View Full Version : جستجو در دیتابیس encrypt شده
saeidd
پنج شنبه 20 آذر 1393, 23:16 عصر
سلام.
من بعضی از فیلدهام رو با الگوریتم AES 128 کد گذاری کرده ام. حالا نیاز دارم در همون فیلدها جستجو کنم. آیا راهی هست؟
در سایت دنبالش گشتم ولی چیزی دستگیرم نشد.
ham3d1988
یک شنبه 23 آذر 1393, 07:27 صبح
سلام بطور طبیعی که فکر نکنم بشه
ولی شما می تونید ابتدا دیتا رو decrypt کنید و بعد روش جستجو کنید که روش بهینه ای نیست و موجب کندی سرعتتون میشه و اصلا توصیه نمیشه
یا اینکه جستجو رو بصورتی انجام بدین که عبارت جستجو شده عین همون فیلد باشه مثل زمان لاگین شدن که چک میکنین user و pass وارد شده با اطلاعات توی دیتابیس match هستن یا نه
saeidd
یک شنبه 23 آذر 1393, 08:45 صبح
سلام بطور طبیعی که فکر نکنم بشه
ولی شما می تونید ابتدا دیتا رو decrypt کنید و بعد روش جستجو کنید که روش بهینه ای نیست و موجب کندی سرعتتون میشه و اصلا توصیه نمیشه
یا اینکه جستجو رو بصورتی انجام بدین که عبارت جستجو شده عین همون فیلد باشه مثل زمان لاگین شدن که چک میکنین user و pass وارد شده با اطلاعات توی دیتابیس match هستن یا نه
یه چند تا فیلد متنی دارم که میخوام با like توشون جستجو کنم. یعنی اصلا راهی وجود نداره؟ اگه بخوایم اول در یه جدول موقت یا جای دیگه decrypt کنیم و بعد جستجو کنیم که دیگه چرا از اول encrypt کردیم؟ خب اینجوری خیلی راحت میشه به اطلاعاتش دسترسی پید کرد که!!
مرتضی تقدمی
یک شنبه 23 آذر 1393, 09:46 صبح
سلام
فكر نمي كنم راهي به جز چيزي كه دوستمون گفتند وجود داشته باشه. چون شما يا بايد Decrypt كنيد و يا اينكه با همون حالت كد شده به بانك بفرستيد و كارتون رو انجام بديد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.