ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد طراحی وب سایت؟؟؟

mohammadbazzi445
پنج شنبه 20 آذر 1393, 12:11 عصر
سلامودوستان یک راهنمایی ازتون میخوام.من سابقه نوشتن پروزه ندارم یعنی تو بازار نبودم که کار کنم .ولی در حد خودم یک چیزایی بلدم - اچ تی ام ال سی اس اسجاوا اسکریپت میشه گفت کامل نه ولی در حد متوسط به بالا یاد دارم و پی اچ پی هم خوب یاد دارم یعنی خیلی خیلی خوب نه ولی یاد دارم کار کردم.من تو یک چیز خیلی مشکل دارم.من نمیدونم طراحی وبسایت بخوایم انجام بدیم باید قالب وردپرس ویرایش کنیدم یا نه خودمون باید طراحی کنیم.اکثر این سایتا با وردپرس هستن.منم خیلی گیج میشم مثلا یکی یک .وب سایت میخواد باید خودمون براش طراحی کنیم یا باید قالب ورد پرس ویرایش کنیم.مثلا بخواد فروشگاه درس کنه یا یک وب سایت اموزشی ممنون میشم راهنماییم کنید من هروز دل زده میشم ولی علاقه ی شدید دارم به طراحی وب سایت وبرنامه نویسی تحت وب ولی نمیدونم چیکار کنم چی بخونم چی یاد بگیرم.میدونم اکثر دوستان طراح وب حرفه ای هستن لطفا بهم کمک کنید از کجا شروع کنم تا بتونم یک پروزه وب رو طراحی و برنامه نویسی کنم ممنون میشم.

_mojitaba_
پنج شنبه 20 آذر 1393, 12:42 عصر
اگر درست فهمیده باشم سوال شما اینه -> کی از وردپرس استفاده کنیم برای ساخت سایت و چه موقع خودمون از پایه کد بزنیم؟ درسته؟
نظر من به این صورته که یک زمانی هست بقول خودتون مشتری میاد و یک وبسایت متداول مثل یک وبسایت برای معرفی محصولات یا یک وبسایت فروشگاه یا یک وبلاگ میخواد
خب شما باید اول ببینید که یک همچین چیزی میشه با وردپرس نوشت یا نه؟ که در اکثر موارد جواب مثبته چون انقدر افزونه و پلاگین برای وردپرس نوشته شده که هر کاری میشه کرد
بعضی مواقع کار فرما یک وبسایت بخصوص میخواد مثلا یک وبسایت مدیریت تاکسی تلفنی! خب یک همچین چیزی رو اگر بخواهید با وردپرس بزنید به مشکل میخورید بنظر من در این موارد
بهتره که خودتون از پایه کد بزنید
البته تو اینجور کارها فقط بلد بودن یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل php کافی نیست و شما باید توانایی حل مشکل داشته باشید منظورم اینه شما باید نیاز های اون سیستم رو بسنجی و بر اساس اون دیتابیس طراحی کنی و کد بزنی که خود نوشتن کد و طراحی دیتابیس میتونه چندین حالت داشته باشه
بحث طراحی ui هم که کلا جداس
بنظر من جواب سوال شما این بود شایدم اشتباه فکر میکنم!

mohammadbazzi445
پنج شنبه 20 آذر 1393, 13:18 عصر
نه کاملا درسته.پس ورد پرس برای همه سایتا نمیشه انتخاب کرد.پس به نظر شما اگه یکی وب سایت فروشگاه بخواد با ورد پرس بهتره ولی وب سایتای مثل آزانس تلفنی خودمون کد نویسی کنیم بهتره درسته/من مشکلم تو همینه فک میکنم همه وب سایتا باید با ورد پرس باشن

mohammadbazzi445
پنج شنبه 20 آذر 1393, 13:19 عصر
کمظورتون از uiچیه؟

Mori Bone
پنج شنبه 20 آذر 1393, 13:55 عصر
کمظورتون از uiچیه؟

user interface: رابط کاربر. همون گرافیک یا رابط ها و سرویس هایی برای تعامل کاربر با سایت

mohammadbazzi445
پنج شنبه 20 آذر 1393, 15:03 عصر
مرسی ممنون

_mojitaba_
پنج شنبه 20 آذر 1393, 15:27 عصر
نه کاملا درسته.پس ورد پرس برای همه سایتا نمیشه انتخاب کرد.پس به نظر شما اگه یکی وب سایت فروشگاه بخواد با ورد پرس بهتره ولی وب سایتای مثل آزانس تلفنی خودمون کد نویسی کنیم بهتره درسته/من مشکلم تو همینه فک میکنم همه وب سایتا باید با ورد پرس باشن

وبسایتهایی که فقط قصدشون معرفی چیزی هست مثل همون فروشگاه که محصولاتش رو میخواد معرفی کنه یا شرکتی که میخواد خودش رو معرفی کنه و به نوعی با مشتریاش ارتباط داشته باشه یا یک مجله اینترنتی بهتره با وردپرس نوشته بشه چون دردسر کمتری داره

ولی مثلا شما فکر کن یه موتور جستجو میخوان براشون بنویسی!!!! اصلا ربطی به وردپرس نداره (مثال درست حسابی به فکرم نیومد شرمنده)

mohammadbazzi445
پنج شنبه 20 آذر 1393, 18:02 عصر
نه درسته مگه تو ورد پرس نمیشه موتور جستجو بذاریم.بعد توی ورد پرس میشه صفحاتی که ما طراحی کردیم تو ورد پرس بذاریم یا نه این امکان نداره؟

_mojitaba_
پنج شنبه 20 آذر 1393, 18:18 عصر
نه درسته مگه تو ورد پرس نمیشه موتور جستجو بذاریم.بعد توی ورد پرس میشه صفحاتی که ما طراحی کردیم تو ورد پرس بذاریم یا نه این امکان نداره؟
منظورم یه موتور جستجوی اینترنت مثله گوگل که کل اینترنت رو جستجو کنه نه داخل بلاگ رو
بله با وردپرس میتونید داخل محتوای سایت جستجو کنید
کلا مثال چرتی بود زیاد توجه نکنید!!!

mohammadbazzi445
پنج شنبه 20 آذر 1393, 18:32 عصر
اهان باشه ممنون