ورود

View Full Version : برای ساخت دمو چه تیپ افرادی باید استخدام بشند؟

mg_mahyar
جمعه 21 آذر 1393, 07:57 صبح
سلام
چند تا ایده هست که میخوام به مرحله دمو برسونم.
از نظر مالی هم مشکلی ندارم ، میخوام یک شرکت ثبت بشه و بعدش یه سری ادم رو جذب کنم تا بتونم به مرحله دمو برسم.
میخوام بدونم برای این کار دقیقا به چه افرادی نیاز داریم ؟
مثلا مدیر پروژ] و ویژگی هاش چیه؟
تحلیل گر و ویژگی هاش طراحی ui و ...
برای به دمو رسیدن به چه عنوان شغلی و تواناییهایی نیاز هست و ترکیب بهینه چیه ؟ یعنی مثلا تعداط ui کار باید بیشتر از تعداد برنامه نویس باشه ؟
ترجیحا در قالب کار با asp .net mvc
ایده هم چیزی شبیه خرید و فروش آنلاین سهام در سازمان بورسه که تدبیر تریدر و ... ساختند(اون نیست ولی از نظر محاسباتی یکیه این برای سیستم قرض الحسنه بانک هست)

saeed410
جمعه 21 آذر 1393, 11:27 صبح
سلام. برای شروع کار ، یکی دو نفر کافیه.واسه تحلیل گر ، اگر مهندسی صنایع گرایش تحلیل سیستم داشته باشی بهتره. یک برنامه نویس که با بورس آشنا باشه و تحلیل تکنیکال و بنیادی آشنا باشه .همچنین با چارت نویسی آشنا باشه. منم تو بورس کار میکنم. ایده های خوبی واسه تولید یک نرم افزار جامع دارم. که حتی میتونه در سطح بین المللی حرفی واسه گفتن داشته باشه. با آمی بروکر ، متاتریدر ، ادونس گت و الویو هم کار کردم. مشکلات همشونو میدونم. فقط بودجه کمه و وقت کافی ندارم. چند وقته سرم شلوغ شده طرف بورس نیومدم. آخرین تحلیلمم ثنوسا بود وقتی که حدود 240 بود قیمتش 3 ماه پیش. اینم منبعش http://www.sahamyab.com/stocktwits/idea/80691219 . به هر حال کمکی خواستی من در خدمتم. چون هم بورس کار کردم و هم برنامه نویسی کار کردم.

mg_mahyar
جمعه 21 آذر 1393, 20:49 عصر
سلام. برای شروع کار ، یکی دو نفر کافیه.واسه تحلیل گر ، اگر مهندسی صنایع گرایش تحلیل سیستم داشته باشی بهتره. یک برنامه نویس که با بورس آشنا باشه و تحلیل تکنیکال و بنیادی آشنا باشه .همچنین با چارت نویسی آشنا باشه. منم تو بورس کار میکنم. ایده های خوبی واسه تولید یک نرم افزار جامع دارم. که حتی میتونه در سطح بین المللی حرفی واسه گفتن داشته باشه. با آمی بروکر ، متاتریدر ، ادونس گت و الویو هم کار کردم. مشکلات همشونو میدونم. فقط بودجه کمه و وقت کافی ندارم. چند وقته سرم شلوغ شده طرف بورس نیومدم. آخرین تحلیلمم ثنوسا بود وقتی که حدود 240 بود قیمتش 3 ماه پیش. اینم منبعش http://www.sahamyab.com/stocktwits/idea/80691219 . به هر حال کمکی خواستی من در خدمتم. چون هم بورس کار کردم و هم برنامه نویسی کار کردم.

بحث روی نمر افزارم نیست. شما اصلا فرض کن یک برنامه مالی و حسابداری فرقی نداره.
منظورم اینه برای ساخت دمو چه توانای هایی نیاز داریم؟
مثلا برنامه نویسی که قراره استخدام بشه چه چیزهایی بلد باشه تا سرعتش بالا بره برا ساخت دمو؟
یا مدیر پرژه و ...

saeed410
جمعه 21 آذر 1393, 23:44 عصر
برای ساخت دمو برنامه نویس با قابلیت های حداقلی فقط کافیه. اون جوری که من متوجه شدم شما فقط میخوایین دمو داشته باشین. و در آینده قرار نیست publish بشه. خودتونم یکم کار کنید میتونید دمو ایجاد کنید.

mg_mahyar
شنبه 22 آذر 1393, 01:29 صبح
نه یک نرم افزار هست صحبت شده و چند جایی مشتری داره. اما باید دمو بسازم تا نشون بدم دقیقا چی میخوام بسازم، بعد ازن سازمان تصمیم بگیره میخواد یا نه. اگر خواست که خوب طراحی بشه و اگر نخواست که در مرحله دمو رها بشه.
فقط مطلب اینجاست که خود دمو که منظورم منه شاید از نظر امنیت و بهینه بودن و .... با نسخه اصلی فرق داره وگرنه همه یز برنامه دقیقا با همون دمو مشخص میشه.
حالا شما میگید که نیازی به برنامه نویس حرفه ای یا تحلیل گر نیست؟
اگر شما باشید اگهی استخدام چی میدید؟ یعنی چه عنوانی شغلی؟

saeed410
شنبه 22 آذر 1393, 15:50 عصر
درسته. دمو فرق داره. دمو فقط UI میتونید بدید بیرون واستون انجام بدن.واسه اینکه چه کارهایی قراره بشه اگه خودتون میدونید که نیاز به تحلیل گیر نیست. اگر نمیدونید نیاز به تحلیل گر دارید. در هر صورت واسه هردوتاشم چون فقط فعلاً میخایی در حد دمو باشه ؛ اگه من تو این شرایط باشم میدمش بیرون واسم انجام بدن.افراد زیادی پروژه ایی و یا ساعتی کار میکنند.