو هم فرقش رو میدونم طول عمر و اگه دست نخوره و اینا ... مهندس دستت درد نکنه دیگه !!!
MMSHFE
یک شنبه 23 آذر 1393, 08:19 صبح
آخه این مشکلی که شما میگین رو من تابحال تجربه نکردم. کدهاتون رو بررسی کنید ببینید شاید مشکل از کدها باشه (همون مسئله معروف Headers already sent) که سشن درست کار نمیکنه. کلاس سشن Yii عملاً یک Wrapper روی Session خود PHP هست و چیز پیچیده و عجیب و غریبی نداره که بخواد روی روند کار سشن اثر بگذاره. فعال کردن بافر خروجی رو هم تست کنید.
beh3000
یک شنبه 23 آذر 1393, 08:34 صبح
اولا نمیدونم منظورتون از بافر خروجی چیه ؟... شرمنده :خجالت:
دوم : با اجازتون فایل config خودم رو براتون پ خ کردم شاید تونستید کشف کنید مشکل از کجاست
MMSHFE
یک شنبه 23 آذر 1393, 10:12 صبح
1- اول index.php تابع ob_start و آخرش ob_end_flush رو صدا بزنید.
2- اول موردی که گفتم رو چک کنید اگه رفع نشد بعد میریم سراغ تنظیمات
beh3000
یک شنبه 23 آذر 1393, 13:06 عصر
این دوتا تابع رو قبلا که مشکلی برام پیش اومده بود خودتون گفته بودین بزارم و هنوزم هست ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.