View Full Version : مشکل در share کردن
Crestfallen
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 04:46 صبح
با سلام
من یک ورک گروپ شامل 3 تا pc دارم که درایو c همه ntfs هست بعضی مواقع وقتی
یک فولدر share میکنم . فولدر share شده را بقیه pc ها میبینند ولی به آن دسترسی ندارند
error میدهد و معنی error اینه که ممکنه access denis باشه
ممنون
Identifier
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 06:48 صبح
من یک ورک گروپ شامل 3 تا pc دارم که درایو c همه ntfs هست بعضی مواقع وقتی
یک فولدر share میکنم . فولدر share شده را بقیه pc ها میبینند ولی به آن دسترسی ندارند
error میدهد و معنی error اینه که ممکنه access denis باشه
سطح دسترسی پوشه ها را در دو قسمت security و Sharing بررسی کنید.
موفق باشید.
amoo_pemi
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 11:35 صبح
دوست عزیز سلام
حتماً در Sharing_Tab قسمت Permission را چک کن .
خبرش رو به من هم بده که اگه حل نشد با هم بررسی کنیم .
موفق باشی
abdollahashjaa
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 23:44 عصر
سلام
من هم این مشکل رو داشتم رفتم توی gpedit حلش کردم مربوط میشه به سکوریتی ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 الان یادم نیست ولی بری بگردی پیداش میکنی
موفق باشید
mhjb
شنبه 20 خرداد 1385, 15:03 عصر
اگر تیک File and Print Sharing را زده باشید و در Folder Option هم تیک Use simple File Sharing رو برداشته باشید و مطالب بالا را رعایت کرده باشید علی القاعده مشکلی نیست ولی باز هم اگر فکر میکنید کاری که آقای abdollahashjaa انجام داده شما هم باید انجام بدهید؛ بروید توی GP و Security Option رو پیدا کنید و تنظیماتی که با Network access شروع میشود را بررسی کنید.
naser200452
دوشنبه 22 خرداد 1385, 10:42 صبح
سلام
من یک پوشه را در WIN XPبه اشتراک گذاشتم و ده نفر همزمان بیشتر نمی توانند از آن استفاده کنند (به خاطر ویندوز ایکس پی) آیا راه حلی برای افزایش این تعداد وجود دارد با تشکر
Identifier
دوشنبه 22 خرداد 1385, 11:34 صبح
سلام
من یک پوشه را در WIN XPبه اشتراک گذاشتم و ده نفر همزمان بیشتر نمی توانند از آن استفاده کنند (به خاطر ویندوز ایکس پی) آیا راه حلی برای افزایش این تعداد وجود دارد با تشکر
در لینک زیر این مساله از زوایای مختلف بررسی شده و یکسری راه کار نیز ارائه شده است.
XP limits connections to 10. does anyone know if Windows 2000 has the same limitation? (http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/485001.html)
موفق باشید.
Crestfallen
دوشنبه 22 خرداد 1385, 21:47 عصر
ممنون از کمک دوستان
Milad Mohseny
دوشنبه 22 خرداد 1385, 23:18 عصر
ممنون از کمک هاتون من هم این مشکلو داشتم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.