ورود

View Full Version : اوضاع برنامه نویسی دات نت در خارج کشور

IR-Developer
یک شنبه 23 آذر 1393, 19:10 عصر
سلام من در حال حاظر به شغل برنامه نویسی وب مشغولم و در شرکتی asp.net mvc کار میکنم . در سالهای آینده قصد مهاجرت دارم .
کشوری که قراره برم معلوم نیست . شاید آلمان شاید جای دیگه . هر جا که شد ولی فقط میخوام برم.
قصد دارم همین شغلم را اونجا هم ادامه بدم ولی به دلیل صحبت هایی که خیلی ها میکنن و میگن خارج کشور بازار دات نت خوب نیست و اونجاها اکثرا PHP کار هستن یکم تردید کردم که نکنه نتونم اونجا کار کنم و اگر واقعا اینطور باشه که از الان میرم سراغ PHP .

حالا دوستان لطفا راهنماییم کنید که واقعا دات نت خارج کشور بازارش خوب نیست ؟ شرکت های برنامه نویسی اونجا با چه تکنولوژی هایی بیشتر کار میکنن ؟

r4hgozar
یک شنبه 23 آذر 1393, 19:47 عصر
سلام.
من کلا نظرم اینه که تو هر چی تاپ باشی همه جا واست کار هست.
موفق باشی

IR-Developer
دوشنبه 24 آذر 1393, 11:10 صبح
دوستان دیگه نظری ندارن ؟

با صحبت این دوستمون موافقم ولی میخوام بدونم واقعا اونجا اکثرا از چه تکنولوژی هایی استفاده میشه . مثلا توی ایران سیستم های ارگان ها و سازمان ها بیشتر با Asp.Net نوشته میشه .

من خیلی وقت پیش PHP کار میکردم و یکدفعه به سمت دات نت کشیده شدم . البته فعلا راضی هستم چون پروژه های خوبی به ما پیشنهاد میشه و اگر میخواستم PHP کار کنم باید نهایتا سایت شخصی و کوچک مینوشتم و کدنویسی روی CMS های آماده میکردم .

آیا انجا هم وضعیت به همین شکل هست یا خیر ؟

sanay_esh
سه شنبه 25 آذر 1393, 12:45 عصر
در همه جای دنیا میتوانی با هر دانش برنامه نویسی مشغول بکار شوی ، اینکه شایعه میکنند خارج اپن سورس کار کنی بهتره یا نه مزخرفیاتی بیش نیست .

اصلا در خارج هم چنین محدودیتهایی وجود نداره ، در ضمن وقتی شما بخوایی جایی مشغول بکار شوی همانجا مسئول تهیه کپی رایت خواهد بود نه برنامه نویس.

از طرفی در دنیای برنامه نویسی چه دات نت چه PHP براحتی میتوانی فعالیت خودت رو ادامه بدی ( البته جسارت نشه اما به قول یکی از بزرگان : سیگار فروش هم که باشی سعی کن بهترین سیگار فروش باشی )

چه در آلمان و چه در هر جای دنیا بهترین باشی ، محترم و عزیز خواهی بود.

امیدوارم که موفق باشی / فقط باید راههای اصولی ارتباط با کارفرما و قوانین کار را دقیقا رعایت کنی / آلمان جزو کشورهایی است که قوانین کار در آن بسیار سختگیرانه اجرا میشود و مثل ایران نیست!!!

یعنی ایران مثل بقیه کشورها نیست و قوانین مزخرفی برای کار داره به همین خاطر هست که فکر میکنیم آلمان یا جاهای دیگر سختگیرانه هست.

همه جای دنیا ، برنامه نویس خوب باشی میتوانی براحتی کار گیر بیاری

موفق و پیروزی را برای شما آرزومندم .

debugger
چهارشنبه 26 آذر 1393, 12:13 عصر
معمولا پروژه ها به این صورت مطرح میشوند که ما میخواهیم این کار را انجام دهیم و به این هدف برسیم . حال یک برنامه نویس solution را با php و دیگری با asp ارائه می کند و مشتری را به خواسته اش میرساند . چون مشتری هیچ سوادی در رابطه با تکنولوژی ای که برنامه نویس بگار میگیره نداره

به نظر من که اینطوره چون هیچ ارجهیتی در بین زبان های برنامه نویسی وجود ندارد . مثل کشور ما که هم بازار php رو به راهه و هم asp.net