ورود

View Full Version : امکانات Windows 2003

mostafavi
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 07:38 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در دومین با windows 2003 دارم
آیا می‌توانم مونیتور کامپیوترهایی را که به دومین من لاگین کرده‌اند ببینم؟
آیا امکانات دیگری برای کنترل نامحسوس کامپیوترهای تحت دومین در windows 2003 وجود دارد؟

Identifier
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 07:53 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
من در دومین با windows 2003 دارم
آیا می‌توانم مونیتور کامپیوترهایی را که به دومین من لاگین کرده‌اند ببینم؟
خیر، اما VNC این امکان را برای شما فراهم می کند و می توانید از Tight VNC (http://www.tightvnc.com/) و یا Ideal Administrator و یا برنامه های مشابه استفاده نمایید.

آیا امکانات دیگری برای کنترل نامحسوس کامپیوترهای تحت دومین در windows 2003 وجود دارد؟
در صورت فعال کردن ، Event های زیر نیز ذخیره می شوند و می توانید آنها را توسط event Viewer بررسی کنید.

1 Knowledge Consistency Checker (KCC)
2 Security Events
3 ExDS Interface Events
4 MAPI Interface Events
5 Replication Events
6 Garbage Collection
7 Internal Configuration
8 Directory Access
9 Internal Processing
10 Performance Counters
11 Initialization/Termination
12 Service Control
13 Name Resolution
14 Backup
15 Field Engineering
16 LDAP Interface Events
17 Setup
18 Global Catalog
19 Inter-site Messaging
New to Windows Server 2003:
20 Group Caching
21 Linked-Value Replication
22 DS RPC Client
23 DS RPC Server
24 DS Schema

موفق باشید.

mostafavi
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 12:25 عصر
با سلام

خیر، اما VNC این امکان را برای شما فراهم می کند و می توانید از Tight VNC (http://www.tightvnc.com/) و یا Ideal Administrator و یا برنامه های مشابه استفاده نمایید.

وقتی با VNC مونیتور کامپیوتر مقابل را می بینیم آیا او متوجه می شود؟
آیا از راه دور می‌توان VNC را روی کلاینت ها نصب کرد؟
وقتی VNC بر روی کلاینت نصب می‌گردد آیا کاربر آن می تواند متوجه نصب VNC می‌شود؟
با تشکر از توجه شما

Identifier
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 12:33 عصر
بستگی به ابزاری دارد که بکار می بندید. جواب تمامی موارد می تواند بلی باشد و همچنین عکس آن هم صادق است.

mhjb
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 14:52 عصر
یه سری به تاپیک زیر بزن. به دردت می‌خوره
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=28265

mostafavi
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 15:23 عصر
بستگی به ابزاری دارد که بکار می بندید. جواب تمامی موارد می تواند بلی باشد و همچنین عکس آن هم صادق است.
با سلام
اگر ممکن است بیشتر توضیح بده
متشکرم

cybercoder
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 17:01 عصر

برخی از نرم افزارهای مانیتورینگ یک آیکن رو در Tray قرار می دن و همین طور اکثرا به عنوان Service در حافظه Resident هستند. هم بله هم نه که اقای ذوالقدری گفتند یعنی بستگی به User داره که تا چه حد در این مورد اطلاعات داشته باشه.
شما می تونید از Netmonitor for Emplooyees Professional استفاده کرده و Task Manager رو بر روی کلاینت ها ببندید با این توصیف دیگه هر کسی نمی تونه متوجه وجود VNC بشه.

بله با استفاده از Terminal Service

اگر از terminal Service استفاده کنید معمولا خیر.

موفق باشید

mhjb
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 17:08 عصر
برخی از نرم افزارهای مانیتورینگ یک آیکن رو در Tray قرار می دن و همین طور اکثرا به عنوان Service در حافظه Resident هستند. هم بله هم نه که اقای ذوالقدری گفتند یعنی بستگی به User داره که تا چه حد در این مورد اطلاعات داشته باشه.

همه این نرم افزارها به صورت دیفالت آیکن خودشون رو در System Try قرار می‌دن ولی همشون هم این Option رو دارند که این کار رو نکنند. شما می‌تونید این Option رو انتخاب کنید تا دیده نشود. البته اگر کسی وارد باشه می‌تونه از توی Process های ویندوز متوجه بشه. ضمنا معمولا Anti Spyware ها هم متوجه نصب این قبیل نرم افزارها می‌شوند.

houtanal
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 17:12 عصر
من هیچ وقت نفهمیدم چرا بعضی از مدیران شبکه اصرار دارند مانیتور کاربران رو ببینند.

Identifier
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 18:06 عصر
بله با استفاده از Terminal Service
نیازی به استفاده از TS نیست.

من هیچ وقت نفهمیدم چرا بعضی از مدیران شبکه اصرار دارند مانیتور کاربران رو ببینند.

ایضا"،

mhjb
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 18:32 عصر
من شخصا یه بار برام پیش اومده که می‌خواستم مانیتور طرف رو ببینم و اون این بود که یه پسری بود که دست به خرابکاریش حرف نداشت. بنابراین برای اینکه بدونم چجوری خرابکاری می‌کنه به نظرم لازم بود که مانیتورش رو ببینم. ولی بیشتر برای نشان دادن (راهنمایی، کمک و...) ازش استفاده می‌کردم اونم نه کلاینت‌هام بلکه کامپیوتر همکارام که باهام بعد مکانی زیاد داشتند که رفتن تا اونجا نمی‌صرفیده. وگرنه به نظرم باید به حریم شخصی افراد احترام گذاشت.

Identifier
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 18:39 عصر
من شخصا یه بار برام پیش اومده که می‌خواستم مانیتور طرف رو ببینم و اون این بود که یه پسری بود که دست به خرابکاریش حرف نداشت. بنابراین برای اینکه بدونم چجوری خرابکاری می‌کنه به نظرم لازم بود که مانیتورش رو ببینم. ولی بیشتر برای نشان دادن (راهنمایی، کمک و...) ازش استفاده می‌کردم
این مورد ، Reliability را نقض می کند و آشکار شدن آن باعث کاهش اعتماد کاربران نسبت به شبکه می شود.

mhjb
چهارشنبه 17 خرداد 1385, 19:45 عصر
قرار نیست کسی بفهمه.

cybercoder
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 10:51 صبح
همه این نرم افزارها به صورت دیفالت آیکن خودشون رو در System Try قرار می‌دن ولی همشون هم این Option رو دارند که این کار رو نکنند. شما می‌تونید این Option رو انتخاب کنید تا دیده نشود. البته اگر کسی وارد باشه می‌تونه از توی Process های ویندوز متوجه بشه. ضمنا معمولا Anti Spyware ها هم متوجه نصب این قبیل نرم افزارها می‌شوند.

به نظرم من هم همین رو گفتم

نیازی به استفاده از TS نیست.

شما اگه جور دیگه می تونی Remote برنامه های VNC یا هر برنامه دیگه ای رو ( البته بدون VNC ) نصب کنی به ماهم بگو یادبگیریم.

موفق باشید.

Identifier
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 11:44 صبح
شما اگه جور دیگه می تونی Remote برنامه های VNC یا هر برنامه دیگه ای رو ( البته بدون VNC ) نصب کنی به ماهم بگو یادبگیریم.

http://images.windowsmarketplace.com//img/1X1.gif (http://www.barnamenevis.org/forum/)PushVNC is a free tool that allows admins to push VNC to remote clients and take control of them without end user intervention.

Install and distribute VNC software on your network computers easily.
With VNC Installer Pro you can Install VNC into a single or to many computers on your network, in few seconds!

cybercoder
پنج شنبه 18 خرداد 1385, 16:58 عصر
With VNC Installer Pro you can Install VNC into a single or to many computers on your network, in few seconds!

یعنی بدون اینکه نیاز باشه رو کلاینت کاری انجام بشه؟ یا برنامه ای اجرا بشه؟

mhjb
شنبه 20 خرداد 1385, 04:35 صبح
نرم افزار Ideal هم به طور ریموت می‌تونه VNC رو نصب کنه

Identifier
شنبه 20 خرداد 1385, 07:25 صبح
یعنی بدون اینکه نیاز باشه رو کلاینت کاری انجام بشه؟ یا برنامه ای اجرا بشه؟
بله، البته با داشتن دسترسی های لازم.

موفق باشید.

cybercoder
شنبه 20 خرداد 1385, 08:15 صبح
ممنون از راهنمایی

موفق باشید.