ورود

View Full Version : گفتگو: منابع اموزش java

h.rezaee
جمعه 21 آذر 1393, 22:01 عصر
سلام و عرض تسلیت اربعین حسینی. بنده قصد یاد گرفتن زبان java رو دارم. می خواستم از شما اساتید و دوستان خواهش کنم بهترین و بروز ترین منابع یادگیری رو معرفی کنید. میدنم خیلی از دوستان میخوان بگن تو همینجا یه سرچ بزن و .... یا گوگل و ..... ولی میخوام از تجربه شما دوستان استفاده کنم تا بهترین منابع از جمله تصویری ، کتاب و یا حتی کتابی که در انتشارات چاپ میشه (روش سنتی) رو معرفی کنید.
ضمنا بنده در زمینه برنامه نویسی مبتدی نیستم، قبل از تصمیم گیری برای آموزش زبان فوق العاده پرقدرت جاوا ، با phpکد نویسی میکردم و همچنان نیز پروژه نویسی میکنم.
از تمامی دوستان خواهشمندم در صورت امکان منابعی رو معرفی کنید که به صورت عملی وارد نوشتنپروژه بشه و جزییات رو بیان نکنه.
با تشکر ویژه و فراوان از تمامی شما اساتید ، دوستان عزیز.

به یاد کربلا دلها غمین است
دلا خون گریه کن چون اربعین است
یا علی

h.rezaee
جمعه 21 آذر 1393, 22:33 عصر
دوستان عزیز برای برنامه نویسی تحت وب با استفاده از java باید از نوع خاصیاستفاده کنیم؟

alef.divar
شنبه 22 آذر 1393, 16:05 عصر
دوستان عزیز برای برنامه نویسی تحت وب با استفاده از java باید از نوع خاصیاستفاده کنیم؟

باید JSP بخونی.
یه کتاب نشر علوم داره که نوشته هربت شیلده و رفرنس خوبیه اگه پیداش کنی. اما بهترین روش برای یاد گیری شروع یه پروژه و سرچ تو اینترنت برای هر موضوع ه.

h.rezaee
شنبه 22 آذر 1393, 20:04 عصر
بله فرمایش ما متین. بنده php رو هم طبق پروژه نویسی یاد گرفته ام . بابت همین هم هست به دنبال استفاده از تجربیات شما بزرگواران و اساتید هستم تا منابعی رو پیدا کنم که به صورت پروژه ای آموزش داده باشه. چون جزئیات رو در کتاب های pdf خوندم و در فیلم های آموزشی شرکت لیندا دیدم و تقریبا نوع استفاده وکد نویسی رو متوجه شدم.

alef.divar
شنبه 22 آذر 1393, 23:18 عصر
دوست عزیز من بخاطر شرایط شغلیم دو، سه سالی هست که با جاوا کد نزدم. و متاسفانه پروژه مناسبی که یتونم در اختیارت بزارم ندارم ولی میتونی با یه سرچ ساده پروژه های Open Source ی که تو نت هست رو گیر بیاری و روند کدهای اونارو تحلیل کنی که بسیار مفیده.
موفق باشی.