View Full Version : سوال: کد اسکی در جاوا
sina7650
سه شنبه 25 آذر 1393, 01:05 صبح
سلام دوستان خسته نباشید دارم یه بازی ورق می نویسم نیاز دارم به کد اسکی چهار تا کاراکتر خشت و دل و پیک و گشنیز سرچ کردم دیدم کد های 3 و 4 و 5 و 6 هستن اما توی نت بینز نمایششون نمیده جالب اینجاست که همون کد رو وقتی با cmd اجرا میکنم چهار تا شکل رو به درستی نمایش میده تو نت بینز کلا کد های قبل از 32 رو هیچی چاپ نمیکنه البته توی جدول اسکی هم که نگاه کردم این چهار تا کاراکتر بود : etx - eot - enq - ack میشه یکی لطف کنه توضیح بده جریان از چه قراره thanks
محمد فدوی
سه شنبه 25 آذر 1393, 01:49 صبح
اینکه توی نت بینز چیزی نشون نمیده احتمالا به فونتتون برمیگرده. یه فونت که کل گسترهی UNICODE رو داره مثل Monospace بگیرید و از اون استفاده کنید شاید مشکلتون حل شه.
اما در مورد چاپ کردن کاراکترهایی مثل علائم کارت، بهتره مستقیما کاراکتر رو کپی-پیست نکنی توی برنامهت و به جاش از ثوابت استفاده کنی. توی جاوا میتونید یه کاراکتر UNICODE رو بصورت مستقیم و با ذکر مقدار عددی اون اختیار کنید. مثلا مقدار عددی کاراکتر ♠ توی UNICODE برابر با U+2660 هستش (برای بدست آوردنش توی ویندوز میتونی از Character Map استفاده کنی) حالا این مقدار رو میتونی بدون واسطه توی یه رشته به کار ببری:
public static final String SPADE = "\u2660";
public static final String CLUB = "\u2663";
public static final String HEART = "\u2665";
public static final String DIAMOND = "\u2666";
sina7650
سه شنبه 25 آذر 1393, 14:37 عصر
ممنون از پاسختون
این جواب داد
ولی سوالی که برام باقی مونده اینه که اون کد 3 و 4 و 5 و 6 پس چی هستن ؟
مرسی
محمد فدوی
سه شنبه 25 آذر 1393, 14:41 عصر
ببینید جاوا بطور کلی فقط از یونیکد ساپورت میکنه و اگه بخواید از کد اسکی استفاده کنید نمیتونید بطور مستفیم اینکار رو بکنید.
sina7650
پنج شنبه 27 آذر 1393, 04:34 صبح
خب به طور عیر مستقیمش چجور میشه؟
ابهامی که تو ذهن منه همون چهار تا etx - eot - enq - ack هستن که واسه عدد های 3 تا 6 توی جدول اسکی اومدن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.