ورود

View Full Version : سوال: درج مقداریک فیلدازdbgrideدریک dbedit

amirkazem
جمعه 21 آذر 1393, 11:42 صبح
باسلام وباکسب اجازه ازمدیرمحترم تالار:
قبل ازطرح سوالم جهت اطلاع آقای مدیر، بنده تمام مطالب تاپیک همه چیزدرباره dbgride(http://barnamenevis.org/showthread.php?118718-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-DBGrid&highlight=dbgride)راجستجوومطالعه کردم ولی متأسفانه جوابم راپیدانکردم.

وامّاسوال:
ازطریق یک ADOQuery وDBGride متصل به آن یک رکوردخاصی راجستجوکرده وپیداکرده ام.
حالامی خوام مقدار فیلدکدپرسنلی که درDBGride (همان رکوردانتخابی)موجودهستش رادریک DBEditکه آنهم متصل به یک ADOtableهستش، درج کنم(درج بشه) که درنهایت ازطریقDBeditدرون جدول خاصی ذخیره شود.
امیدوارم منظورم راخوب رسونده باشم.
دوستان لطفاًراهنمایی بفرمایید.

amirkazem
جمعه 21 آذر 1393, 19:19 عصر
مشکل راباروشی ساده حل کردم.البته من می خواستم کدپرسنلی راکه ازطریق ADoqueryپیداکرده ودرDBgrideآمده بودرادریک DBedit دیگرکه متصل به ADotableهست، استفاده کنم که باگذاشتن یک DBtext حل کردم. DBtextرابه فیلدکدپرسنلی که ازADOQueryبه دست می آمدوصل کردم ودررویدادchange ادیت 1 (EDIt1) مقدارادیت رابه دی بی تکست دادم وازآنجامقدارdbeditرامساوی مقدار dbtextکردم.شایدروشی خوبی نباشدولی کارم راحل کرد.
دوستان اگرنظردیگری دارندبفرمایند، خوشحال میشیم.

pezhvakco
جمعه 21 آذر 1393, 23:17 عصر
اگه درست فهمیده باشم =
شما می خوای داده ستون "شماره کارمندی" یک ردیف مشخص از جدول 1 را که با یک کوئری بدست امده رو پس از نمایش در Grid ، در جدولی دیگر (جدول 2) وارد نمایید .
پیشنهاد من =>

پس از اجرای کوئری مورد نظر

Table2.FiledByName(Personalcode).ASInteger := Query1.FieldByName(Personalcode).ASInteger;

amirkazem
شنبه 22 آذر 1393, 14:28 عصر
دوست عزیزpezhvaco
ضمن تشکرمجدد.دقیقاًمنظورم همین است که شمافرمودید.کدشماراتست می کنم امیدوارم حل شود.

idehrayan
یک شنبه 23 آذر 1393, 19:53 عصر
سلام فکر کنم این قطعه کدهم بتونه بهتون کمک کنه

; adoquery2.Insert
;['adoquery2.FieldValues['SH_hesab']:=adoquery1.FieldValues['SH_hesab

amirkazem
دوشنبه 24 آذر 1393, 00:39 صبح
سلام.باکدی که دوست عزیزpezhvacoزحمت کشیده بودندوکمی تغییرجزئی(گذاشتن تک کوتیشن)مشکل حل شد.
ازدوست عزیزidehrayanهم ممنونم.
موفق باشیم:تشویق: