View Full Version : نحوه تقسیم اکتویتی به چند قسمت مختلف؟
yuttrim20
شنبه 22 آذر 1393, 14:53 عصر
سلام دوستان من میخوام یه اکتویتی مثل این عکس بسازم چطور میتونم اون قسمت پایین رو از قسمت اصلی جدا کنم؟
126550
storm_saeed
شنبه 22 آذر 1393, 14:58 عصر
منظورتون از جدا کردن چیه ؟ یعنی اینکه مثلا اون قسمت پایین و اکشن بار یه چیز ثابت باشن و محتوای اکتیویتی عوض بشه ؟
yuttrim20
شنبه 22 آذر 1393, 15:06 عصر
اول اینکه میخوام اکشن بار توی همه صفحات ثابت باشه
اما اون قسمت پایین میخوام تو بعضی صفحه ها وجود داشته باشه که اطلاعات داخلش هم ثابت نیستن مثل اکشن بار فقط میخوام برای اینکه توجه کاربر جلب شه رنگ پس زمینه فرق کنه با قسمت اصلی
storm_saeed
شنبه 22 آذر 1393, 15:17 عصر
روش اسونتر اینه که تو هر اکتیویتی اکشن بار رو از یه Layout بخونی یا درست حسابی تر اینکه یه کلاس پدر درست کنی و از activity ارث بری کنی و اونجا اکشن بار رو ست کنی حالا هر اکتیویتی دیگه از این ارث بری کنه اینطوری برای همشون اکشن بار ثابته اون قسمت پایین هم کافیه تو view هر اکتیویتی ۲ تیکه باشه مثلا یه linearlayout عمودی باشه با ۲ تا view داخلی توش و تویه ocncreateبیای مقدار دهیش کنی
ولی من اگه بودم از فرگمنت استفاده میکردم یه اکتیویتی کلی درست میکردم و توش اکشن بار و اون قسمت پایین رو ست میکردم حالا اون وسط رو میدادم به فرگمنت ها بسازنشون و اگه هر وقتی خواستم اون قسمت پایینی رو محو کنم براحتی تو فرگمنتی که ساخته میشن محوشون میکردم
yuttrim20
شنبه 22 آذر 1393, 15:32 عصر
روش اسونتر اینه که تو هر اکتیویتی اکشن بار رو از یه Layout بخونی یا درست حسابی تر اینکه یه کلاس پدر درست کنی و از activity ارث بری کنی و اونجا اکشن بار رو ست کنی حالا هر اکتیویتی دیگه از این ارث بری کنه اینطوری برای همشون اکشن بار ثابته اون قسمت پایین هم کافیه تو view هر اکتیویتی ۲ تیکه باشه مثلا یه linearlayout عمودی باشه با ۲ تا view داخلی توش و تویه ocncreateبیای مقدار دهیش کنی
ولی من اگه بودم از فرگمنت استفاده میکردم یه اکتیویتی کلی درست میکردم و توش اکشن بار و اون قسمت پایین رو ست میکردم حالا اون وسط رو میدادم به فرگمنت ها بسازنشون و اگه هر وقتی خواستم اون قسمت پایینی رو محو کنم براحتی تو فرگمنتی که ساخته میشن محوشون میکردم
منبعی هست که این روش هایی که گفتین رو توضیح داده باشه آخه من خیلی مبتدی ام
storm_saeed
شنبه 22 آذر 1393, 15:45 عصر
منبع که خیلی زیاده یکیش اینه
http://www.vogella.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.