PDA

View Full Version : مشکل با Symantec Client Sequrity 9

edris60
سه شنبه 16 خرداد 1385, 19:29 عصر
سلام
من این نرم افزارو رو شبکه نصب کردم(رو کلاینتها هم sav نصب شده و هم فایروال) بصورت کلاینت سروری ، همه کلاینتها تو symantec system center شناخته شده هست ، setting روی کلاینتها رو هم مشابه setting یک شبکه که داره بدون مشکل کار میکنه انجام دادم و فایلو export کردم روی همه کلاینتها ، مشکلی که بهش برخوردم اینه که اولا این سیستما همه در یک workgroup هستند ولی وقتی فایروال فعاله اصلا view workgroup computers باز نمیشه و ارور میده ولی به محض غیر فعال شدن فایروال بازش میکنه (روی کلاینتها منظورمه) ولی با ip سیستمها کلاینتها همدیگه رو میشناسن !!! ومشکل حادتر اینه که کلاینتها نمیتونن تا وقتی فایروالشون غیر فعال نشده پرینت بفرستن ! (پرینتر share شده و اون سیستم که پرینتر روشه هم فایروال نداره! ) ، ارور نداشتنpermission رو میده ، از طرف فایروال ارور نیست
در ضمن فایروال خود ویندوز رو هم روی همه off کردم

تو setting ای که انجام دادم محدودیت خاصی قائل نشدم! و همونطور که عرض کردم تو یه شبکه دیگه داره بدون مشکل کار میکنه ، البته اونجا domain تعریف شده ولی اینجا workgroup هستند.

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید ، حسابی کارم گیر کرده

با تشکر

mhjb
سه شنبه 16 خرداد 1385, 19:44 عصر
اینکه print نمیتونی بگیری ربطی به فایروال نداره. مشکل کامپیوتری است که پرینتر روش شیر شده. تیک File and Print Sharing رو توی فایروال ویندوز بزن و توی folder Option هم برو توی تب view و بعد تیک Use simple File sharing رو بردار. قبل از اینکه پرینت رو ارسال کنی توی ران بزن Computer Name\\ اگر کامپیوتری که پرینتر شیره رو آورد بعد پرینت بفرس. اگر یوزر و پسورد خواست فعلا یوزر و پسورد رو بزن تا بعد بهت بگم چی‌کار کنی.
در مورد فایروال هم، من فقط یه بار فایروال نورتون سرور رو دیدم. اونجاهم مثل بقیه فایروال ها Add rule داره. می‌تونی اونجا تعریف کنی که به اعضای ورک گروپ اجازه بدهد.
البته نظر شخصی من اینه که خود فایروال ویندوز به همراه Windows Defender که یک anti Spyware و... است کفایت می‌کند و احتیاجی به فایروال نورتون نیست. البته یوزرها هم در اتخاذ تصمیم مناسب بسیار موثر هستند که شما آنها را بیشتر می‌شناسید.
موفق باشید

edris60
سه شنبه 16 خرداد 1385, 19:51 عصر
سلام
ممنونم از راهنمائی شما
ولی برای پرینت وقتی فایروال symantec رو ، روی کلاینتی که میخوام ازش پرینت بفرستم غیر فعال میکنم راحت پرینتو میفرسته!!
یعنی به فایروال ربطی نداره؟

Identifier
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 06:45 صبح
وقتی فایروال فعاله اصلا view workgroup computers باز نمیشه و ارور میده ولی به محض غیر فعال شدن فایروال بازش میکنه
به دلیل Block کردن پورت Netbios توسط فایروال است.

موفق باشید.

edris60
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 15:02 عصر
به دلیل Block کردن پورت Netbios توسط فایروال است.

موفق باشید.

سلام آقای ذوالقدری
بسیار بسیار سپاسگزارم
من پروتکل netbios رو add کردم کل مشکلات برطرف شد! هم مشکل workgroup و هم مشکل پرینت! تو فایروال بلاک نشده بود کلا نصب نبود که با نصبش مشکل برطرف شد.

ممنونم :تشویق: :تشویق: :تشویق: