PDA

View Full Version : جديدترين نرم افزار و تكنولوژي طراحي سايت !!!؟

sorena430
یک شنبه 23 آذر 1393, 10:05 صبح
با سلام

مدتي با asp.net طراحي و برنامه نويسي سايت كردم ولي به نظرم خيلي كارباهش سخته و اون امكانات لازم رو بهم نميده و نمي تونم منوي ها و ظاهر سايت خوبي طراحي كنم
از لحاظ برنامه نويسي ديتابيسي مشكلي ندارم ولي از لحاظ طراحي فرمها و منوها ، دكمه ها ظاهر قشنگي و امكانات خوبي نداره

الان ميخوام يه سايت فروشگاه پيشرفته و حرفه اي با ظاهر خوب طراحي كنم
ايا اخيرا نرم افزار هاي بهتري نيومده

پيشنهاد بدين چيكار كنم ؟

پیام حیاتی
یک شنبه 23 آذر 1393, 10:19 صبح
سلام
با کلامتون کاملا موافق هستم بنده با php هم کار کردم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که در php خیلی راحت تر می توان بر روی ظاهر کار کرد البته سایت های زیبایی هم با تکنولوژی asp طراحی شده اما به نسبت php محدود هستند.
به تجربه برای پروژه هایی که نیازهایشان معطوف به cms ها میشه از cms استفاده می کنم و اگر نیاز به کد نویسی باشه به صورت مستقل در کنار cms برنامه وب یا web application که خارج از قدرت سیستم مدیریت محتواست رو پیاده سازی می کنم و لینکش رو در صفحات cms قرار میدم،پیشنهاد من هم انجام این کار هست.
موفق باشید.

sorena430
یک شنبه 23 آذر 1393, 10:24 صبح
آخه cms ها طوري هستن كه گاهي نياز به تغييراتي داري كه بنيادي هستن و مجبوري خودت سايت رو از وال طراحي كني تا كاملا بهش تسلط داشته باشيد
از طرفي من دين وقت يادگيري زبان جديد يا php رو ندارم

ميخوام ببينم كامپوننت رايگان و معتبر براي اينكه ظاهر سايت خوبي داشته باشم چي هست - مثلا بشه سايتي مثل digikala طراحي كرد

r4hgozar
یک شنبه 23 آذر 1393, 12:30 عصر
سلام.
من برنامه نویس asp هستم.
البته نه asp خالی asp mvc .
تو برنامه نویسی asp هیچ گونه محدودیتی برای انجام کار های شما وجود نداره. هر چند ما mvc کار ها خودمون asp رو قبول نداریم و اون رو بچه بازی می دونیم. اما asp اینطور نیست که ظاهرش نشه کار کرد بلکه بخاطر اینکه خیلی از ابزار ها رو برای شما آماده کرده برنامه نویس دیگه رقبتی نداره که بیاد و کد ظاهر رو از وان خودش طراحی کنه.
اگه می خواین طراحی حرفه ای سمت سرور رو یادی بگیرین و تکنولوژی جدید برین سراغ aspmvc و یا php mvc,
موفق باشید

پیام حیاتی
یک شنبه 23 آذر 1393, 12:39 عصر
آخه cms ها طوري هستن كه گاهي نياز به تغييراتي داري كه بنيادي هستن و مجبوري خودت سايت رو از وال طراحي كني تا كاملا بهش تسلط داشته باشيد
از طرفي من دين وقت يادگيري زبان جديد يا php رو ندارم

ميخوام ببينم كامپوننت رايگان و معتبر براي اينكه ظاهر سايت خوبي داشته باشم چي هست - مثلا بشه سايتي مثل digikala طراحي كرد
پشت پرده سایت هایی همچون دیجی کالا یک تیم قرارداره که ساعت ها زمان برای پیاده سازی و پشتیبانی صرف کرده اند و می کنند به تنهایی قابل پیاده سازی هست اما زمان و هزینه زیادی رو باید متحمل شد.
Cms های فروشگاه ساز همچون opencart و یا افزونه هایی مثل virtuemart در cms joomla امکانات قابل قبولی در زمینه فروشگاه های اینترنتی در اختیارتون قرار میدن.
Opencart.ir

پیام حیاتی
یک شنبه 23 آذر 1393, 12:40 عصر
سلام.
من برنامه نویس asp هستم.
البته نه asp خالی asp mvc .
تو برنامه نویسی asp هیچ گونه محدودیتی برای انجام کار های شما وجود نداره. هر چند ما mvc کار ها خودمون asp رو قبول نداریم و اون رو بچه بازی می دونیم. اما asp اینطور نیست که ظاهرش نشه کار کرد بلکه بخاطر اینکه خیلی از ابزار ها رو برای شما آماده کرده برنامه نویس دیگه رقبتی نداره که بیاد و کد ظاهر رو از وان خودش طراحی کنه.
اگه می خواین طراحی حرفه ای سمت سرور رو یادی بگیرین و تکنولوژی جدید برین سراغ aspmvc و یا php mvc,
موفق باشید
چرا asp web form را بچه بازی می دانید و قبول ندارید؟!!!