PDA

View Full Version : راهنمایی برای نوشتن یک اپلیکیشن ارتباطی

Sina.iRoid
جمعه 21 آذر 1393, 17:06 عصر
سلام.
دوستان ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
می خواستم بدونم برای نوشتن یک اپلیکیشن ارتباطی، به زبان های برنامه نویسی تحت وب هم نیاز هست؟ مثلا با زبان PHP آشنا باشیم.

ممنون اگر راهنماییم کنید.

#root#
جمعه 21 آذر 1393, 17:10 عصر
سلام

بله تا جایی که ما اطلاع داریم صد در صد نیاز هست، دوستمون Nevercom (http://barnamenevis.org/member.php?89707-Nevercom) اخیرا جواب های خوبی رو به سوالات مشابه دادن که میتونید تو پست های اخیر ایشون جستجو کنید.

Nevercom
جمعه 21 آذر 1393, 19:00 عصر
بستگی داره که هدفتون چی باشه، اگه قرار ارتباط نظیر به نظیر بین دو دستگاه باشه که خب نه، اما اگر نیاز هست که سروری وجود داشته باشه که کلاینت ها رو بهم متصل کنه، بله.
معمولاً بیشتر برنامه های ارتباطی (احتمالن منظورتون پیغام رسان ها یا شبکه های اجتماعی و این چیزها هست) سروری دارن که کلاینت ها بهش متصل میشن و خودشون رو معرفی می کنن و بعد خدمات رو دریافت می کنن.
حالا اینکه این سرور رو با چه زبانی بسازید به انتخاب خودتون و نیاز پروژه تون بستگی داره.

Sina.iRoid
یک شنبه 30 آذر 1393, 14:56 عصر
سلام
ممنون از راهنمایی های خوبتون. یه سوال دیگه ای دارم.
اینکه بخوام یه سروری و بسازم تا چه حد باید با زبان برنامه نویسی مربوطه آشنا باشم!؟ چون من خودم تنهایی می خوام بنویسم و اصلا با زبان های تحت وب مثه PHP کار نکردم.

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

storm_saeed
یک شنبه 30 آذر 1393, 15:10 عصر
بهتره با زبان هایی مثل nodejs کار کنید چونکه تو این جور برنامه ها سرعت و پاسخ گویی به تعداد یوزر های بالا و همزمان مهمه و php اصلا خوب جواب نمیده . تا چه حد آشنایی هم خیلی معنایی نداره تقریبا باید به مفاهیم پایه وکلیات مسلط باشید و خیلی از مسائل مربوط به کار با دیتا و اینجور چیزا مثل دیتابیس که چطور بزنید که سرعت بیشتری داشته باشه و ...