ورود

View Full Version : مشکل در لود اطلاعات دیتابیس

Apriliyaa
جمعه 21 آذر 1393, 11:48 صبح
سلام دوستان
بنده یه کتاب اندرویدی دارم که اطلاعاتشو از بانک اطلاعاتی می گیرد
خواستم یه ایتم مثلا عکس و یا تکست ویو به یکی از عناصر صفحه ی نمایش داشتان اظافه کنم
رفتم در بانک اطلاعاتی در جدول مورد نظر یه ستون اظافه کردم و ...
ولی فقط یک بار که برنامه رو از طریق ایکلیپس اجرا م یکنم تغییراتی که من دادم مشاهده میشه مثلا تکست یویی که اظافه کردم تا اطلاعات رو از دیتابیس بگیره و نمایش بده کار می کنه وقتی برای بار دوم می خوام برنامه رو اجرا کنم خطا می ده و مثلا می گه ستون matn2 که من در دیتابیس اظافه کردم وجود نداره !‌و اررور می ده در حالی که دفعه ی اول به راحتی جواب می داد.
اگر تمام تغییراتی رو که دادم به حالت اول برگردونم یه بار سیو کنم و دوباره مراحل بالا رو پیش ببرم بازم همون اتفاق می افته یعنی برای بار اول بعد از اجرای برنامه ُ‌برنامه به خوبی کار می کنه و اطلاعات رو از دیتابیس می گیره و در تکست ویو نشون می ده ولی برای بار دوم که اجرا می کنم دوباره اررور می ده و می گه در تیبل شما ستونی که اطافه کردید وجود ندارده !
مشکل رو باید به چه نحو حل کرد؟
اصلا میشه ما وسط برنامه نوسی بخواهیم در دیتابیسی که از پیش تهیه کردیم و مثلا جدول دیتابیس ما ۴ تا ستون داره تعداد ستون های دیتابیس رو افزایش داد؟
ممنون

rezabidar
جمعه 21 آذر 1393, 12:39 عصر
احتمال داره سوتی از طرف خودت باشه (بنا به تجربه می گم)
اگه امکان داره کد جاوا و پیغام خطایی که دریافت می کنی رو به صورت کامل بزار تا راهنماییت کنم .

gjmkdyttyhujk
جمعه 21 آذر 1393, 23:54 عصر
به نظر من منطق sqlite با sql فرق خاصی نداره. یعنی اینکه مثل sql server اگه شما ستونی در table تون نداشته باشید و بخواهید دیتا اضافه کنید به ستون جدید مسلما با خطا مواجه میشید. تا جایی که من می دونم شما باید جدولتون رو دوباره بسازید که در اینصورت اطلاعاتتون از بین میره اگه بخواهید ستون جدیدی به جدولتون اضافه کنید باید مقدار پیش فرضی به اون ستون بدید تا امکان اضافه شدن به جدول فعلی رو داشته باشه وگرنه اگه مقدار Null داشته باشه که امکان اضافه کردن وجود نداره و جدول رو باید حذف و دوباره بسازید و در این حالت هم می تونید داده های جدولتون رو در یک مکان موقت(temp) قرار بدید و بعد دوباره اونها رو به جدولتون برگردونید. بازم سوالی باشه تا حد توان در خدمتم.