ورود

View Full Version : سوال: با چه نرم افزار هایی mysql کار میکنید ؟؟؟

capitan_nemesis
پنج شنبه 20 آذر 1393, 15:12 عصر
با سلام
با چه نرم افزار هایی کد نویسی mysql کار میکنید
با خود نرم افزار که php مینویسید؟؟؟
یا
با نرم افزار sql؟؟؟

به نظر دوستان mysql workbench خوبه یا نه ؟؟؟
کدام بهتر هستش؟؟؟

2020s1371
پنج شنبه 20 آذر 1393, 16:17 عصر
سلام
کامل متوجه منظورتون نمیشم ولی اونچیزی که هست اینه که دوجور میشه با پایگاه کار کرد... یکی اینه که تو خود پایگاه کد بزنی و نیازها رو برآورده کنید... یا اینکه داخل برنامه هاتون با پایگاه ارتباط برقرار میکنیدو کوئری های لازم رو انجام بدین...
سینتکسهای استفاده شون توی برنامه های مختلف نزدیک بهمه و گاها بعضی ها کمی متفاوت...
مای اسکیوال ورک بنچ برنامه خوبیه ... میتونید توش فوروارد انجینیرینگ و ریورس اینجیرینگ بکنید... ای آر دیاگرام بکشید و باهاش تیبلهاتون رو بسازید ....
بازم میگم کمی سوالتون کلیه و مبهم...
موفق باشید

ویرایش:
این رو هم اضافه کنم که توی ورک بنچ کدزنی مای اسکیوال راحته و هم اوتوکامپلیت داره و هم کنارش هلپ همون دستوری که دارید میزنید رو هم نشون میده

capitan_nemesis
جمعه 21 آذر 1393, 06:30 صبح
با سلام
من eclipse کار میکنم
داخل خود نرم افزار میتونی پایگاه داده بنویسی
mysql
sqlite
sql server
oracel
فقط بدی که داره فقط با کد مبتونی پایگاه رو بنویسی
حالا میخوام بدونم از نرم افزار خارجی استفاده کنم بهتر هستش یا همون داخلی استفاده کنم ؟؟؟؟؟
آخرین ورژن workbench کسی داره ؟؟

2020s1371
جمعه 21 آذر 1393, 07:51 صبح
ببینید ... کد قدرتمند تره ... چراش به این خاطره که اگه بخاید با استفاده از ER پایگاه داده تون رو بسازید بالاخره جاهایی پیش میاد که نمیتونید توی اون مدل بیان کنید و به ناچار باید از ازرشن استفاده کنید...

نظر شخصی :اگه برنامه رو فقط برای یه سیستم دارید مینویسید از برنامه های دیگه استفاده کنید و گرنه با خود اکلیپس بنویسید

golbafan
یک شنبه 19 بهمن 1393, 20:16 عصر
premium soft navigate premium