ورود

View Full Version : Persian TTS

omidbizdotcom
جمعه 21 آذر 1393, 17:18 عصر
سلام

کسی Text To Speech فارسی رایگان به صورت api یا library برای اندروید سراغ داره ؟

mehdihafezi
یک شنبه 15 شهریور 1394, 13:45 عصر
باید جالب باشه
من خودم بهش نیاز دارم
اگر کسی پیدا کرده یا اطلاعاتی داره در این زمینه لطفا اطلاع رسانی کنه

pbm_soy
دوشنبه 16 شهریور 1394, 00:04 صبح
حدود ۵ ،۶ سال پیش یک تیم که زیر مجموعه دانشگاه شریف خودشون را معرفی میکردند در نمایشگاه الکامپ تهران یک محصول ارایه کرده بودند اون زمان قیمت دو میلیون میگفتند
کسی که داشت تست میکرد دیدم کامل کار میکرد حتی تو ورد هم نمونه عکسش را کار میکردند حرف میزد اونم تایپ میکرد حتی دستورات نقطه و سرخط و ذخیره و غیره را هم انجام میداد
نمیدونم اینا بجای فروش تو بازار ایران چرا نرفتن با مایکروسافت حرف بزنند تا اونا تو محصولات خودشون قرار بدهند!
مثلا حدود ده ساله شایدم بیشتر تو ایران نرم افزارهای مترجم با قیمتهای متفاوت وجود دارند ولی چیز جالبی نیستند حتی اونایی که گرانترند! درحالی که مترجم گوگل خیلی از اونا بهتر است با توانایی یادگیری است یعنی در بخشهایی اگر کاربر بیاد ترجمه گوگل را اصلاح کند آن سیستم دفعات بعد سعی میکند براساس روش جدید ترجمه را انجام دهد
نتیجه ای که میخواستم بگیرم شرکتهای بزرگ محصولات بهتری نسبت به شرکتهای ایرانی میتوانند تولید کنند دلیل اینکه اینکار را انجام نمیدهند و یا ارایه نرم افزار را به عقب میاندازند احتمالا به خاطر موارد مالی است شاید هم سیستم تبدیل متن به صدا و یا برعکس را از آن شرکت خریده باشند!

ho3ein.3ven
دوشنبه 16 شهریور 1394, 00:10 صبح
قبلا توی انجمن یه نمونه دیده بودم . سرچ بزنید . اگه اشتباه نکنم توی نمونه برنامه های کوچیک بود

gjmkdyttyhujk
دوشنبه 16 شهریور 1394, 00:33 صبح
حدود ۵ ،۶ سال پیش یک تیم که زیر مجموعه دانشگاه شریف خودشون را معرفی میکردند در نمایشگاه الکامپ تهران یک محصول ارایه کرده بودند اون زمان قیمت دو میلیون میگفتند
کسی که داشت تست میکرد دیدم کامل کار میکرد حتی تو ورد هم نمونه عکسش را کار میکردند حرف میزد اونم تایپ میکرد حتی دستورات نقطه و سرخط و ذخیره و غیره را هم انجام میداد
نمیدونم اینا بجای فروش تو بازار ایران چرا نرفتن با مایکروسافت حرف بزنند تا اونا تو محصولات خودشون قرار بدهند!
مثلا حدود ده ساله شایدم بیشتر تو ایران نرم افزارهای مترجم با قیمتهای متفاوت وجود دارند ولی چیز جالبی نیستند حتی اونایی که گرانترند! درحالی که مترجم گوگل خیلی از اونا بهتر است با توانایی یادگیری است یعنی در بخشهایی اگر کاربر بیاد ترجمه گوگل را اصلاح کند آن سیستم دفعات بعد سعی میکند براساس روش جدید ترجمه را انجام دهد
نتیجه ای که میخواستم بگیرم شرکتهای بزرگ محصولات بهتری نسبت به شرکتهای ایرانی میتوانند تولید کنند دلیل اینکه اینکار را انجام نمیدهند و یا ارایه نرم افزار را به عقب میاندازند احتمالا به خاطر موارد مالی است شاید هم سیستم تبدیل متن به صدا و یا برعکس را از آن شرکت خریده باشند!

فکر کنم این نرم افزار اسمش نویسا بود که حدود 2.5 میلیون قیمتش هست.

mahmood.taghavi
شنبه 02 آبان 1394, 00:12 صبح
سلام

کسی Text To Speech فارسی رایگان به صورت api یا library برای اندروید سراغ داره ؟

سلام متن به گفتار ایسپیک فارسی رو هم ساپورت میکنه ضمنا رایگان و کدباز (GPL) هست.
البته نیاز به واکاوی کدها ندارید از کاربرها بخوان که این نرم‌افزار رو نصب کنند تا بتونید ازش استفاده کنید
این نرم دارای رابط استاندارد برای اندروید، ویندوز، و لینوکس هست یعنی در کنترل پنل ظاهر میشه
پس میتونید مانند سایر موتورهای استاندارد متن به گفتار ازش بجای هر متن به گفتار دیگه‌ای استفاده کنید
برای دانلود و اطلاعات بیشتر espeak.ir رو ببنید (البته لینک دانلود در حال حاضر قابل کلیک نیست سورس صفحه دانلودشون رو ببینید)!